Публикувано: 08 January 2012 - 02:45 AM
Следях историята на Мия от самото начало, защото и аз имах кандидати за нея. Познати хора, проверени, много отговорни. След като видях по какъв начин беше отказано на жената с къща в провинцията, просто ме беше страх да предложа моите кандидати... Предположих, че ще бъдат поредните унижени. Същата дама, предлагаща Мия, не за първи път отказва кучета на добри осиновители. Вместо това продължава да държи животните по клиники, тоест само в ЦВК. И междувременно се оплаква навсякъде колко много сметки има за покриване, как никой не й помага, призовавайки за помощ. Имам "честта" да я познавам (дори не много добре), да съм запозната с почти всички случаи на животни, които поема и мисля, че отношението й към хората, които се опитват да помогнат на животинките, е много нагло. Ако искаше наистина да подари тези кучета, свидетел съм, че е имала чудесни възможности да го направи. Но не поиска... И нито веднъж не е имало основателна причина. В повечето случаи тя е "Защото така казвам!" Не разбирам каква е целта й в крайна сметка.
Сдружението, за което говори и от което твърди, че е част, не съществува. Може и тепърва да се регистрира такова, но в момента го няма.
Знам, че може да изглеждам странно с този пръв коментар във форума, но не харесвам особено форуми и избягвам регистрации където и да било :) Просто не се сдържах, прочитайки поредния опит на тази жена да представи фактите по-различни от това, което са.