Кокер спаньол
Публикувано: 05 January 2008 - 07:10 PM
Защо само аз качвам снимки тук...хайде малко и вие де :P
Аз всеки ден ще си я снимам,да отбелязвам всичко ;D много и се радвам,защото вета каза че няма да има проблеми,само да не се притеснявам... :)
Утре ще кача пикчета ПАК...надявам се да не ставам досадна :kisel:
Публикувано: 05 January 2008 - 08:49 PM
Много :wub: :wub: :wub: и ;D ;D ;D
Ето и една зимна снимка и от нас, ... но за съжаление снегът не беше така пухкав, а леко заледен и твърд. :(
Добре дошло да ни е новото бебченце,... да го нагушкаш от нас.
PAtanasova, ще разпитам за Кокерчо,... много ми е мъчно, че така се налага да се разделиш с него. Ти положи такива усилия за милата душичка, а и той така те е обикнал и няма как да му обясниш, че ... така се налага... :'( :'( :'(
Публикувано: 05 January 2008 - 09:10 PM
Цитат
Защо само аз качвам снимки тук...хайде малко и вие де :P
Аз всеки ден ще си я снимам,да отбелязвам всичко ;D много и се радвам,защото вета каза че няма да има проблеми,само да не се притеснявам... :)
Утре ще кача пикчета ПАК...надявам се да не ставам досадна :kisel:
Хехе, досадна била, не си, много дори се кефим на снимките хайде и аз ще кача една която е отскоро ... tigyrcho, ЧНГ и на теб, желая ти всичко най-хубаво през цялата година и да нагушкаш Памела!
Публикувано: 05 January 2008 - 10:44 PM
Много сте готини :P ИСКАМ СНИМЧОЦИИИИИИИИИИИИИИИИ,плиййййййййз :yahoo:
Публикувано: 05 January 2008 - 10:56 PM
Цитат
Много сте готини :P ИСКАМ СНИМЧОЦИИИИИИИИИИИИИИИИ,плиййййййййз :yahoo:
хехехе, благодаря че хареса моята Чаричка!
Ето тук има доста качени http://www.snimka.bg...album_id=170842
Публикувано: 05 January 2008 - 11:17 PM
Кокер шпаньол

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 January 2008 - 12:44 AM
Киарка вече излиза.. расте усилено:) На втората вкасина беше 2,200 кг а на третата - 4,600 кг. :) вече е поне 6-7 :) По нова година бяхме много щастливи понеже бяхме заедно, сега ми се налага няколко месеца да съм в Стара Загора та тя е с нашите в София. Прави ужасно много бели и има ужасно мили очи, които оправят всяка беля :) Още ни е страх от излизането навън вероятно защото вкъщи до парното е доста по-топло и сухо ама.. като я гушна си я свалям долу и тя започва да ме води по полянката :) И на това се учим още :)
Честито на Биянка и новите и собственици :) Да ви е жива, здрава, игрива и да ви прави много бели.. не се сърдете, че ви желая бели просто.. здравия кокер е такъв - беладжия :) И моля те от сърце.. ама наистина от сърце те моля.. недей да я наричаш още твоята "откачалка" още нииииищо не си видяла от това колко откачен може да е един кокер.. както казват старите хора - "Дупе да ти е яко" :wub: Гушкай я, целувай я, играйте си, гледай си я с любов и то нищо да не ти пука - щом имаш нея и тя има теб и любовта ти ще е добре! :yahoo: :wub:
Това е за сега от нас, щом кача коледните снимки на Киара ще ви ги покажа :)
:wub:
Публикувано: 06 January 2008 - 10:13 AM
Още от сега е луда...незнам като порасне колко поразии ще има...ще заключвам обувките във шкафове със катинари ;D
Но си я обичкам,нямам търпение да прасне!!
Да я видя голяма...да я извеждам навънка :yahoo: милата :'( няма да види на живо сняг скоро...защото чак март месец някъде ще може да излиза :'( другата седмица отиваме за ваксинката си :yahoo:
И вече може да се чувства голяма ;D още е малка и ръба чорапите...ще трябва да и купя някой гумен кокал...че от миналите години пазя едни гумени играчки,ма са стари...така че нещо по-новичко ;D
Вече успя да охапе майка ми,но като я гледа с тъжните очи и клепнали ушички,мама и прости ;D
Целувки и прегръдки на всички :wub:
Публикувано: 06 January 2008 - 12:15 PM
Съветвам те да и купиш от магазина кожени солети (те са като кокалите,но са по-тънки),а има и едни въженца-моята Рея направо ги обожава.С разходките можете да започнете след втората ваксина,но ако е много студено не я дръж дълго.Купи и каишка като стане на два месеца,за да свикне и с нея.Рея свикна сравнително бързо.А относно поразиите,когато ни нямаше и оставяхме Рея в коридора постоянно правеше бели-разкъса стъпката пред банята,тапетите,тоалетната хартия и какво ли не,но като стана на 3 месеца и половина,ние я оставяхме в хола и белите постепенно понамаляха.Е,не че сега не прави де... ;D .
Това е от мен.Единственото,което искам да ти кажа е да бъдеш много търпелива,но не да я глезиш постоянно,щом направи някоя пакост и казвай строго 'не' .С времео всичко ще се подреди.Успех!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 06 January 2008 - 12:23 PM
Много е сладинка твоята,колко е голяма??
Аз немога да оставям Беба във хола,защото имам 2 котки,които едната е зла,а другата умира от страх...мноо се притеснявам Сънката да не я нападне,че е много зла и да не и направи нещо...ще стои във моята стая,пък...то няма много бели да се правят...ще трябва само да покрия с нещо кабелите на компа,че да не си отиде леко спортно...
Още е бебе,а вече лодува...как искам да порасне бързо,че нямам търпение да излизам навън с нея :yahoo: :yahoo: а колко много я исках ако знаете...от август търся осилено куче и най-накрая намерих своето ;D
Много е красива и добричка и ако си остане все така кремава ще бъде невероятно красива :wub: :wub:
Ще я снимам после да ви пратя снимки,сега сядам да уча,че имам изпитче утре ииии...незнам как ще се добера до даскало...няма бедствено положение,няма дървена а с кола неможе да се слезе...незнам какво ще правим :(
Хайде поздрави на всички :wub:
Публикувано: 06 January 2008 - 01:21 PM
Добре дошли на joleto и Бианка-много сте сладки!Недей да искаш бебето бързо д а пораства,защото това се случва наистина неусетно,така че сега е момента да се радваш на бебешките мигове:)
Много съжалявам за Кокерчо,но съм сигурна че ще се намерят наиситна добри хора за него,които много много много ще го обичат!
А за нас какво-отдавна не съм писала...Ние вече сме си съвсем пораснали,щуреем в снега и си жеивеем живота:)
Ще кача и малко снимки,че отдавна не сме се показвали май....
Публикувано: 06 January 2008 - 02:18 PM
Аз бих ти казала да събираш кокерчето с котките,за да се поопознаят,да свикнат заедно,но само в твое присъствие.Иначе може случайно да се срещнат и да има много лоши последици.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 06 January 2008 - 04:20 PM
Ричко го е страх...но след месец два,ще разбере,че тя няма да си ходи...поне не скоро иии ще свикне...а женската е много любвеобвилна и лесно свиква...на Ричи Мартин му отнеха само 10 месеца,някъде за да се опознаят ;D почти нищо нали...ноооо...разполагаме със време ;D
Майката на Беба е тъмно кафява със бежови ушички и муцунка :) бащата е черен...може и нейната козинка да потъмнее ;) Сега купих консервичка и и сипах...ще видим как ще и се отразят... :)
Ох,да ви се похваля...женската ми котка хареса Беба :Танц: само да знаете...понеже Сънката има бебоци...станала е по-агресивна и не дава да се доближаваме до тях...иначе е страхотна майка :wub: и сега извадих бебчетата и тя легна при мен да ги храни и Бибка се присламчи при нас...Сънита не и обърна внимание...но Беба не обича така и почна да ръфа Сънето за ушите...тя се опита да я подуши,но отнесе хапка и по носа...най-накрая се предаде,легна и се отказа...Беба скача отгоре и...чуди и се...ръбаше и ушите краката... ;D просто не е за вярване,че Сънита позволи това нещо да се случи :o може би щото Беба е още малка ли...незнам :o но се позабавлявах и направих малко снимчоци ;D ще ги кача после :wub:
Публикувано: 06 January 2008 - 04:35 PM
Както казах, недей да взимаш сега консерви. те не са хранителни, не са и полезни за стомахчето. Давай й гранулки на Про план /щом такива си взела/ за кучета бебета, ако не може твърди да ги яде й ги накисвай с вряла вода и й давай като изстинат. Консерви сега няма смисъл.
Много внимавай малката какво дъвче, че да не глътне нещо което да не е за ядене и да стане беля.
Легло направи ли й? Или спи на твоето? И внимавай с котките, че не се знае коя как ще реагира, а кученцето е още бебе и не разбира, че трябва да се пази.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 06 January 2008 - 04:42 PM
Женската ми котка,която е значително зла,възприе Беба като свое бебе,първо доста му се чуди,но после даже и даде да и грезе ухото(което само на нейните бебоци дава)...та разбраха се Ричи Мартин го е страх от Беба,макар че тя 3 пъти му се налага на дебелака ми ;D
Ето ви игривите снимки от преди 10 минутки :yahoo: ;D

Публикувано: 06 January 2008 - 04:49 PM
Раждала е точно 3 пъти за 4 години и всичките сме ги подарявали,уж я пазим,ама не сме я опазили добре този път ;D бебоците и Беба са набори ;D и четирите(всичките са момичена) са родени на 06.12.2007г. :yahoo: