Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#3981 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 November 2007 - 07:41 PM

Привет дългоушковци! :wub:     Samotnata-със закъснение,но от уважение Ч.Р.Д.-Когато есенен хлад повей,когато морето бошува и лудей,когато слънцето те сгрява и се смей,тогава душата ти нека празнува и пей!  Много здраве,и все така всеотдайна към тази страхотна порода! :drugarche:    Хей хора ,тези намерени кокерчета нямат ли чипове,за да се издирят стопаните?Дано се намерят,ако ли не- горещо им желая едни много мили и обичливи стопани!Милите душички.Стискам палци за тях !Аз точно поради такива страхове още като взехме Голди и гравирахме името и тел на каишка с плочка,а и чип има.Като се има предвид колко са щури ,реших че на всяка цена трябва да има тел. и име.        :wub:idol ike имате суперски гащеризони.Тези сладури са манекените на форума!Страхо-т-н-и-и!Браво!!! :wub:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#3982 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 November 2007 - 09:10 PM

Просто не мога да проумея, че някой може да изостави кучето си, просто главата не ми го побира. То човека се превързва към животно за няколко часа, дори от един поглед, а хора, които са го гледали с години, да вземе да го захвърли като някакъв остарял парцал.  :huh: А да не говоря за старо куче... цял живот да ти е другар, а като е остарял или се разболял, аре чупката... :huh: Просто думи нямам.  :'(
Дано мъжкото кокерче все пак да го намерят, дано се е изгубило, а да не изгонено, милото... Стискам палци да се намерят, ако ли не да попаднат на много свестни хора, които да ги обичат с все сърце!
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#3983 Потребителят е офлайн   Инспектор Дюдю Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 10:49 PM

Ами не знам, понякога може да има история зад една такава картинка. Когато Нарка беше бебе, срещнахме една възрастна жена, която ме помоли да я прегърне и се раплака. Имала кокер, но се разболяла и доста време била в болница, близките й, не разбрах дали деца, съвсем нехайно и между другото наглеждали кучето. Вероятно е оставало и гладно и накрая избягало или го натирили, не е ясно. Жената беше гледка, която не се забравя.

А ако ви кажа инспектор Дюдю как ми претърсваше джоба на дънкито, в който държа наградките за разходка - направо не е истина. Цялата й муцуна беше навряна вътре. И това зад гърба ми, докато се преобличах! Спипах я на местопрестъплението крадлата! ;D

#3984 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 08 November 2007 - 11:22 PM

По въпроса с навирането... как ме е яд, че тогава нямах фотоапарат в мен... Един ден излизам със Сара на поляната и й носех една гумена топка за игра. Поиграхме, поиграхме... па се прибрахме... Седнах на компютъра за малко да ви прочета новите щуротии и след минута се обръщам и какво виждам... Сара си завряла цялата муцуна в джоба на елека ми /закачен на стола, където бях прибрала топката/. Опитва се да измъкне топката от там, но не успява, защото джоба беше завъртян. След 2 мин борба с джоба дръпна целия елек и той й падна на главата, като й закри очите. Така с елека на главата и захапала топката в джоба се въртеше 2 мин из стаята докато аз се хилех с цяло гърло и накрая не отидох да я спася. Взе си топката и отиде да си я дъвче победоносно на дивана. А аз..... се хилех цял ден.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#3985 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 November 2007 - 10:58 AM

След всички тези обяви за намерени и загубени кучета ми стана много мъчно за моя предишен кокер, който чисто и просто, най-нагло си беше откраднат.  :'( :'( :'(
Коки, дойде при нас след редица прехвърляния из няколко ръце! Първият ми собственик, го дал на свой приятел ловджия, защото много лаел и съседите протестирали (ок, разбираемо). Но този ловджия му е бил толкова близък приятел, че нямам думи. Куче на 2 години, да го обучаваш за ловно,... ами трябва търпение предполагам. А той просто казал това куче не става за нищо и го предложил на една моя позната. Тя много го харесала, но има пит и каракачанка. Та това мило създание с месеци стояло завързано в двора на една вила, която явно този ловджия е посещавал не по-често от 2 пъти на седмица. Колкото да поддържа мизерния живот на гадното псе, което не става за нищо.  :angry: :angry: :gnqv: Един ден, приятелят ми се прибира и ми казва: "слез долу имам подарък!" И какво да видя, милото, та то едвам си стоеше на краката  :'( Предположих, че ще има проблем с котката, но той беше толкова безжизнен, че дори не я видя. Вкъщи нямаше храна, и му дадохме само сух хляб (а той все едно най-невероятния деликатес ядеше). И така заживя при нас!  :yahoo: Пълно обслужване при вета, пък що бълхи имашееее... Стана красавец, ще потърся снимки:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3986 Потребителят е офлайн   GlupavoMoeMeche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 11:19 AM

Снощи много се смяхме с баба ми.. по-точно тя и всички останали ми се смяха много на мен... Говорехме си за Киара разказвах им как расте и какво прави, за всички щуротии и по едно време споменах, че най-обича са ми спи на главата и баба ми вика: "Абе, бабе, недей да го пускаш на леглото ти, нека спи на земята" При, което аз съвсем спонатанно казах: "Че да не е куче да спи на земята?!" След минута пълна тишина всички изпаднаха в истеричен смях, ама какво пък.. тя ми е сестричка не ми е куче  :P Та по тоя повод.. не си представям сестричката ми да я изоставиме или нещо такова.. Имаше тук някъде в темите "Молбата на едно куче" Една от молбите беше: "Грижи се за мен, когато остарея, оглушея, ослепея и не мога да се движа добре, и за теб ще се грижи някой, защото старостта е еднаква за всички" Миналия ми кокер ослепя към края на живота и си и всеки викаше "Защо не го приспите да не се мъчи" Ние пък направихме точно обратното.. понеже с едното оче виждаше малко сменихме кручките с по-силни, не местехме нищо, за да е както си го помни тя и докато не излезеше навън не личеше ни най малко, че не вижда. Ама да я приспим заради това... НЕ, че да не би слепите хора да ги приспиват?!

#3987 Потребителят е офлайн   kate_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 12:40 PM

Цитат

Мъжко кокерче, изоставено в района на Волуяк търси своя нов дом. Кученцето е много обичливо,но видимо недохранено и стресирано. Моля, ако има някой, който проявява съжаление и иска да му помогне да се обади на тел. 0878909111 Елиза

Осиновиха го :->) :yahoo:

#3988 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 01:08 PM

Истината приятели е една ,че обичаш ли истински животинката си и в добро и лошо и до края на дните и трябва да сме заедно! :'(Моята пекинезка е на 13 години ,загуби зрението си когато беше на 5 след раждане оперираха и очите но без резултат.В началото се блъскаше в стени ,врати но свикна може би по-миризмата се ориентира.Само ако сменим мястото на разходките неможе да се оправи, вече и не чува .Мъчно ни е като я гледаме така но поне ще си изкара старините до края!Страшното при нас беше когато си загубихме малкото преди година а той беше само на 7 години.Много боли когато си загубиш приятелчето :'( тогава се зарекох ,че никога повече няма да си вземем куче но неминаха и 5 месеца по настояване на децата си взехме Томи .Мислех ,че никога няма да го обикна ,но той белажията така ме омая и сега немога без него :blink:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3989 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 November 2007 - 04:26 PM

Здравейте, казвам се Габи и ми е много приятно да се запознаем!!! ;)
User's Signature

Качена снимка

#3990 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 November 2007 - 04:32 PM

Пиша от името на моята братовчедка защото тя е на шест и малко и не може да пише! ;D
User's Signature

Качена снимка

#3991 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 09 November 2007 - 05:10 PM

Здравей, добре дошла, моля те само по-нататък да използваш функцията за редактиране на съобщенията когато искаш да добавиш нещо.
User's Signature

#3992 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 10:17 PM

:yahoo:Браво!Радвам се , че едното сладурче е вече осиновено,много се надявам и за другото да се намери съвсем скоро дом,в който да е много обичано! :blink:   Моята Голди тази вечер така ме шашна.Седнала на дивана ,трепери и гледа изплашено.Дадох и гранули ,а тя никъкакъв интерес.Обикновено като я питам  ;гладна ли си;веднага отива до купата си и чака облизвайки се.Веднага я заведох при вета и се установи,че е от аналните жлези,от които започна да изтича секрет щом доктора и повдигна опашката,за да и измери температурата.Сложиха и 2 инжекции и като се прибрахме я измих и докато я пусна на земята и тя бегом към купата. :wub:Добре,че се оправи,че много се бях притеснила. Досега не ни се беше случвало подобно нещо.Лека нощ сладки кокерчета! :P :P :P
User's Signature

#3993 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 November 2007 - 10:57 PM

Здравейте ето и една снимка на моето кокерче,казва се Джили! http://images21.snim...g/004357179.jpg
User's Signature

Качена снимка

#3994 Потребителят е офлайн   Инспектор Дюдю Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 11:23 PM

Здрасти, Джили! Хубавица си!Разкажи повече, на каква възраст си, къде живееш и изобщо каквото желаеш. ;)

Да покажа на майсторките гащеризони какво спретнах до тук. Снощи се преборих с кройката, работих по ето тази картинка Качена снимка

Затрудни ме нагласянето, но с мисълта, че не е необходима точността на вталена дреха, го нарисувах. Тази вечер го докарах до този вид.
Качена снимка Качена снимка

Действах смело и безотговорно. Имаше едно парче промазка и реших, че мога да се пробвам. Не го доизкусурявах твърде. Остава да зашия ципа и да сложа ластиците. Не знам на дупето трябва ли да има, вероятно да, иначе малката сука ще го напишква. Тя се противеше на пробата, не знам дали ще е съгласна да ходи с него. Ако не - оставам с упражнението.
Привлече ме главно това, че се спестява ежедневното сериозно къпане през зимата. Че даже и два пъти на ден. Ще видим дали ще се получи.
Не е много фешън, но целта е друга. И имам въпрос - не се ли наелектризирва много животното като се движи в тази изкуствена материя?

#3995 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 November 2007 - 10:08 AM

Аз се казвам Моника кучето е на братовчедка ми!Казва се Джили тя е на 2,3 месеца няма 3 ваксина(засега)!Аз иначе имам шпиц на  9 месеца!
User's Signature

Качена снимка

#3996 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2007 - 05:09 PM

Охо, пак имаме рожденичка в темата! Много празнуване този месец  :Танц: :wub: irina_dimitrova, Честит Рожден Ден!!! От мен и Айра - най-искрени поздравления и пожелания за сбъдване на всички мечти, много здраве и разбира се - много развяти кокерски уши наоколо!!!  :wub: :wub:

Как сте, имате ли си сняг, кокерчета? При нас вчера наваля достатъчно, за да си направим истинска снежна разходка. :yahoo: Документирана  ;)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#3997 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2007 - 08:03 PM

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН IRINA_DIMITROVA!  :wub:Нека живота ти е все динамичен,много красив и безкрайно щастлив,а любов и топлина да изпълват твоята душа!Весел празник! Специални поздрави на Рони!  :P blinki,блазе ви за снега,сугурно е паднала голяма игра.Тук във Варна валя дъжд вчера и още си нямаме сняг.Весели снежни игри Айричка! :wub:Инспектор Дюдю гащеризончето ви е супер,добре сте се справили!Ама понасяте ли го?Качете и снимки да ви се порадваме. :P
User's Signature

#3998 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 12 November 2007 - 11:37 AM

Извинявам се за закъснението, но и аз вчера празнувах, та нямах време да погледна тук. Мила Ирина, честит рожден ден на патерици, само щастие, любов и кокерски бели и уникални номера ти желая.
User's Signature

#3999 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2007 - 02:32 PM

Здравйте и от нас с Рея.Как са вашите кокери,правят ли пакости :podigravka: ? Мевду другото някой знае ли вреден ли е стиропорът за кучетата,защото Рея постоянно го яде :- ,освен ако не се излежава ;D

Прикачени файлове

User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4000 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 12 November 2007 - 04:51 PM

Оооо, вреден е, да. Забрани й да яде сторипор, могат да станат гоелми поразии.

Иначе ние със Сара сме добре, като се изключи половин часовото молене /от моя страна/ Сара да стане от леглото, за да излезе. Не иска да излиза докато вали и това си е. На ръце я свалях.  Иначе сега се е свила под едно одеалце и си кротува, освен ако някой не шумне с пакетче от бисквитки.
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена