Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5481 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 March 2008 - 01:20 PM

Дори да затваряш кученцето си в банята,то няма да разбере за какво е там.Така,че просто е безмислено.
А по въпроса с извеждането,аз започнах да я водя навън също след втората ваксина.А вътре не можах да я науча да ходи по нужда.Научена е само навън в определено време. :blink:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5482 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 20 March 2008 - 01:29 PM

liubka, освен винаги на каишка, не я извеждай по времето, когато се разхождат повечето кучета. Освен това не я разхождай дълго, не я води по кучешки полянки, паркове и др. места, на които се събират кучета. Извеждай я по-често но за кратко, все ще изтърпи 20-тина дни без да тича.

Рали, наказанието не трябва да е затваряне в банята, така ще намрази банята. Наказанието трябва да е НЕ + прекъсване на процеса на пишкане + завеждане на правилното място, но не и затваряне. И ако не е направено в момента на пишкане, по-добре не прави нищо, защото тя няма да разбере за какво й се караш.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#5483 Потребителят е офлайн   kissy Икона

Публикувано: 20 March 2008 - 01:33 PM

zdraveite i az imam podoben problem s pi6kaneto , e po to4no moqta Didi  ;D tq e na 2 meseca i iskam da vi popitam koga moga da po4na da q izvejdam pro4etox 4e sled 2rata vaksina oba4e tq koga e ?

#5484 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 20 March 2008 - 01:40 PM

Имате куче, а не знаете кога е втората ваксина, кога можете да започнете да я извеждате? Като сте взимали кучето преди това не сте ли си направили труда малко да прочетете за изискванията за гледане на куче? Не сте ли водили бебето на ветеринарен лекар, който да ви обясни най-важните поне неща?
Моят съвет е веднага да си заведете кучето на ветеринар за обезпаразитяване, съставяне на схема за ваксини, той ще ви каже и някои основни неща. После минете през подфорум обучение и намерете темата за обучение на малкото бебе куче на хигиенни навици и започнете да четете.
И моля, пишете на кирилица, все пак Българи сме.
User's Signature

#5485 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 01:53 PM

zdraveite na vsi4ki koito obi4at koker4eta.az sam Nadeto i mi e priatno da se zapoznaia s vsi4ki ot tozi forum.4eta redovno kakvo si pi6ete,i blagodarenie na Blincki razbrah kak da se registriram i kak da si pi6a s vsi4ki vas.ne sam mnogo naiasno s komputrite i zatova mi be6e malko trudni4ko.kato razbera kak se pra6tat snimki,6te vi zapoznaia s moeto malko sakrovi6te Riki.Blincki vi e pra6tala snimki ako ne se laja na Riki...e kakto i da e radvam se 4e razbrah kak da vliaza i da pi6a tuk...priatno mi e da se zapoznaem s vsi4ki vas...

#5486 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 01:55 PM

Вече съм отчаяна  :'( .Чудя се как ще я науча да пишка навън като немога да я науча по-лесно в банята.Знам че пишка след сън но по другото време незнам,не дава знаци,просто кляка.Вчера се изпишка в приятелят ми.Утре сме на втората ваксина и ще питаме ветеринаря кога ще мога след това да я изкарам.Иначе нямаме други проблеми с нея,послушно куче е,не хапе ръце(е случва се,но не е болка за умиране),мебели или др работи,само това пишкане.Някои сигурно ще ме изкритикува,че е още малка,но смятам че трябва вече да има попадения където трябва.
Споделете как се справяте или сте се справяли,защото съм направила всичко от писаното за хигиенните навици и явно не помага.  :'(  :(  :'(
User's Signature

Качена снимка

#5487 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 01:57 PM

Здравей Наде,добре дошла  :blink: .Ще се радваме да видим твойто сладурче и ще се радваме да споделиш радости и треводи.
User's Signature

Качена снимка

#5488 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 02:06 PM

ku4etata sa moiata nai goliama slabost.Riki mi e podarak ot edin poznat i nikoga ne sam predpolagala 4e moga da obi4am tolkova mnogo edno ku4ence.predi niakolko dni mi zvannaha ot ka6ti i maika mi mi kaza 4e ku4eto ima ogromna topka na"pi6leto".izletiah(az ot mesec jiveia s priatrlia si,i ku4eto e pri mama i tate)kam na6ite za6toto kakvi li ne ujasii ne mi minaha prez glavata,i sled tova vednaga otidohme na lekar,i toi kaza 4e ku4eto e s cistit.i 4e niama ni6to stra6no,6te se opravi,no triabva da se izvejda po 4esto.ot kakto ne sam si u doma izliza po riadko navan.a za pi6kaneto u doma,ne se pritesniavai.mislia 4e kato pootrasne 6te se nau4i da hodi navan i da stiska dokato ne otide na razhodka.Riki nikoga ne e u4en da izliza.t.e.karah mu se da se u4i da hodi v baniata no toi ne ia haresva6e,i postepenno svikna da hodi navan na "pi6".do togava s pacala i po nego... ;D

#5489 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 02:09 PM

moje li da mi kajete kak se pra6tat snimki ;)

#5490 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 20 March 2008 - 02:20 PM

Публикуване на снимка

Добре дошла сред нас, но моля, пишете на кирилица, когато пишете съобщение горе в ляво има едно синичко бутонче, което като натиснете може да пишете на кирилица. Много ми е трудно да чета латиницата.
User's Signature

#5491 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 02:21 PM

Под отговорът където пишеш пише допълнителни опции от там ама сега май има някакъв проблем и неможе.Можеш да си сложиш снимките в някой саит за снимки.Аз съм ги слажила в www.album.bg. има и др сайтове,както пожелаеш.  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5492 Потребителят е офлайн   Didiss Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 02:47 PM

Здравейте почитатели на Кокерите! Аз съм съвсем нова тук - днес се регистрирах. Обичам кучетата и особено Кокерите. Никога до сега не съм имала обаче куче от тази порода. Живея в апартамент и до сега не съм отглеждала куче в къщи. Преди, когато живеех в къща имах дворно куче - немска овчарка. Той почина преди 2 год. И сега много ни се иска да си вземеме едно кокерче. Но незнам от къде. Чета обявите, но как да съм сигурна,че кученцето не е от някоя борса или прекупвач? А и имам още един въпрос : моето дете е алергично и в тази връзка - удачно ли е да си вземеме кученце в къщи?

#5493 Потребителят е офлайн   ketinka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 03:41 PM

Zdraveite eto njkolko novi snimki na mojata prekrasna Leidi :]

Keti

#5494 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 03:42 PM

Към какво е алергично детето?Правени ли са тестове?Ако алергията не е точно към животински косми мисля,че няма да има проблем.
Според последните изследвания живота с куче дори помага на детето да изгради имунитет срещу алергените.Някъде тук в темата имаше линк към много интересна статия по темата,но за съжаление сега не я намирам.
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#5495 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 03:46 PM

Цитат

Zdraveite eto njkolko novi snimki na mojata prekrasna Leidi :]

Keti

Къде си ги прикачила.Нещо май не се е получило.
User's Signature

Качена снимка

#5496 Потребителят е офлайн   Didiss Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 04:49 PM

Детето ми е алергично към домашни котки, към уличните не. Към кучета до сега не е имал алергия.

#5497 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 20 March 2008 - 05:04 PM

А, ъъъъ, аз малко.... странно ми идва това... Към домашни е алергично, към улични не? Че каква е разликата? Редно е преди да си вземете куче да му направите тест за алергия към кучета.
За да не стане като наскоро един случай, на няколко месеца вече свикнало куче да му се търси нов дом.
User's Signature

#5498 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 06:07 PM

Това което казвате ме навява на мисълта ,че детето не е тествано за алергии.При тестовете няма разделение -домашни  и улични животни.Ако си алергичен към едното,то си алергичен и към другото.Просто на улицата няма как да се натрупат на едно място толкова много косми,специфична миризма и пърхут от животните и може би заради това дразнението там е по-малко.В една статия на "National Geographic" за алергиите пишеше ,че пърхута от животните, а не техните косми е истинския алерген.
Едно време когато аз съм си правила тестове за алергия теста беше общ за кучета и котки под обобщеното-"тест за алергия към животински косми".Сега може и да е осъвременено -не знам.
Със сигурност е нужна проверка преди да вземете кучето.
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#5499 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2008 - 08:35 PM

Добре дошли на новодошлите!  :blink:
Ira, наистина има логика в цялата тази работа. То било пърхот, било мъртви епителни клетки, все тая. Но със сигурност, преди да се вземе това важно решение, трябва да се тества детето. Макар, че и аз съм на мнение, че живот с животно помага в изграждане на имунитета към алергените.  ;)
По повод на снимки, Бушка е писала, че засега няма как да се качват, а аз сега каква интересна снимка направих на моите!  ;D  ;D  ;D

http://www.dcforum.i...;p=41808#p41808
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5500 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2008 - 09:02 PM

мале не мога да повярвам ,че снимката е естествена!!!!!! толкова е яка :))мн са сладки, ох само като гледам на снимките колко мн кутрета имате и как играят в градината ( визирам снимките с малките кученца, кутилото на Амба ) ех,как си мечтая да имам и аз такъв живот един ден :) градинка, кучета,ама  многооооооооо :) и тогава предвиждам такъв живот!!!!!!!!!!!!:)))намачкайте ги тия плюшени кутрета от нас с Макси :)
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена