Кокер спаньол
Публикувано: 07 March 2008 - 11:44 PM
Публикувано: 08 March 2008 - 07:28 AM
Публикувано: 08 March 2008 - 11:08 AM
Бтдете горди и уверени жени жени,смели в мечтите и начинанията си,покорявайте с красотата си на богиня.И не забравяйте,че вашето призвание е да правите света по-добър!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 08 March 2008 - 01:19 PM
Kayia изумена съм от нещата които каза...повярвай ми,кокерите са едни невероятно красиви и сладки животни!!
Моята Бебка не се скубе,не и текат лиги...сигурна ли си че тяхното куче е чист кокер...да няма нещо общо със неаполитански мастиф ;D определено са много хубави животинки...билоо то английски или американски...невероятни приятели са ;)
Днес за осми март минах през ветеринаря да подаря един контролен преглед на Бебка ;D а ветеринаря ме зарадва като ми каза,че е напълно здравичка :yahoo:
Днес трябваше да излизаме по центъра,ще видим колко ще отидем...още немога да я науча да ака навън...стана цяла седмица се вкъщи :rolleyes:
Публикувано: 08 March 2008 - 01:41 PM
Kayia, ясно значи защо ;) то и моята така вече се привърза че не знам, като се изнасям някой ден как ще ги разделям B)
А относно купуването на куче и избора, само искам да допълня,как стояха при мен нещата.
Първо се изяснява колко пари могат да се отделят, и се обмисля от къде ще се купи - развъдник или магазин/борса.Въпреки че при мен не е имало колебание, защото не съм си и помисляла за друго освен развъдник, та там могат да се намерят и кучета за домашен любимец, не за изложби, на по-ниски цени даже от магазините.Лошо е че в България няма развъдници за Английски кокери, но не е невъзможен вноса, може по познати, с помощ да се намалят доста разходите.
Та да не се отплесвам, помисли най-вече за това.И най-вече те съветвам да изчетеш доста неща из форума по този въпрос.Няма нищо по-хубаво от информацията ;)
Публикувано: 08 March 2008 - 04:25 PM
А иначе съм много съгласна за разходите!!!!!!!!! това е най-важното в началото - да се прецени колко може да се отделят за кутрето!! независимо колко много обичате немска овчарка например, не е добра идея да яде боклуци кутрето, защото не можете да си позволите да я издържате!! ние от днес минаваме на нова храна, дано ни хареса, че сме станали едни капризи, нямам думи! :) взехме си едно малко чувалче за начало - Нутрам агнешко с ориз и да видим сега :)
Публикувано: 08 March 2008 - 05:05 PM
Цитат
Мой съвет, не я закачай докато яде. Пробужда се инстинктът на дивото - пази си храната. Така ще бъде ... но допитай се и се интересувай това може да се преодолее. На запад подлагат тест на кученцата чрез бъркане в паничките, ако не ръмжат или нещо подобно, познай ... не те съветвам да си приспиваш кучето, ама не го закачай докато хапва ... Помагайте колеги, нека помогнем на момичето ... бебе е още за да се озлобява от малко ... поразрови из форума относно този момент ... късмет!
П.П. http://dog.bg/forum/...pic,2945.0.html относно агресията ...
Публикувано: 08 March 2008 - 05:19 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 08 March 2008 - 06:20 PM
Публикувано: 08 March 2008 - 06:58 PM
Kayia, ако решите да вземете куче от развъдник, ще ви свържа с развъдници в Сърбия, там има много хубави английски кокери, а американски и тук може да ги намерите, ако говорим за развъдници.