Еххх защо ли днес си мислих, че ще е един различен ден някак си малко по добър.Към 5 ам подремвайки сладко чух едни талъсъмски стъпки на нокти няколко секунди след това усетих, буквално, че някой ми диша във врата, реших, че ще се престоря на заспал, както казват хората като те подгони мечката лягай и се прави на умрял
Та докато се правих на заспал талъсъма взе да си тръгва, ама не застана в др край на леглото и седна да ме гледа дали ще се надигна, а аз лежа и не мърдам ни гък ни стон, тръгна отново към мен, а аз пак се правя на заспал обаче ме хвана, че не спя, както трябва, щот почна да ме ближе

, а аз това не го очаквах.Голямата бяла мишка почна леко да се намърдва до мен и то отиде...... И сутринта си казах е щом вечерта не се наспах поне деня да ми е лек и не беше зле докато не ми донесоха едни архиви от 1994 принтирани на матричен принтер,жълти да си е.е мам.та, тегаво мн ама моя си е работата, свърши деня и ходих за храна на кучето равносметка 30 за нея 10 лв за мен (бира чипс) и си казах ооо разхождам я, храня я и си отварям биричката и чипса чакам новините и си цъкам на лаптопа, е да ама не докато си цъках бялата мишка дойде и си завря муцуната в бирата ми,....... еййй тва ЖЕНИТЕ когато др не могат да измислят посягат на най-сладкото, на най-милото на човека, та сега и оставих да си допие чашата,и като гледам и се хареса