Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5701 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 April 2008 - 02:53 PM

Ооо и ние си взехме такъв ролков повод, че ръце не ми останаха! щом видим куче и света да се срине няма да ни спре. но сега с ролковия се преродихме! много е удобен и за него и за мен. а командата редом я изпълняваме само ако сме на кеф, иначе стой та гледай! но мн ме е страх, защото виждам,че Макс изобщо не го е страх от коли,ама никак. сяка си мисли, че те ще се мръднат, а не той. имала съм преди него безпородно животинче и то ама така се пазаше от коли - на улицата ги чакаше да минат и се оглеждаше. а сега няма такова нещо! умирам от страх, ако някой път стане нещо и той се озове на улицата - ужас!!!!
User's Signature

Качена снимка

#5702 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2008 - 04:04 PM

Kayia аз Кара я изкарвам седмица след 2-рата ваксина и то ветеринаря ми препоръча.Аз бях готова да изчакам,но той ми каза че ще е твърде късно,няма смисъл да изолирам кученцето толкота дълго време.
Да се похваля Кара вече ходи спокойно на повод,е "редом' още неможем,интересно е всичко и от двете страни  :rolleyes: .Днес направихме една голяяяяяма разходка  :yahoo:  и сега спим като пребити.Обаче ме притеснява едно нещо-не я е страх от другите кучета,колкото и големи да са.Вре се в тях да ги подушка,обаче почва да ги ближе по муцунката,какво означава това?И другото което е че се напишква.Запознахме се с 3-4 кучета и при всяко едно се напишкахме,а пък тя сама ме дърпа към тях да се запознава,не я е страх ....  :kisel: .На какво се дължи това?
User's Signature

Качена снимка

#5703 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2008 - 04:18 PM

И ние си взехме ролков повод ,голяма работа е   ;D преди само тичахме след него ! А вашите сладурковци обичат ли да спят в кошчетата си ,Томи не само го ровичка и си носи играчките вътре, ляга за една две минути и толкова и по легла не обича да спи само на земята по теракота търси си белята да изстине  :(  Малко снимки на Томито  :P
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5704 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2008 - 04:28 PM

Само да вметна относно нагръдника, че никак не е подходящ за дълго космести, не ми се мисли каква ще е козинката под мишниците след него.  ;)
ralica_v, твоята Кара така демонстрира подчинение, споко, повечето малки го правят, някои се напишкват, други лягат по гръб, различно е, ще мине с времето.  ;)
Diqna_Stoicheva, нашите легла са в спалнята, та така че там само спят, а в хола легло служи и за спане и за игра. Особено вечер ела да видиш какво става в нас  ;D, вадят се всички играчки от коша, Зорка ги покрива ги с леглото (понеже е леко), и започва да търси и да заравя. Но коронния номер да го качи на дивана и да легне в него!  ;D
Томката е много далеч, иначе щях ме да се организираме, та да се запознаят момчетата!  ;) Готини снимки, красавец!!!  :wub:
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5705 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 02 April 2008 - 04:31 PM

Цитат

.Вре се в тях да ги подушка,обаче почва да ги ближе по муцунката,какво означава това?И другото което е че се напишква.Запознахме се с 3-4 кучета и при всяко едно се напишкахме,а пък тя сама ме дърпа към тях да се запознава,не я е страх ....  :kisel: .На какво се дължи това?

Това е типична проява на подчинено поведение. На езика на кучетата им казва: "Здрасти, радвам се да се запознаем. Знам, че си голям и силен, не го оспорвам, аз съм малко куче."
Това е хубаво - знае кучешки и го ползва  ;D
А напишкването като част от тази процедура ше отмине с времето.

п.п. Писали сме заедно с idol ike. По-важното е, че сме писали едно и също, което ми харесва,  защото за мен няма грешен съвет от idol ike  :blink:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5706 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 02 April 2008 - 04:33 PM

Въобще не си "признава" леглото. Аз го махнах, да не ми заема място. Лежи на креслата, на табуретките, при мен в леглото ( в краката ми ), но най-много обича да се пльосне на мокета в кокерската поза ;D! И аз искам да му взема ролков повод, но се притеснявам, че ще му види сметката много бързо с това дърпане. За колко килограмово куче сте си взели ролковите?
Самотната, къде изчезна, мила? Отдавна не си писала. Харди и нея я няма. Обадете се. Как са кучовците ви, Лаурел на Харди колко порасна, здрави ли сте! Да не сте се запилели в чужбината ;)?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5707 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2008 - 04:41 PM

bushkata, наистина заедно писано, като по калъп!  ;) Мерси за хубавите слова по мой адрес, няма как, всичко е много четене и яко практика, човека се учи докато е жив, а и за 18 години, прекарани с тази прекрасна порода, няма как да е другояче!  ;)
Рудо, то и аз се замислям къде ли се дянали тези хора? Билянка, жива ли си, как е Саричка?
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5708 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2008 - 04:59 PM

idol ike радвам се че ти харесва ,а идеята за среща е супер може да стане  :yahoo: ние от 1 до 5 май сме на почивка в Рибарица с Томи и може да се отбием  до София да се видим, щом е за идеята  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5709 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2008 - 05:03 PM

Diqna_Stoicheva, А дано, има време, до тогава ще го измислим!  ;) А ако има и други желаещи, е още по добре!  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5710 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 02 April 2008 - 05:35 PM

Здравейте, не се тревожете, добре сме си, нищо ни няма. Ама нямам пак компютър, пак е на ремонт, освен това наближават изпити, освен това ме тормози един зъболекар :) И нямам време да влизам, пък и покрай толкова наистина добри съвети моите малко се губят :) Надявам се всички да сте добре, радвам се, че се сещате за нас, много мило. Само ви подмятам една идея - като стане още малко по-топло да вземем да се съберем в една кокерска среща :)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#5711 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2008 - 07:17 PM

idol ike ,bushkata мерси за отговора,и аз си мислех че е подчинение ама небях сигурна.Дано да мине с времето че не ми се иска  всеки път при среща с друго куче да кляка... :( . Иначе пак събрахме погледите на всички минувачи  ;D
User's Signature

Качена снимка

#5712 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2008 - 07:27 PM

Билянка, крайно време беше да се включиш! Никой не те забрави, недей така да се губиш!  ;) А за срещата ще я направим, задължително!  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5713 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2008 - 07:38 PM

Хайде направете среща,че искаме сним-к-и-и-и! :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5714 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2008 - 08:30 PM

eй най-накрая някой да ме подкрепи за идеята за кокерска среща!!!!!!!! ама вярно,дано само скоро да се стопли стабилно и ще е велико!!!!!!!! :yahoo: и малки и големи! аз както виждам някои си се познавате лично от форума, ама само ги гледам тези пухчета на снимки :( толкова ми се иска да си спретнем една срещичка  :'(

А за напишкването две мнения няма - макс на пример лягаше по гръб,ама ела сега го виж! вечно се катери по главата на кучетата :)
idol ike, мерси за съветите за нагръдника! много се колебаех,въпреки,че нещо все не ми даваше да купя нагръдник, не знаех защо,ама не бях мн съгласна :) сега поне знам и причината :)
User's Signature

Качена снимка

#5715 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2008 - 08:38 PM

А ние кога ще си направим във Варна?  ;)
User's Signature

Качена снимка

#5716 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2008 - 09:16 PM

ама аз имах предвид обща кокерска среща, на всички заедно! :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5717 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2008 - 05:12 AM

Аз съм и за  обща среща,което е супер,но ще трябва да се постопли още /това ми е отдавнашна мечта/:yahoo:  А за Варна само слънчице да има и сме до пантеона,може и в неделя :P
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5718 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 April 2008 - 12:25 PM

Милият ми чернушко Зорро днес навърши две годинки, да ни е жив и здрав малкия палавник!  :yahoo:

Качена снимка

Качена снимка

Другите снимки ги вижте тук:

http://www.dcforum.i...php?f=17&t=3058
User's Signature

Качена снимка

#5719 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 April 2008 - 12:28 PM

Честит рожден ден на Зорро да е жив  здрав и да ви радва дъълги године! :wub: :wub: :wub: :P
User's Signature

Качена снимка

#5720 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2008 - 12:42 PM

Честити Рожден Ден на черния красавец Зорро!
Да е много здрав и да изживеете безкрайни, весели, незабравими и  дъъъъъълги години заедно!!!
СТрахотна торта и страхотни снимки!
Целувки  :wub:

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена