Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5441 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 March 2008 - 04:37 PM

Разкошен е  :wub: .Дали някога се провеждат изложби във Варна.Много искам да отида на някоя изложба,но нямам възможност сега да излизам извън града поради работа и университета.

Нормално ли е Кара да си е изяла порцийката,надуло й се е коремчето и до следващата порция /след 4 часа / да изглежда така сякаш не е яла с дни,никакво коремче,отзад до крачетата сякаш дупки има  :( .
User's Signature

Качена снимка

#5442 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:43 PM

Изложбите във Варна и Камчия са през летните месеци.
Съвсем нормално е -не се тревожи.Тя сега е в периода в който ще расте като гъба :P.
Като порасне може и повече да не видиш тази фина талия,като се има предвид какви лакомници са повечето кокери.
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#5443 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2008 - 04:50 PM

мале,ама наистина как може изобщо да не ти пука от къде идва кутрето?????? не те ли е страх,че може да е болно или стресирано депресирано, измъчвано - или пък как точно са го вкарали през границата??? толкова ли не сте чували със семейството ти, че понякога въпросните "приятели", които внасят кучета по поръчка ги приспиват и ги натикват в куфари, за да минат границата!!!!!!често всички умират от липса на въздух!!!!!!!!!!!!!
ама ето заради този начин на мислене стигаме до там с всичките тези бездомни и измъчвани животни!!!!!!!
защото ако случайно не ти донесът точно кокер??? тогава какво - за вратленцето и хайде на улицата!!! :huh: пък дръг да му бере грижата нали????? спрете се бе хора да мислите само за себе си!!!!! все пак им причина, за да забраняват тези дейности!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#5444 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:50 PM

Ами той е и наш познат, а не просто "приятел на наш приятел", просто не е толкова близък, знаем се от друг наш приятел просто (абе объркано стана, не ме бива в обясненията ;D ). Знаем с какво се занимава и повярвай ми - знам за борсите и им се ядосвам много.  ;)

Иначе ... не е вярно, че не се интересувам. Всъщност наистина така написах, просто защото вече сме казали за кучето. С удоволствие бих разпитала преди това, но имах проблеми с интернета, чак сега от няколко седмици влизам.

Наистина не искам да мислете, че е важно само да си взема куче, интересуваме откъде е, ако не ме интересуваше щях да отида в първия зоомагазин и да си го взема, но както знаеш добре - животни от зоомагазин не се взимат, поради ред причини! :blink:  или пък от първата обява, която видя, а повечето обяви всъщност напоследък  са повече от "борси" :angry:

Искам просто да знаеш, че ме интересува и няма да взема първото възможно куче. :blink:

Иначе, Gesi, от Варна съм. :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5445 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:51 PM

Много добре знам за всичко това, прочети предния пост какво написах ...

Познавам доста хора, които имат кучета от него и повярвай ми - кучетата са в отлично здраве, силни и красиви са! :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5446 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2008 - 05:14 PM

бих се радвала,ако е така,макат много да се съмнявам! но все пак ти сама си написала в поста си, че не те интересуват подробности :) все пак аз вярвам на това,което казваш,така че след като изказванията са ти такива, не се чуди, защо аз реагирам така. а пък не знам за какво ти е необходим интернет за да разбереш някои до болка стари неща. но няма значение,надявам се, заради доброто на твоето семейство и кутрето, да няма проблеми и да станате новите членове на нашето голямо кокерско семейство
User's Signature

Качена снимка

#5447 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 05:27 PM

Цитат

ако не ме интересуваше щях да отида в първия зоомагазин и да си го взема, но както знаеш добре - животни от зоомагазин не се взимат, поради ред причини!  или пък от първата обява, която видя, а повечето обяви всъщност напоследък  са повече от "борси"

Съжалявам,че трябва да ти го кажа,но този ваш познат, който внася всякакви породи кучета(по твои думи) не е с нищо по-различен от борсите и зоомагазините.Именно такива като него зареждат зоомагазините.
User's Signature

#5448 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 05:44 PM

Не знам дали можеш да ме разбереш, но аз съм сигурна в това, което говоря :blink: Имам предвид, че не точно внася всякакви породи кучета, а че той се занимава с кучета и ходи често до Словакия, Словения, Полша, Унгария и ако някой негов познат му каже, той може да донесе куче оттам. А не че това му е професията - да внася и изнася кучета.
Просто не искам да ме разбирате погрешно.

Brandi and Max, казах че не ме интересуват подробности, защото като се радвам не мисля  ;D Иначе естествено, че ме интересува :blink: Аз сега като гледам какво съм писала се смея на себе си. Особено това: Aз нещата не знам как стоят, важното е, че ще има куче!  ;D

Не искам просто да си мислите, че съм безотговорна и ще взема първото куче, без да знам откъде е. :blink:

Пък и толкова съм чела за борсите на кучета и съм психясала направо и постоянно питам "Мамо, ами ако се окаже измамник";"Мамо, ами ако са го измъчвали";"Мамо, мамооо, ами ако ги развъждат само, за да ги продават". И сама дори не вярвам на себе си, като ги говоря, защото познавам човека все пак и знам, че няма да направи такова нещо, обаче съм психясала на тема борси сега и не знам какво говоря.

Не искам да кажа, че не ме е страх, напротив - точно затова решихме да е от познат. Естествено, че се притеснявам. Просто не искам да си мислите погрешно, че не ме интересува откъде ще е и какво ще е. :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5449 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2008 - 05:58 PM

е сега вече наистина се обърках - какво точно мислиш? първо кзваш нещо, после се оказва, че не си мислила точно това.......после пък ние не сме разбрали... а след като имате възможност да си позволите да поръчате на някой а ви донесе кутре от чужбина, защо просто не с го вземете от тук?????- ще бъде много по-добре - особено тук имаме мн хора,които да ви помогнат. така ще можете да видите и цялото семейство на кутрето, ще срещнете мн приятели.... но все пак вие си знаете, успех!
User's Signature

Качена снимка

#5450 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 06:06 PM

Ами защото не решавам аз откъде да се вземе кучето.  ;)
Майка ми се сети за него и му се обади, той каза, че няма проблем и скоро ще ходи до Словакия и ще провери - ако има, ще донесе, ако няма - ще почакаме.

Нямам нищо против критиката, но тука го направихме на спор и ако искате може да спрем.  :blink: Пак казвам - нищо против, но просто не ми се спори.

Казах, че нямах интернет дълго време и не знаех тук откъде мога да си взема.  :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5451 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 08:19 PM

Цитат

внася и всякакви породи в БГ по поръчка (а и не по поръчка)

Цитат

Имам предвид, че не точно внася всякакви породи кучета, а че той се занимава с кучета и ходи често до Словакия, Словения, Полша, Унгария и ако някой негов познат му каже, той може да донесе куче оттам.

JujitYy,да бих могла да те разбера ако не си противоречеше постоянно.А ,я чакай ти май не си противоречиш - и в двата случея вашия познат прави едно и също ;D ;D
Не се заяждам,просто се мъча да те накарам да разбереш очевадното....
Ти знаеш ли откъде ще вземе той кученцето-от ферма за кучета,зоомагазин там,развъдник.Ще има ли малкия  родословие?Ще бъде ли родословието истинско?Ако е взето от развъдник-легитимен ли ще е той или просто ще се нарича развъдник.
Разбери ме и ти правилно -не те съдя заради това,че може би ще си вземеш неродословен кокер,повечето от нас тук  имат неродословни кокери и ги обичаме безкрайно много такива каквито са.Всеки сам и по свои си различни причини решава какво куче да вземе и от къде.Дразни ме това ,че си мислиш ,че като е докарано  от чужбина и като го носи познат то е сигурно,че кокерчето ще е чист американец.
Както и да е ..Каквото и да е кученцето ви пожелавам преди всичко да е много здравичко, а на вас да го обикнете истински дори и ако(не дай боже) не е точно това което сте очаквали.
Не се притеснявай да питаш ако имаш въпроси по отглеждането.Ще помагаме с каквото можем.
User's Signature

#5452 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 08:58 PM

Kajete mi ne e li tova edno ot nai - prekrasnite ky4enca koeto ste vijdali???  :blink: :wub: napravo se vlubix kato go vidqx  ;D a kolkoto do moita istoriq ve4e e 100% na kraq na y4ebnata godina 6te imam angliiski koker i napravo nqmam turpenie! mn mn blagodaria na vsi4ki tyk koito otgovarqxte na mnogoto mi vuprosi (ne se sumnqvaite 4e 6te ima o6te , 6te ima i to mnogo  ;D )  :P :yahoo: :wub: ;) :blink: B) predpolagam koker4eto mi 6te e porodisto za6toto edna ot nai - dobite mi priqtelki poznava redaktorkata na spisanie Moqt nai - dobur priqtel ky4eto i tq 6te mi pomogne da namera perfektniq mi ky4o  ;) :blink: :blink: :wub:
User's Signature

Little things make us happy!!! :)
Качена снимка

#5453 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 09:32 AM

Здравейте!
Днес имаме прекрасен повод за празнуване - ставаме на 1 годинка!
Вече сме големи, но все така сладки и послушни!
ПОжелавам на Рони много здраве, да ме радва дълги години и да имаме безкрайни весели мигове заедно!  :wub:

П.П.Ето как закусихме....доста трудно беше да изпълняваме командата да не посяга към яденето....:)

#5454 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 09:51 AM

хехее, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РОНИ!!!
с Максито ти желаем много късмет, здраве и весел дух!!! а на мама желаем да я слушаш много :)
дано винаги имате весели компании за игра и зелени поляни за игра!:)

весело прекарване на празника!!!!!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#5455 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 11:33 AM

Честита първа годинка на Рони!  :wub:
Нашата глутница му пожелава само здраве да има и дълги години заедно!
Целувки от нашата банда!  :wub:
Торта е страхотнаааааа!!!!  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5456 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 11:51 AM

Честит рожден ден и от нас  с Рея.
Пожелаваме ви весело изкарване на празника и много,много хубави мигове на вас с вашето детенце!  :wub: :wub: :wub:
Тортата е супер!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5457 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 11:54 AM

Честит рожден ден, за Рони и цялото му семейство!  :wub:
Да ви е жив и здрав и да ви радва още много години, както ви е правил щастливи през първата  ;D Тортата е страхотна,... Даже е задължително да споделите рецептата.  ;D ;) ;D

Ние вчера ходихме да си правим кръвна картина. Имахме съмнения, за... (не се сещам как се казваше точно болестта...) болест открита в последните 2 години, която се причинява от ухапване от кърлеж. Симптомите са почти никакви,... просто кучето има намален апетит и в един момент отказва да яде. Иначе е жизнено без каквато и да е видима промяна в характера и държанието си спрямо околността. Но ако не се лекува на време води до анемия. ... Та резултатите показаха, че сме живи и здрави,... просто се правим на капризни, защото тези гранули са ни писнали. Сменихме гранулите с по-висок клас + енерджи. Сега на разходка сме така  :yahoo: :Танц: :yahoo:
Утре или в други ден, ще ни излязат и пробите от очичките,... защото много ни сълзят  :'( в последно време, че и гурелки се появиха.

Тази неделя и ние ще сме на линия в морската,... ако ни се отсърди времето. Към 14:30  :palec:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5458 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 12:18 PM

Честит рожден ден на Ронката и от нас ,да ви радва още много ,много години :wub: :wub: :wub: и от нас за рожденника :blink:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5459 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 12:26 PM

Честит Рожден ден,Рони! Жив и здрав и все така послушен и красив! :wub: :wub:
User's Signature

#5460 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 March 2008 - 12:41 PM

Цитат

[b]Не знам дали можеш да ме разбереш, но аз съм сигурна в това, което говоря :blink: Имам предвид, че не точно внася всякакви породи кучета, а че той се занимава с кучета и ходи често до Словакия, Словения, Полша, Унгария и ако някой негов познат му каже, той може да донесе куче оттам.

Вашият познат просто зарежда борси и зоомагазини, независимо, как ви го представя.
След като не решаваш ти, не е лошо да помолиш някой възрастен да погледне темите, които съм ти дала.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема