Към 14:00-15:00 на въпросния ден Бенита се запозна с новия си дом :) - постави едно езерце на теракота и заложи няколко бомби.
След като видимо се бе облекчила за сметка на стопанина си се срещна със Пумата....
Първата битка трая около час след, което премина на чантичка за Game Boy Advance, която бе забравена под масата.
На вечерната разходка се установи, че на пълен стомах не е забавно да се гони топката!
Ден Втори
След подобаваща закуска заложи бомбите и започна да и се играе (Пумата замина)....след разходка стопанина й реши , че може да я остави за 15мин., за да направи покупки от магазина....
Бенита пък реши, че апартамента се нуждае от разчистване като прибере обувките (3 чифта! )от коридора при нея за по сигурно + едни мръсни чорапи
Ден Трети - бомбите вече не се залагат у дома

Докато стопанина се къпеше за 10мин.
Му скри дрехите + стария телефон, който не се оказа толкова вкусен и бутилка с отцет с която почиства с парцал опиканото.
Лисицата опипва терена много внимателно от опити за кражба на храна от масата до облизване на чинии на мивката, спане по диваните, но при стопанина е най интересно! За това си навираме муцуната до него и го тормозим да ни гали, а когато може качваме и лапите, че те почват да ревнуват .

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Мерси,  вярвам, че тепърва има какво да разказвам
    Мерси,  вярвам, че тепърва има какво да разказвам

така, че до 9:00ам, се
  така, че до 9:00ам, се   там.
  там. - идваше ми да я питам какво си яма МА, но нали аз я храня.
 - идваше ми да я питам какво си яма МА, но нали аз я храня. 

един съвет ; не го разхождайте нахранено животинчето ( може сериозно да му навредите) . хранете 30- 40 мин. след разходка и разхоздайте минимум 2ч. след хранене. ( с добри чувства)
                                                                                                    един съвет ; не го разхождайте нахранено животинчето ( може сериозно да му навредите) . хранете 30- 40 мин. след разходка и разхоздайте минимум 2ч. след хранене. ( с добри чувства)

карането с НЕ.. не помага!!! Изяде  на 2 пъти по 2 шамарчета по дупето ... чак ми стана гузно и първия път, си седнах до нея.....
  карането с НЕ.. не помага!!! Изяде  на 2 пъти по 2 шамарчета по дупето ... чак ми стана гузно и първия път, си седнах до нея..... , разбрахме също така, че сме от онези опасните породи щото нямаме уши май !
, разбрахме също така, че сме от онези опасните породи щото нямаме уши май ! .
  . Последно време забелязвам,че когато има др. кучета наоколо Бенита не ме слуша или поне изисква мн повторение на командата,което .... не е добре, а когато сме само двамата в парка не се отделя на повече от 15м от мен и е по изпълнителна, срам ли я е (при изпълнена команда давам и лакомства, хапва го и в движение го изяжда....)? Ако имате предложение как да се справя с това
  Последно време забелязвам,че когато има др. кучета наоколо Бенита не ме слуша или поне изисква мн повторение на командата,което .... не е добре, а когато сме само двамата в парка не се отделя на повече от 15м от мен и е по изпълнителна, срам ли я е (при изпълнена команда давам и лакомства, хапва го и в движение го изяжда....)? Ако имате предложение как да се справя с това

а после ме гледа ей така
  а после ме гледа ей така