Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4521 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 January 2008 - 06:52 PM

Искам да кажа само,че е по-добре хората да си дават мнението по веднъж и край.А не след всяко ново съобщение да се натрапва старото мнение.Не обиждам никой,нито имам впредвид някой определен.Така,че престанее да се сърдите за глупости ако обичате  да се правите на обидени.По-добре пишете какво правят любимците ви-вместо да продължаваме споровете.Така само губим интерес към форума.
Рея сега само ми се умилква и ми хапе ръцете.Днес си игра с едно кокерче-цял час лудуваха,гониха се...сега се наспа и пак си търси някой да се закача. ;D
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4522 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 18 January 2008 - 06:58 PM

Повтаря се едно и също, защото новите очевидно нямат време и желание да прочетат старите страници. А па ти винаги оспорваш казаното, всеки път. Сега е поредния случай.

Сара днес цял ден си режем козината по лапите, че навън вече не е сняг, а стана киша и кал и трябва да й махна вълната, че иначе не може да изсъхне цял ден.
Много й е гадно на милата, мрази я тази процедура, ама какво да направя, като след кастрацията стана като овца.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#4523 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 07:11 PM

То и ние сме махали козината по лапите, че нашите лапи доста големи от тази козина. Доста ги поскъсих, особено на Айки, той и така вече няма да ходи по изложби, а на Зорро до пролетта все ще му пораснат, особено до Европейското  ;).  Да ви се похваля, дойде ми пратка от Москва, от една хендлерка, прати ми ботушки и за двамата, обаче нямаше как да стигна до центъра, нали е блокирано всичко, та живот и здраве, ако ги взема утре ще се похваля със снимки.  ;) В Русия в това отношение има всичко, да не говоря за козметика, но какво да се прави, за сега се справяме тук с подръчни материали.  ;D
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4524 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 18 January 2008 - 07:39 PM

Ами честити ви ботушки, дано ги видим утре.
Аз така я офъках Сара, че ако я видите ще й се смеете много. Тя вече започна на американски кокер да прилича с толкова много козина. А лапките добре си бяха докато имаше сняг. Топлеше й козината. Обаче като започна да се топи и стана страшно. Цялата е в кал, въпреки, че е с пуловер. Затова сега до лактите съм я офъкала.
Обаче забелязах нещо странно. Когато офъках едната задна лапичка козината между пръстчетата беше по-тъмно кафява, което в нейния случай означава че там е секретирало нещо. Странно ми стана какво ли може да й секретира между възглавничката. Като ходим на преглед ще погледнем, но сега няма нищо.
User's Signature

#4525 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 07:46 PM

Това, че козината потъмня да не те притеснява, нали казваш, че лапите и не могат да изсъхнат цял ден, това е само от влагата, на светлите много им личи, но не е за притеснение, СПОРЕД МЕН.  ;)  ;D
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4526 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 18 January 2008 - 07:54 PM

Фиу, олекна ми. Бях се притеснила. Ми влага си беше, с толкова козина. Но сега съм я дезинфекцирала и може да диша свободно. Надявам се, че всичко ще е ок, че ме чакат 4 седмици, 7 дни в седмицата по 13 часа лекции и няма да имам време за милата....

п.п. Възглавничките й много са напукани, мисля пак да ги намажа с крем, да се надявам, че няма да го оближе целия  ;D
User's Signature

#4527 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 08:00 PM

Ей сега се прибрахме от голямата разходка, ужас, ужас, Чара стана много мръсна - наложи се да минем няколко пъти през дълбокия сняг, че да ме улесни. Ето една снимка от тази вечер, ама е размазана малко, то щуро - не седи на едно място ... :-

#4528 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 08:06 PM

Ей сега се прибрахме от голямата разходка, ужас, ужас, Чара стана много мръсна - наложи се да минем няколко пъти през дълбокия сняг, че да ме улесни. Ето една снимка от тази вечер, ама е размазана малко, то щуро - не седи на едно място ... :-

#4529 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 08:08 PM

#4530 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 08:11 PM

#4531 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 08:25 PM

Samotnata, idol ike, благодаря за милите думи. Наистина знам, че ще се видим пак с него. Това ме прави щастлива и това, че толкова години не спирам да го сънувам.
За лапичките, на Кора също се вижда по-тъмно между пръстчетата и отдолу, дори почервенява като не ги подстригвам. Въпреки, че старателно се бършем след миене, все пак от там малко се потят - май единственото място - и по принцип и лятото е доста спаренко, та наистина потъмнява. Все пак нека и лекар да ти каже, ако наистина имаш съмнения. ;)

#4532 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 18 January 2008 - 09:38 PM

Не, след вашите две мнения вече нямам съмнения, защото видимо няма нищо нередно, освен цвета на козинката. Аз лятото не мога да го наблюдавам това, защото Сара е подстригана и обръсната до кожа. Сега ми направи впечатление, но явно си има логично обяснение. Благодаря.
User's Signature

#4533 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 09:59 PM

estranged, нещо май се обърка при теб, поста ти излезе чак четири пъти  ;D , та Чара много кротичко седи  във всичките ти пости  ;D.
samotnata, а така, то си е нормално, лятото лапите изсъхват за нула време, козината няма как да се запарва между пръсти, споко де, няма място за притеснение.  ;)
Diyana Char, то и аз съм сънувала Алфи доста години и сега ми се случва често. Снимките му бяха навсякъде, чак на втората година след смъртта му ги свалих...Но няма как, живота продължава, а те винаги ще останат в сърцата ни, и в душите ни...
User's Signature

Качена снимка

#4534 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 18 January 2008 - 10:15 PM

Аз съм губила няколко кучета. Една овчарка, която не живееше у нас, но аз се грижех за нея и я обучавах... Един приятел я взимаше да спи у тях.... изпуснал я и я бутнала кола. Кучето с което израстнах на село... 19 години.... много ми липсва.... И Кроки, който спасихме от изолатора, но ганата ми отне.... За всички съм плакала и си спомням до ден днешен. Винаги ще има място за тях в моето сърце.
User's Signature

#4535 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 10:40 PM

Цитат

estranged, нещо май се обърка при теб, поста ти излезе чак четири пъти  ;D , та Чара много кротичко седи  във всичките ти пости  ;D.

:izcherven: Много време чаках да се запише поста ми ... явно съм цъкала доста пъти ...

Ако може мод-а да ги поизчисти тези повтарящите се .... ще съм благодарна!

#4536 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2008 - 08:19 PM

Наистина е много тежко да си загубиш приятелчето :'(и при нас снимките му са из цялата къща, много много трудно го изживяхме все едно загубихме член на семейството .След като останахме само с майка му Джина стана едно тъпо в къщи тя е на 13 г не вижда не чува абе старост ако не се бяхме решили да вземем Томи незнам как щяхме да я караме :'(А по въпроса за съветите които се дават във форома аз съм много ,много доволна :blink:Ако не бяха idol ike и samotnata Томи нямаше да бъде това което е сега ,които го знаят Томи от по рано ще разберат за какво става въпрос!А ето и две снимки на Зико и на Томи и Джина
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4537 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2008 - 09:39 PM

Ох, че са сладкиии, нека са ти живи и здрави.
А за покойното ти кученце, съжалявам, знам какво е да изгубиш обичаното си куче ... Но все пак то иска да си щастлива и усмихната, не иска да те вижда тъжна ... цунки на кучетата  :wub:

#4538 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 January 2008 - 10:04 PM

Diqna_Stoicheva Как са се сгушили милите, голяма дружинка са май двамата?  ;) Да са ти живи и здрави!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4539 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 01:20 AM

Diyana Char ,страхотно клипче наистина ме просълзи.Бъди сигурна,че е знаел колко го обичаш.

Diqna_Stoicheva ,Томи направо разцъфтя с тази нова прическа и става все по-хубав!

Самотната,не им се връзвай-просто някои явно карат труден пуберитет :P
Който не вярва на съветите ти да не спори само за да си налага мнението ,а да си направи труда да седне да потърси информация ( не от форумите,а от професионални сайтове,книги  и т.н.) и да свери.Пък тогава пак да спори ако има как да обори другия.Но неща от сорта" чувал съм; казаха ми; съседа ми как си гледа кучето и т.н. са меко казано несериозни и смешни. :mazohist: :samoubiec:
Съжалявам ама вече толкова страници едва се сдържам-малките прекалихте просто! Който иска да се учи да пита,който няма желание - да прави каквото си иска,но да не отекчава другите с безкрайните си безмислени тиради.

И така-може би точно днес не можах да се стърпя,защото ми е много притеснено-утре ще водя Голди на кастарация.Мислех да вляза тук,да си разсея мислите малко ,а то какво заварих....Моля,който желае да ни стиска палци и лапки утре всичко да мине безпроблемно и бързо.Въпреки,че след много проучвания,разговори с лекари,мислене и като се има предвид тежките фалшиви бременности които прави на всяко разгонване съм убедена,че това е правилното решение пак се чувствам адски гузна,че ще я подложа на това.Пратете по някоя позитивна мисъл,че да не ме хване шубето и да избягаме от кабинета утре. :izcherven:
А то милото спинка сладко,че и сънува.А аз гриза нокти от сега. :'(
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4540 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2008 - 08:58 AM

Това е най-доброто което можеш да направиш за кученцето, все пак ще избегнеш доста болести, късмет ви желая, стискаме палци и лапки, после пиши как е минало всичко, защото и аз искам да направим такава операция, така и така не смятаме да я заплождаме. Още веднъж късмет! ;)

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни