Кокер спаньол
Публикувано: 05 May 2008 - 06:31 PM
borqnaaaa явно Кара е повръщла от цветето на баща ми.Тя си беше харесала само едно от няколко и когато не сме я наблюдавали го е изяла.Цветята бяха обезопасени и Кара спя да повръща,не е от храната.Даже съм много доволна от тази храна и смятам да й взимам такава.Най-вероятно Мила е настинала или е нагълтала нещо което коремчето й неможе да усвои.Пожелавам ви бързо оздравяване и много :wub: ,
Публикувано: 05 May 2008 - 08:45 PM
Публикувано: 05 May 2008 - 09:10 PM
Публикувано: 05 May 2008 - 09:18 PM
Цитат
Моята Киара беше същата... всичко абсолютно ВСИЧКО откакто влезе вкъщи стана нейно и само нейно. Щурееше, а ми беше криво, че чакахме ваксините и не може да щурее навън. Давахме й бисквитки освен гранулите и тя все така беше полудяла. Буквално неуправляема беше Така докато един ден забравих да й дам бисквитки.. на ден бяха иначе поне 5. И така след няколко дни без бисквитки си стана съвсем нормално куче, което беше също така жизнено и енергично, но пък не толкова неуправляема. Полягваше си, спеше спокойно.. и така стигнах аз до извода, че сякаш се "друсаме" с бисквитките.. намерих нейния РедБул може би не знам :) Може да ми се смеете ама така стана с нас. Сега откакто ходи на вилата през събота и неделя по цяла седмица после лежи, сякаш с мускулна треска. Но отиде ли на вилата... слезе ли то колата... през поляните се виждат само хвърчащите й уши ;D :yahoo:
Публикувано: 05 May 2008 - 09:22 PM
Публикувано: 05 May 2008 - 09:47 PM
Публикувано: 05 May 2008 - 10:39 PM
Имам си малко проблеми вкъщи,но иначе всичко е супер...всичко беше супер и се надявам и за напред да е така :yahoo:
Още водим в класацията най-голичък кокер спаньол :->) срещнах една дама...беше възрастна и водеше кокерче...доста космато,но с размерите на...булонка едва ли не...беше съвсем нормално куче,но страшно дребно :blink: беше невероятно красива...казваше се Джеси и беше на 1 годинка и 2 месеца...
Като срещнахме женицата с кучето,Бианка пощуря...все едно не бе виждала куче от месеци...а то всъщност само от 2-3 дена...страшно си играха...питах жената колко голямо е кучето и тя каза,че е на година и 2 месеца...а аз доста се очудих...Беба дори беше малко по-едра от нея ;D
Голямо лудуване беше в Плевен...щуреехме по големите поляни...акахме по средата на улиците...абеее...откачихме за няколко дена :yahoo: ;D условията за спането там не ни бяха много приятни,ама карай :-
Ако искате,можете да ни разгледате и снимчиците ето от тук: http://joletos-photo...age/My+dog+%3BP
Това е от мен...мисля да ставам да наням...днес имахме малко повръщане,ма то щото като дадеш нещо на моята ламя,тя едва ли не ще ти лапне и ръката и няма да я сдъвче...с гранулите по-така,ма майка ми и дала малко краставичка,че тя я изплю такава каквато я е лапнала :(
Освен ЧАО друго не се сещам да кажа...аа да,Бебка ми каза да ви пратя стотици целувки,но няма да спамя с много емотикони,а ето така:
10000000000х :wub:
Публикувано: 06 May 2008 - 11:52 AM
Цитат
Ми да ти кажа и Макс си избира някои кучета и просто не ги иска, не знам защо. започва да лае да се дърпа, нетичпино за него. тук има едно самоедче което направо го мрази. щом го види и направо започва да лае. а като беше малък и видеше куче ( особено по-голямо )и се криеше в краката ми ,а когато кучето дойдеше умираше от страх. сега не е така. намери по-малки кучета и в началото само едно,без много шумотевица от страни. ако и те са бебета,както ти бяха казали по-рано във форума,ще е по-лесно. постепенно ще стане, явно той е малко по-особен в това отношение, но с търпение ще се оправи. аз несоциален кокер на съм виждала :)
Публикувано: 06 May 2008 - 04:02 PM
Шегувам се...просто лятото...ама ти как мислиш да го подстригваш...да го избръснеш или само подстрижка?
Защото ако наистина е много студено-по-добре подстрижка ;)
Дайте професионално мнение,че и аз се изявих тукаа...леле мале!
JujitYy честит имен ден и от нас...малко незнаех,че имаш имен ден ;D
Честит имен ден на всички Гошковции :wub:
Скивахте ли ми псенцето :wub: :wub:
Публикувано: 06 May 2008 - 04:18 PM
Раличке...защо спря да ни сдобиваш със снимков материал...знаеш ли как ми е гадно като гледам Каричка колко е красива на снимката на аватара ти а немога да я видя от близко :'(
Плииииииииийййз качи 5-6 снимки да и се порадвам,че рядко в Русе се виждат истински кокери и ако имам тази възможност,то или са ми много надалече или са агресивни :-
Аааа...такова та...Бебка започва да сформира някаква странна агресия към чужди хора...джафка...прави:
-УАФ...
Стряска хората :huh: но с кучетата е на 6...онзи ден щеше да набие едно пумиарче,че тръгна да ме лае и тя го сджафка и то избяга ;D
Проявява агресия към женските...само с мъжки сме имали контакт и само два пъти с женска и едната я хареса много :wub: пък другата я лаеше докато не се скри от хоризонта :huh:
Явно нещо...деа знам...казват ми,че като пораснат се социализирват...
Дано да е така ;)
http://www.snimka.bg...230965&photo=36 ----ЕЙ!...я веднага махнете това шмекер шпаниьол от там!
Кученцето е супер сладко и си е супер кокерче...това ако е шмекер спаньол аз Пенка да се казвам :huh: :huh:
Публикувано: 06 May 2008 - 05:18 PM
Иначе засега нямаме проблеми с агресия.Днес бяхме в зоопарка и голям страх бра Кара от животните.С изключение на лъвовете и тигъра,другите животни ги лаеше ;D ,но като види че мърдат големи котета и беш да я нямам ;D .
Публикувано: 06 May 2008 - 07:37 PM
Абе някой има ли като моя проблем.. значи.. когато вляза да пиша нещо в темите и каквото и да напиша (независимо на латиница, кирилица, фонетична кирилица и т.н.) ми излиза с някакви други символи, не такива, каквито трябва .. например като натисна D ми излиза 4 ;D И т.н. съвсем несъответстващи.. целия пост го написах в Skype и го копвам и така го пиша .. идея как да го оправя?