Dog.bg Форуми : Benita Elegido De La Suerte

Към съдържанието

Dogo Argentino

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Benita Elegido De La Suerte

#21 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 February 2012 - 08:42 PM

Малко ни нямаше с калпазанката , а и без да искам забравих паролата.... та....., но далеч не означава,че сме скучали
Днес я оставих за 3-4 часа,а като се върнах бе нагризала 5 ябълки, не се знае колко е изяла,понеже ги обича.Бе ми отмъкнала 1бутилка вино в леговището и нагризала капачката, виното разлято на завивката и ........... направо мазано, ябълки по земята,вино и за капак след разходката ми изяде 1 пакет фъстъци за няма и 5 мин.я оставих за да изгася фаровете на колата,че ги бях забравил и ..... заминаха фъстъците :ud_009:

#22 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 February 2012 - 08:48 PM

Ето така изкарахме 5-10 дни на гости дивана е 3-ка аз съм на двойката :ab_041: Прикачена снимка

а това го направи на предпоследния ден :eg_033: Прикачена снимка

#23 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 February 2012 - 09:10 PM

А ето какво сварих един ден като се прибрах Прикачена снимка

а Принцесата.... мислите ли че е доволна?Прикачена снимка

Да Ви кажа колкото повече спи кучето по диваните и до Вас толкова по-малко иска да си спи на мястото Benita вече 3-4 пъти си напикава леглото и съответно като изпера одеялото, докато изсъхне ... познайте къде спи?

#24 Потребителят е офлайн   galin_f Икона

• ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ!!! :D
  • Икона
  • Група: Dogo Group
Публикувано: 13 February 2012 - 10:10 PM

Във вас куче да си :ab_041: Да бе... забравих да кажа, че обича ябълки тая гад :smile: Така като гледам е превзела къщата :ab_041: :dry:

#25 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2012 - 11:33 AM

До скоро си мислих, че аз притежавам кучето, но малко по малко си променям мнението май тя ме притежава, и е много ревнива! Веднъж ми захапа пантофа и ме дърпаше назад, за да не целуна едно момиче :ab_041: а как лае ако някоя се доближи до мен с по други намерения.... :ab_041:
За 10 дни много я разглезиха семейното началство на диваните спи при мен на леглото се качва ама ще я отуча, че сега е лесна, а като порасне ще трябва да си купя др легло ако продължава така ab_041: Нз защо като ме няма се качва и спи на леглото ми а като вляза веднага слиза и гледа виновно, а легна ли аз застава в краката ми и ме лае и гледа миловидно за да и дам да се качи :ab_041:
Да се похвалим с най новата беля днес ми изяде чипса взе го от леглото...........

#26 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2012 - 11:36 AM

Ето така дебни др кучета като играят :dog:
Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#27 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 February 2012 - 06:10 PM

Здравейте (Галине) имам едно малко проблемче сутрин като се събудя Benita я намирам на спалнята и то до мен, я на възглавницата я другаде, то да спи ама тя не спи, а постоянно рита и се тресе на моменти все едно е в гърч, и предишното ми куче сънуваше ама това... си залепва лапите си на лицето ми, а те миришат на чорапи след лов(риболов) ама лятото.... нахалницата няма граници.Само ще кажа, че днес ми взе бутилката с бира и я разля......какво ги обича тези бутилки да гризе.....

#28 Потребителят е офлайн   galin_f Икона

• Икона
Публикувано: 24 February 2012 - 08:25 PM

Пусни я на прасе за първи път и тогава ще видиш сънуване. Една седмица ще я тресе тока, ще има мърморене, ритане... :ab_041: тогава да видиш емоционален сън :ab_041:

Тая бутилки ако е с капачка е голям интерес :smile: а свикне ли им и без капачките ще ги търси.

Направи нещо по въпроса, защото този зъм царски живот си живее :ab_041: по-кротко да го кара, нещо се е отнесла в правомощията си :smile:

#29 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2012 - 07:41 PM

Ще я свалям от леглото дето ми се качва,че не става ... и жените избягаха , не мога да ги накарам да седнат като е тя на леглото :ab_041:
чудя се дали да я заведа на гатер ама трябва с някой из Софийско да се свържа да си поиграе малко :ab_041:
А бутилките.... не ми останаха вече като вафли ги яде капачките и ги свалям, че да не вземе да я глътне.

#30 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2012 - 08:27 PM

Мина сезона ми с отпуските и се почна работа вчера на 01.03.2012, я оставих за първи път цял ден сама вкъщи, на обяд в обедната почивка хванах метрото, за да я изведа да пикае.... не се е научила още да пика по 2 пъти, ама като се сетя,че януари я водих на 2-3 часа да пикае.... та прибрах се и освен се че я сварих на леглото др. беля нямаше и съответно не съм и се карал, в 6 като се прибрах моята домакиня бе събрала прането от сушилката избърсала пода с тях и съответно право в леговището, на дънките кожената емблема липсваше, а суитшъра с дупка колкото яйце.....приех го мн лесно и нямаше наказания и падни за 20 :dh_188:

Днес 02.03.3012 отново бе оставена сама, сутринта реших да се изхитря и да я затворя на остъкления балкон където няма мн неща и не може да направи поразии. в 13:00 като се прибрах бе отчупила 2 парчета от един сгъваем дървен стол, бе разляла водата върху завивките, май имаше и пикано (защото навън не пика) ама айде..... :ab_041: , вечерта в 6 картинката бе следната: купите за храна и вода (от пластмаса) изядени и спукани, един вентилатор на земята, не съм го пробвал ама имаше 2-3 парчета, една чанта с обувки за река - гора и т.н. гризани разнесени ... едно мече за боядисване е вече без дръжка вероятно съм пропуснал нещо ама то вече при нас белите са рутина и почти всеки ден си ме глобява с по 10-20 лв. за унищожени неща, качествената ни храна на месец е почти 1/2 от разходите на белите до момента

ПС.
Ако някой знае как да я свикна да стиска през деня и да пика само сутрин и вечер, да пише.

#31 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 March 2012 - 09:40 PM

Новото хоби на Бенита е да вади черупките от яйца от кофата и да ги носи в леговището, и там почва едно близане и хрупане.....

П.С. яде и обелки от картофи :ud_009: и люспи от стар лук, ама за лук и чесън зная, че не трябва да им се дава под каквато и да е форма.

#32 Потребителят е офлайн   Vladoo Икона

Публикувано: 06 March 2012 - 10:25 AM

B&B Много увлекателно пишеш, много ме размя на моменти. Да е жива и здрава Бенита и да продалжава да те "слуша" :P

#33 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2012 - 05:59 PM

Показване на мнениетоVladoo, в 06 March 2012 - 10:25 AM, написа:

B&B Много увлекателно пишеш, много ме размя на моменти. Да е жива и здрава Бенита и да продалжава да те "слуша" :P

:ab_041: Онзи ден влизаме в парка с "Ангелчето" и виждаме едно хъски, а аз неговата стопанка :md_064: и приближаваме леко, харесаха се и почнаха да си играят. А то момичето с майка си почнаха да ме разпитват за кучето на колко е, как се казва,.. много била хубава и т.н. и зададоха въпроса СЛУША ЛИ? И тук почти изгубих дума получих (блек аут) Тъй като на моменти е като робот и е бонбон, а на моменти пренарежда мебелите вкъщи и каквото може да се сетите ама в един ден всичко.И съответно отговора ми бе ъъъъъ и разказах деня ми с Бенита до момента и те двете :ud_009: е много е игрива. :ab_041:

#34 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2012 - 06:14 PM

Днес деня ни започна в 7:30 с една разходка към 8:20 сложих да ПОХАПНЕ едни 500-600гр. гранули и месо, че тези гранули и "засядат" трябва и месце.И докато тя, мислих да кажа хапваше, ама как се хапва 1/2 килограм за 10 мин? то си е лапане.. Та взех тиксото и отидох на балкона да залепя стъклото, в случай, че го напука или счупи да не се пореже, тъй като.се изправя и опира на него със сила.Облепих 1/2 стъкло и взех парче картон който залепих с тиксо за вратата, та като скача да се опира на картона, беее Уж двойно да се подсигуря, по скоро нея де.Отне ми близо 20-30 мин лепене и рязане за да го нагодя.Сега се прибирам от работа и нз дали да Ви кача снимка :dh_188: картона е на парчета с размер на яйце!Как го е свалила ..... бе у нас това, което тази калпазанка не може да направи със зъби и сила го прави с безкрайна хитрост умение да се харесва на всеки ииии бе манипулаторка от всякъде.Преди месец изяде мезето т.е беше и дадено защото гледала жално.И аз така почнах да гледам като ми изяде 1/3кг пушено филе. :ab_041:

#35 Потребителят е офлайн   galin_f Икона

• Икона
Публикувано: 09 March 2012 - 07:49 PM

Това с лукавия поглед доста мацки ще излъже, възползвай се докато е още малка :ab_041:

#36 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2012 - 08:10 PM

Показване на мнениетоgalin_f, в 09 March 2012 - 07:49 PM, написа:

Това с лукавия поглед доста мацки ще излъже, възползвай се докато е още малка :ab_041:

От 10 дни се моля да се затопли ама....то кал :dh_188:

#37 Потребителят е офлайн   crazyspawn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2012 - 11:07 PM

Хаха супер :))
User's Signature

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2012 - 08:10 PM

Еххх защо ли днес си мислих, че ще е един различен ден някак си малко по добър.Към 5 ам подремвайки сладко чух едни талъсъмски стъпки на нокти няколко секунди след това усетих, буквално, че някой ми диша във врата, реших, че ще се престоря на заспал, както казват хората като те подгони мечката лягай и се прави на умрял :ab_041:
Та докато се правих на заспал талъсъма взе да си тръгва, ама не застана в др край на леглото и седна да ме гледа дали ще се надигна, а аз лежа и не мърдам ни гък ни стон, тръгна отново към мен, а аз пак се правя на заспал обаче ме хвана, че не спя, както трябва, щот почна да ме ближе :ud_009: , а аз това не го очаквах.Голямата бяла мишка почна леко да се намърдва до мен и то отиде...... И сутринта си казах е щом вечерта не се наспах поне деня да ми е лек и не беше зле докато не ми донесоха едни архиви от 1994 принтирани на матричен принтер,жълти да си е.е мам.та, тегаво мн ама моя си е работата, свърши деня и ходих за храна на кучето равносметка 30 за нея 10 лв за мен (бира чипс) и си казах ооо разхождам я, храня я и си отварям биричката и чипса чакам новините и си цъкам на лаптопа, е да ама не докато си цъках бялата мишка дойде и си завря муцуната в бирата ми,....... еййй тва ЖЕНИТЕ когато др не могат да измислят посягат на най-сладкото, на най-милото на човека, та сега и оставих да си допие чашата,и като гледам и се хареса :dry:

#39 Потребителят е офлайн   crazyspawn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2012 - 09:13 PM

Ама ти не разбираш женската психика,тя не е искала да ти бутне бирата,а да я споделиш с нея.:))))
User's Signature

Качена снимка

#40 Потребителят е офлайн   B&B Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2012 - 09:38 PM

Показване на мнениетоcrazyspawn, в 12 March 2012 - 09:13 PM, написа:

Ама ти не разбираш женската психика,тя не е искала да ти бутне бирата,а да я споделиш с нея.:))))

Хахахах тя не я бутна, а си пъхна муцуната в чашата и почна да пие, а аз "гледам и не вярвам на очите си" е след като ми пи от ракийката..... и ми открадна виното ..... преди време :dry:
Та и долях бирата в купичка ама сега не и е мн сладка от моята чаша е по сладка :ab_041:

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни