Кокер спаньол
Публикувано: 16 November 2007 - 06:18 PM
Ох, най-накрая успяхме да се докараме до морската градина, :yahoo: но беше сряда около 15:30 и нямаше никакви кучовци. Еми, да нормално за средата на седмицата. А кога ли ще успеем да се закараме пак, ... уви незнаем. И тази неделя няма да е, "тати" е на изпит и ние пак сме без кола :rolleyes:
Относно щуротиите,... ние ги правим само когато сме набарали кафето на някой гост, който не знае че трябва зорко да си го пази. :o Обожаваме кафе, но ни влияе зле на нервната система (разпердушинваме всичко наред), както на Памела, така и в последствие на моята ;D Последното беше, че издъвкахме едно пакетче с орбит профешънал. Ама каква му е работата в крайна сметка на масата, пък и казват за свеж дъх :izcherven: (Добре, че само ги е дъвкала и плюла).
Публикувано: 16 November 2007 - 07:16 PM
моля за помощ - Теди вече всеки ден пишка на килима ми, и това го прави след като е извеждан, а може да стиска, защото през деня не го прави, дори когато съм си в къщи. Но вечер го прави демонстративно, без всякаква причина - след като му дам храна, докато си играе или просто, когато си иска. Това е много неприятно, а има достъп до банята и коридора, където го прави най-често. До преди няколко дни се случваше рядко и аз си мислех, че не се усеща в играта, но от една седмица пишка всяка вечер, независимо, че съм се карала и съм го наказвала. Ако имате някаква идея защо го прави и как да го оттуча - помогнете!
Знам, че кокерите са палави, ама това е в повече...
Поздрави на всички!!!
Публикувано: 16 November 2007 - 08:00 PM
Публикувано: 17 November 2007 - 07:39 AM
Публикувано: 17 November 2007 - 06:19 PM
vili_top, Опитай след почистване да напръскаш килима на мястото с дезодорант - обилно. Ако и това не помогне, трябва наистина да махнеш килима докато се "очовечи" Тедито.
Публикувано: 18 November 2007 - 10:50 AM
имам едно питане,някой срещал ли е ето тези резервни памперси за кучешка тоалетна и колко струват?
Прикачени файлове
-
72a3_1.jpg (13.61K)
Брой сваляния: 211
Публикувано: 18 November 2007 - 04:06 PM
Цитат
имам едно питане,някой срещал ли е ето тези резервни памперси за кучешка тоалетна и колко струват?
Ами аз бях взимала веднъж,точно на тази фирма но бяха за малки ку4ета-розови на цвят.Не помня цената точно но мисля че беше нещо от рода на 20 лв пакета,но не знам колко бяха бройките.Като отдселно вече ако искаш си купуваш това пластмасовото което е като легенче,да поставяш памперса(аз не купих самата тоалетна защото реших че няма смисъл,а направо на пода го слагах).Може няколко изпишквания да се правят върху памперса,защото той абсорбира почти веднага и не мирише.Ето и снимка да погледнеш как изглежда:
Прикачени файлове
-
roni9.jpg (17.47K)
Брой сваляния: 197
Публикувано: 18 November 2007 - 10:49 PM
Обаче тя е тарикат и не ще сега да ходи там,аман вече....пък сега в тоа дъждовно време,в чудо се видях просто :rolleyes:
Публикувано: 20 November 2007 - 10:15 AM
Как е при вас зимното/снежно настроение?

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 20 November 2007 - 10:16 AM
Публикувано: 20 November 2007 - 11:12 AM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 20 November 2007 - 02:29 PM
Дюдю вече няколко пъти се разхожда с гащеризон, в тази кал е невероятно удобно. ;) Е, сега в проливните дъждове не сме излизали, само за кратко "служебно", но в неделя сутрин въпреки дъжда си минахме по маршрута до морето.
Тя се плашеше от качулки и мотоциклетни каски и изобщо хора с необичаен силует на главата. Вече свикна, но преди няколко дни видяхме един циганин да влачи количка, натоварена със скрап. Познайте какво лаене на количката падна. Циганинът спря и започна да й се радва - тя лае още повече. И така - ние сме от двете страни на улицата, той е спрял и се смее, аз тегля Нара, тя лае в несвяст, той ми вика - Защо лае?, аз - Плаши се! Върви, върви! Но никой от двама ни не чува добре, минават коли и е шумно. Викахме си доста време докато се разберем. ;D ;D
Друга прясна случка пак. Отиваме до зеленчуковия магазин двете и там докато се мотаем започва игра с момченцето на продавачката, около 5-6 годишно. Искаше да се запознае с Нара, размениха визитки и прегръдки и в това време пристига майка му - Аз казала ли съм ти да не разговаряш с непознати! :angry:
И отзад чувам едно тънко гласче, друг младеж на същата възраст се провиква - И аз съм непознат, и аз съм непознат! ;D :P
Публикувано: 20 November 2007 - 07:54 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 22 November 2007 - 01:59 PM
Публикувано: 22 November 2007 - 02:39 PM
Публикувано: 22 November 2007 - 03:05 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!