Benita Elegido De La Suerte
Публикувано: 02 April 2012 - 11:24 PM
А какъв режим има Бенита,че и остават сили за толкова бели ? А иначе за бой не съм си го и помислила,просто се възхищавам на способността да превърнете белите и в забавен (за нас ,четящите) разказ.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 03 April 2012 - 07:48 AM
Ако имаш възможност увеличи и разходките,да са по-изтощителни.Явно това ,което и осигуряваш не и е достатъчно.Излизанията за извършване на нужди поне 3.Измореното куче е равно на послушно куче.Иначе ще стигнеш до изнасяне на мебелите всяка сутрин

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 06 April 2012 - 10:12 AM
Публикувано: 11 April 2012 - 07:51 PM
Днешния ден тръгна куцо, но за сметка на това леглото ми е разхвърляно, тениската ми е в лиги както и брадата, а ушите ми са червени....
в резултат на игра и няколко лапи по муцуната ми..... и като женчо зарових мутрата в леглото Бенита взе превес.... в момента се радва на победата си докато аз проверявам дали всичко си е по мен
това е то кучешка любов
в резултат на игра и няколко лапи по муцуната ми..... и като женчо зарових мутрата в леглото Бенита взе превес.... в момента се радва на победата си докато аз проверявам дали всичко си е по мен

Публикувано: 30 April 2012 - 03:54 PM
Публикувано: 20 May 2012 - 07:11 PM
Дойде истинския сезон на пролетните плодове - ягоди, череши и чудейки се какво да правим днес, реших да пробвам дали кучето яде ягоди, оказа се че като всяка друга жена не ги хапва с охота, а направо ги ЛАПВА с мерак
, а черешите ....заедно с костилките

Публикувано: 21 May 2012 - 09:03 PM
Наложи ми се да гледам възрастно ДА за 4 часа и горе долу разбрах какво е положението ви.Завиждам ви на спокойствието,Тия бели не ги трая и 2 часа.Мислех че моя е палав заради едни чехли и едни маратонки.....
Продължавайте да споделяте ,темата е много весела,много се смяхме

Продължавайте да споделяте ,темата е много весела,много се смяхме