Кокер спаньол
Публикувано: 08 November 2007 - 07:41 PM
Публикувано: 08 November 2007 - 09:10 PM
Дано мъжкото кокерче все пак да го намерят, дано се е изгубило, а да не изгонено, милото... Стискам палци да се намерят, ако ли не да попаднат на много свестни хора, които да ги обичат с все сърце!
Публикувано: 08 November 2007 - 10:49 PM
А ако ви кажа инспектор Дюдю как ми претърсваше джоба на дънкито, в който държа наградките за разходка - направо не е истина. Цялата й муцуна беше навряна вътре. И това зад гърба ми, докато се преобличах! Спипах я на местопрестъплението крадлата! ;D
Публикувано: 08 November 2007 - 11:22 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 09 November 2007 - 10:58 AM
Коки, дойде при нас след редица прехвърляния из няколко ръце! Първият ми собственик, го дал на свой приятел ловджия, защото много лаел и съседите протестирали (ок, разбираемо). Но този ловджия му е бил толкова близък приятел, че нямам думи. Куче на 2 години, да го обучаваш за ловно,... ами трябва търпение предполагам. А той просто казал това куче не става за нищо и го предложил на една моя позната. Тя много го харесала, но има пит и каракачанка. Та това мило създание с месеци стояло завързано в двора на една вила, която явно този ловджия е посещавал не по-често от 2 пъти на седмица. Колкото да поддържа мизерния живот на гадното псе, което не става за нищо. :angry: :angry: :gnqv: Един ден, приятелят ми се прибира и ми казва: "слез долу имам подарък!" И какво да видя, милото, та то едвам си стоеше на краката :'( Предположих, че ще има проблем с котката, но той беше толкова безжизнен, че дори не я видя. Вкъщи нямаше храна, и му дадохме само сух хляб (а той все едно най-невероятния деликатес ядеше). И така заживя при нас! :yahoo: Пълно обслужване при вета, пък що бълхи имашееее... Стана красавец, ще потърся снимки:
Публикувано: 09 November 2007 - 11:19 AM
Публикувано: 09 November 2007 - 12:40 PM
Цитат
Осиновиха го :->) :yahoo:
Публикувано: 09 November 2007 - 01:08 PM
Публикувано: 09 November 2007 - 10:17 PM
Публикувано: 09 November 2007 - 10:57 PM
Публикувано: 09 November 2007 - 11:23 PM
Да покажа на майсторките гащеризони какво спретнах до тук. Снощи се преборих с кройката, работих по ето тази картинка

Затрудни ме нагласянето, но с мисълта, че не е необходима точността на вталена дреха, го нарисувах. Тази вечер го докарах до този вид.

Действах смело и безотговорно. Имаше едно парче промазка и реших, че мога да се пробвам. Не го доизкусурявах твърде. Остава да зашия ципа и да сложа ластиците. Не знам на дупето трябва ли да има, вероятно да, иначе малката сука ще го напишква. Тя се противеше на пробата, не знам дали ще е съгласна да ходи с него. Ако не - оставам с упражнението.
Привлече ме главно това, че се спестява ежедневното сериозно къпане през зимата. Че даже и два пъти на ден. Ще видим дали ще се получи.
Не е много фешън, но целта е друга. И имам въпрос - не се ли наелектризирва много животното като се движи в тази изкуствена материя?
Публикувано: 11 November 2007 - 05:09 PM
Как сте, имате ли си сняг, кокерчета? При нас вчера наваля достатъчно, за да си направим истинска снежна разходка. :yahoo: Документирана ;)
Прикачени файлове
-
Aira.jpg (16.29K)
Брой сваляния: 163 -
Aira v snega.jpg (10.66K)
Брой сваляния: 164

Публикувано: 11 November 2007 - 08:03 PM
Публикувано: 12 November 2007 - 02:32 PM
Прикачени файлове
-
DSC00212.JPG (356.9K)
Брой сваляния: 41 -
DSC00212.JPG_thumb (69.93K)
Брой сваляния: 18

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 12 November 2007 - 04:51 PM
Иначе ние със Сара сме добре, като се изключи половин часовото молене /от моя страна/ Сара да стане от леглото, за да излезе. Не иска да излиза докато вали и това си е. На ръце я свалях. Иначе сега се е свила под едно одеалце и си кротува, освен ако някой не шумне с пакетче от бисквитки.

Nothing but the best is good enough!