Кокер спаньол
Публикувано: 25 March 2008 - 10:15 AM
направила съм на страницата на www.snimka.bg албум на кокерчетата от нашето голямо семейство!!!
искате ли всеки да качи снимки на своето съкровище там, заедно с няколко реда за него! така ако всички се включат, ще имаме страхотен "семеен" албум!!!!!! акаунта е : kokerche паролата е същатата! а албума се казва: кокерски усмивки!
дано ви хареса идеята ми :) аз лично ще кача снимки на Макси довечера, защото сега съм на работа и нямам снимки тук :(
Публикувано: 25 March 2008 - 10:53 AM
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][b][size=10pt][b][size=10pt][glow=red,2,300][move][color=purple]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!![/move]
Публикувано: 25 March 2008 - 03:29 PM
Аз ти пожелавам всичкото здраве на света,дълголетието на орлите и на всички банки парите!
Аз също мислех,че Бебз е много слаба...но е 5.200...моята като беше 'хептен' бебе и тя беше така-аламинутка сладка...ам-гъл...и всичко се изкарваше в рамките на 15 минутки...после 10 минути-игра и 2 часа сън :rolleyes: викахме и 'Машина за боклучета',защото каквато хартия набараше я раздробяваше на частици с размери 1/2см ;D вървеше и правеше бели...има няма 5 минути и тя вече се е изпишала на неправилното място ;D но сега незнайно как се оправиха много неща...освен че е по-голяма и ми перфорира нещата с по-голям диаметър,тя спря да прави бели в стаята ми...малко е трудно на разходките,защото чака да се приберем и да направи 'белята' удома-в коридора :-
Надявам се докато стане на 6 месеца да се пооправят нещата :P
И двете с нетърпение чакаме лятото-пълно с емоции свободно време,което мога да отделям за нея и най-готиното-времето прекарано на морето :yahoo:
Публикувано: 25 March 2008 - 06:54 PM
Цитат
направила съм на страницата на www.snimka.bg албум на кокерчетата от нашето голямо семейство!!!
искате ли всеки да качи снимки на своето съкровище там, заедно с няколко реда за него! така ако всички се включат, ще имаме страхотен "семеен" албум!!!!!! акаунта е : kokerche паролата е същатата! а албума се казва: кокерски усмивки!
дано ви хареса идеята ми :) аз лично ще кача снимки на Макси довечера, защото сега съм на работа и нямам снимки тук :(
Идеята е страхорна :palec: .Аз обаче незнам каква снимка да сложа.
Да ви се похваля-имаме си нагръдник,много сме хубави с него ама много ни дразни и подскачаме като козичка ;D.Така ще е докато свикне.И е специален-светлоотразителен :podigravka: .
Публикувано: 25 March 2008 - 07:20 PM
качвайте снимки! а ралица, избери си снимка! ти си мама на твоето бебе, избери си сама!! пък имаме много място, за снимки - като бебета, как играят, спят или с нас :) ще се получи много готино!!! аз вече положих началото!!
Публикувано: 25 March 2008 - 09:01 PM
Публикувано: 26 March 2008 - 10:05 AM
Публикувано: 26 March 2008 - 11:42 AM
а за развъдници за американски кокери - неизчерпаем извор на информация са Idol Ike и Gesi, те ще ти разкажат всичко необходимо! :) а за най-рядък цвят мисля, че шоколадово кокерче съм виждала само един път - нашето златно момче :) но все пак питай тях ! успех!
Публикувано: 26 March 2008 - 12:50 PM
Относно развъдници, за всеки критериите са различни, какво по-точно те интересува? Някои развъдници работят с определен цвят. Най-добре питай Гугъл и преценявай ! ;)
За цветовете пак ще се повторя, няма редки цветове, има признати и непризнати от стандарта.
Публикувано: 26 March 2008 - 02:21 PM
Публикувано: 26 March 2008 - 02:45 PM
http://www.snimka.bg...album_id=230965
хайде,чакаме и Бебка там :) да се нареди :)