То и нащо прасе е така - всичко си хапва, та даже яде повече плодове и от мен напоследък
Benita Elegido De La Suerte
Публикувано: 27 March 2012 - 05:17 PM
Отивам да пия 1-2-3 бири да ми мине, че ще и изям ушите на тая маймуна - лукав дявол в ангелско кожухче
Публикувано: 28 March 2012 - 05:32 PM
Ох то и наща преди да се разгони малко пощурява
Ние пробвахме с гащи, но не ги търпим много...
Ние сме само на каишка и гледаме да се разхождаме където няма много кучета.
От скоро си имаме и хамут за теглене и си обикаляме с него предимно в тези периоди
Ние пробвахме с гащи, но не ги търпим много...
Ние сме само на каишка и гледаме да се разхождаме където няма много кучета.
От скоро си имаме и хамут за теглене и си обикаляме с него предимно в тези периоди
Публикувано: 29 March 2012 - 05:28 PM
Темата ми тръгна малко в друга насока ще я върна с няколко снимки на Benita след ПМС и нали си е жена е редно ние като мъже да проявим разбиране и търпение (снимките са по молба на една съфорумка)
този пък що не ме остави че ми е криво

беее не ми се занимава с него, я да си се почеша

ееее аман, дай да му направя кефа и да ми се маха
този пък що не ме остави че ми е криво
беее не ми се занимава с него, я да си се почеша
ееее аман, дай да му направя кефа и да ми се маха
Публикувано: 30 March 2012 - 06:24 PM
Дойде последния работен ден на седмицата сутринта ми започна сравнително добре, разбира се таласъма се бе накатерила до мен без да я усетя, (усъвършенства се)по принцип спя леко и ако има комар в стаята го чувам.....
Бързо бързо без да пия кафе се оправих за работа и ми хрумна следното:

Опиканите възглавници на Бенита, ползва ги да се пече на слънце

Почти гениално решение имайки в предвид че е разгонена! - чифт мои боксерки с изрязана дупка за опашката и значка Hottie
и някак си ми бе спокойно, че няма да оцапа нищо.
Бързо бързо без да пия кафе се оправих за работа и ми хрумна следното:
Опиканите възглавници на Бенита, ползва ги да се пече на слънце
Почти гениално решение имайки в предвид че е разгонена! - чифт мои боксерки с изрязана дупка за опашката и значка Hottie
и някак си ми бе спокойно, че няма да оцапа нищо.
Публикувано: 31 March 2012 - 05:31 PM
След леко забавяне ще подкрепя вчерашния ми ден със снимки и факти.
Та отварям входната вратата и насреща ми тишина.... отварям другата вратата

ВИЖДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ !!!

Искаше ми се да изляза и да не се прибирам няколко дни .....
хванах кучето и го вързах за парапета на терасата и там откара до 21-22 часа
Първо му изхвърлих нещата, та да има къде да спи, обмислях дали първо да го бия или да чистя.... реално ако го бях пребил, нямаше да се оправи апартамента сам...
И така вместо да си пия бира на спокойствие и да и се радвам, почнах пролетно почистване няколко часа.Предварително бях скрил завивките и възглавницата....
Равносметка:
- напикано легло
- изкъртила един перваз и го счупила на две
- изядена четка за боядисване върху леглото ми!
- саксии със цветя унищожени - брой неизвестен
- някакво бидонче отмъкнато от някъде... капака сдъвкан,вече е с пренабита резба
- няколко кила почва, които бяха неравномерно разпределени: явно е решила, че е студено навън и бе направила няколко лехи вътре.
Това, което съм пропуснал може да го намерите на снимките.
Та отварям входната вратата и насреща ми тишина.... отварям другата вратата
ВИЖДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ !!!
Искаше ми се да изляза и да не се прибирам няколко дни .....
хванах кучето и го вързах за парапета на терасата и там откара до 21-22 часа
Първо му изхвърлих нещата, та да има къде да спи, обмислях дали първо да го бия или да чистя.... реално ако го бях пребил, нямаше да се оправи апартамента сам...
И така вместо да си пия бира на спокойствие и да и се радвам, почнах пролетно почистване няколко часа.Предварително бях скрил завивките и възглавницата....
Равносметка:
- напикано легло
- изкъртила един перваз и го счупила на две
- изядена четка за боядисване върху леглото ми!
- саксии със цветя унищожени - брой неизвестен
- някакво бидонче отмъкнато от някъде... капака сдъвкан,вече е с пренабита резба
- няколко кила почва, които бяха неравномерно разпределени: явно е решила, че е студено навън и бе направила няколко лехи вътре.
Това, което съм пропуснал може да го намерите на снимките.
Публикувано: 01 April 2012 - 12:06 AM
Оле вие двамата сте уникални сладури!!Така не съм се смяла от години!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES
Публикувано: 01 April 2012 - 01:07 AM
Това куче наистина е Избранница на Късметът със такъв спокоен стопанин.С удоволствие чета темичката (защото не ми е в къщи ).Имам познат с Кане Корсо терминатор, на който му отнема около 40 мин преди работа да изкара всички мебели и вещи от стаята и да ги пренесе в другата.холната му врата е обкована от вътрешната страна с метален лист .и се заключва .Няма секция,но пък му е лесно за почистване.След работа упражнението по мебелиране на хола го разтоварва.А ,и радиаторите са покрити с метални плътни кутии.Преди да стигне до това разрешение на проблемът,три пъти сменя обзавеждането ,плюс поправката на стени и смяната на две врати.
Иначе кучето ти е красавица,поздравления.
Иначе кучето ти е красавица,поздравления.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 01 April 2012 - 06:58 PM
Повярвай ми лесно ги достигат... Моя на 3 месеца успя да докопа кутия шоколадови бисквитки от плота, който е на 1.20м, и бяха 1м. навътре. Нямах обяснение как, но си беше изял цялата кутия + 2-те бисквити бонус. И като казвам цялата кутия, го казвам буквално с найлончето, с картончето... А бе талантливи са... Но Бенита бие по всички параграфи.
Публикувано: 02 April 2012 - 07:01 AM
До desi79
Уравновесен съм по принцип,когато се ядосам мн ме държи с дни и няма смисъл да я бия.... преди като почна да ми краде дрехите и да спи на тях я шамарих 2-3 пъти, резултат няма, когато не съм у дома търси мои неща и спи на тях или ги яде.. явно и липсвам ама що ми яде дрехите?
Наистина ли никой няма по палаво Дого от моето, та да се успокоя
и аз да се посмея
Уравновесен съм по принцип,когато се ядосам мн ме държи с дни и няма смисъл да я бия.... преди като почна да ми краде дрехите и да спи на тях я шамарих 2-3 пъти, резултат няма, когато не съм у дома търси мои неща и спи на тях или ги яде.. явно и липсвам ама що ми яде дрехите?
Наистина ли никой няма по палаво Дого от моето, та да се успокоя

Вход

Горе
Цитиране +