Кокер спаньол
Публикувано: 24 March 2008 - 02:49 PM
Аз понеже съм за малко в София имам въпрос!
някой би ли могъл да ми каже за местонахождението на някой готин зоомагазин, от където мога да купя подарък на Макси. намерих няколко,ама нищо интересно нямаше в тях. та ако някой има предложение бих се радвала да узная за него, благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 24 March 2008 - 03:44 PM
Честно да ти кажа страшно съм впечатлена и доволна от разнообразието на нещата там, да не ти казвам че има и груминг салон, ветеринарна аптека, лекарски кабинет, и много други неща.
Ето линк , който си е от София може да посети, ще остане доволен.
http://www.zoocenter.../index.php?p=14
Публикувано: 24 March 2008 - 03:46 PM
Искам да попитам - вярно ли,че кокерчетата страдат от чести възпаления на ушите и как може да бъде предпазено кученцето от това? И още нещо - падат ли косми, докато гушкате своите любимци?
Публикувано: 24 March 2008 - 04:16 PM
Цитат
Честно да ти кажа страшно съм впечатлена и доволна от разнообразието на нещата там, да не ти казвам че има и груминг салон, ветеринарна аптека, лекарски кабинет, и много други неща.
Ето линк , който си е от София може да посети, ще остане доволен.
http://www.zoocenter.../index.php?p=14
Ехаааа, този и аз не го знаех - ще се посети, няма как ;D.
Публикувано: 24 March 2008 - 04:39 PM
За съжаление обаче през следващите 2 седмици няма да могат да тичат заедно... Рафи е вече девойка и трябва да избягваме мъжките компании за известно време... ;) Но послеее! Полянките ще са нашиии! :yahoo:
Поздрави и целувки на всички! :wub:

Публикувано: 24 March 2008 - 04:50 PM
Публикувано: 24 March 2008 - 06:39 PM
За трите години на моята кокерка съм имала само веднъж проблем с възпаление на ухо и то всъщност аз си я взех с този проблем.Излекувахме я с 10-тина дни слагане на капки.
За космите няма да си кривя душата-оставя косми колкото и да я сресвам,особено през периодите на линеене на косъма.Обаче това наистина ще е без никакво значение щом веднъж гушнеш сладкото бебе кокер. :P
Не се притеснявай избрала си страхотна порода!Стискам палци всичко да е наред с изследванията на детето и скоро да се похвалите с новия космат член на семейството.
Публикувано: 24 March 2008 - 06:48 PM
Публикувано: 24 March 2008 - 07:24 PM
Публикувано: 24 March 2008 - 08:14 PM
А и за сватбата наистина е утре, мерси, че подсети ;), но по-важното, че след два месеца вие ще празнувате! :wub: ;)
Blinki, снимките в галерия са страхотни, а малката кукла е невероятна!!! :wub:
Didiss, наистина това за кокерските уши е някаква легенда, щом полагаш грижи-проблем няма! Достатъчно дори само след къпане да ги почистиш, е ако къпането не ви е два пъти в година разбира се ;D !
Ако лятото се разхождате по поляни пълни с осили, след всяка разходка проверявате ушите, а и лапите, друг вариант да слагате шапка или пък да избягвате такива места за разходка! ;)
Публикувано: 24 March 2008 - 08:49 PM
Нормално ли е Кара да тежи 3 килограма?Тя е на 69 дена.Ветеринарят като я претегли каза че е в идеална форма ама нещо ми се вижда слабичка.Вие как мислите?
Публикувано: 24 March 2008 - 09:21 PM
Цитат
Искам да попитам - вярно ли,че кокерчетата страдат от чести възпаления на ушите и как може да бъде предпазено кученцето от това? И още нещо - падат ли косми, докато гушкате своите любимци?
Аз незнам за такива възпаления :o ако ушите биват почиствани редовно със памуче потопено в риванол не се получават възпъления...другия проблем за кокерите е дългата козина на ушите,а точно това привлича гадните осили...та...за възпаления от самосебе си-едва ли...винаги са причина на небрежност и в най-честите случаи-буболечки и насекоми докопващи се до ушичките им :(
Моята беше 3.200 когато беше на 70 дена...вета ми каза,че е страшно слаба...братчето и пък тежеше 5.100
Много се бях притеснила,първо да няма паразити,разяждащи храната и отвъд стомахчето и някъде и после,че не я храня достатъчно,а и давах по 200г на ден...той каза че е невъзможно да изглежда и тежи толкова,щом е на 70 дена и яде по толкова...та сега сме си във нормичката...пораснали сме доста...хубавеем,козинката на опашката ни на края вече е 2 пръста-моята гордост расте и хубавее :wub: на скоро бяхме в период-сменяне на козинката...освен,че е със см по-дълга,а и стана по-тъмничка,а на гърдичките-бяло :wub:
С този пост компенсирах липсата си ;D ... :wub: на всички
Публикувано: 24 March 2008 - 10:40 PM
Публикувано: 24 March 2008 - 11:02 PM
Публикувано: 24 March 2008 - 11:15 PM
Diqna_Stoicheva, Томито какъв хубавец е станал!!! :wub: Всеки път все по-красив, а и цвета ви е уникален просто! :wub: А какъв позьор! ;)
Публикувано: 25 March 2008 - 09:10 AM
Публикувано: 25 March 2008 - 09:57 AM
[move][color=blue][font=Verdana][size=20pt]Миличка Вени!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! [/move]
ние с Максито ти желаем цялото щастие на света!!! нека всяка твоя мечта те води все по-напред! желаем ти здраве, късмет, да си винаги заобиколена от най-любимите същества!! но най-вече ти желаем дълголетие, за да се радваш на всичко това! за последно ти желая да си все така мила и добросърдечна, състрадателна и обичлива! както казваме ние по нашия край - каквото ти е на сърцето да ти е и в ръцете!!!!!!целувки!