Бандата от улица Боряна ..една от бандите..
Публикувано: 08 March 2012 - 11:03 PM
Ами ако преди качването в кола и давате Деган...? На моя приятелка кучето повръщаше по 5 пъти при 30 минутно возене, но след като му даде Деган пътува до Холандия и обратно без нито едно повръщане.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 25 March 2012 - 05:17 PM
Сиси може да пътува през Април. На мен сърцето ми се свива за това момиче. Сиси е едно много много чувствително куче. Където и да идем, тя не се отделя и за секунда от мен. Привързва се много към хората. Тъжно ми е, защото да я изпратя, ще означава предателство за нея. Тя се оказа прилепчива, доверчива и силно зависима от своя си човек. Надявам се там, в Германия, бързо да си намери нов свой човек.

Публикувано: 25 March 2012 - 05:27 PM
Резултатът от гостито ни при Сара беше, че намерихме едно напълно различно куче. Сара е весела, щастлива, любвеобилна и много игрива. Сприятелила се е с едър мъжкар от хотел и с него играят свободно толкова весело, че е такъв кеф да ги гледаш :)) Аклиматизирала се е чудесно и явно се е върнала към старите навици - гони котки. Германката, която иска да я осинови има котки, някои от които са стари или с увреждания. Затова е много важно Сара да няма проблеми с котки и затова тя искаше да я тестваме. Опитвам се да измисля как точно да сме сигурни, че Сара няма да създава проблеми на котката на осиновителката си, но то зависи и от котките, и от човека, и от кучето. Все пак мнението на жената, която се грижи за нея е, че Сара няма да нарани котката ако я хване. Най-добрият начин, разбира се ще бъде ако се намери приемен дом за Сара, в който има котка и тя да поживее малко с нея. Иначе Сара може да пътува през април за Германия.
А утре ще ви покажем и едно много весело видео, в което се вижда новата Сара.
Освен това за Сара казаха, че била страшно умна, много лесно се подавала на команди и като цяло е спечелила сърцето и на жената, която се грижи за нея :)
А утре ще ви покажем и едно много весело видео, в което се вижда новата Сара.
Освен това за Сара казаха, че била страшно умна, много лесно се подавала на команди и като цяло е спечелила сърцето и на жената, която се грижи за нея :)

Публикувано: 25 March 2012 - 10:29 PM
Хубаво е ,че Сиси може да пътува през Април - нали все пак това е целта :)) Сигурна съм че ще се привърже и към новите си стопани!
за Сара - не мисля, че би наранила котка и на улицата никога не са наранили коте, даже когато са го настигали с това си остават...
прекрасно изглеждат и двенките
за Сара - не мисля, че би наранила котка и на улицата никога не са наранили коте, даже когато са го настигали с това си остават...
прекрасно изглеждат и двенките

♥Brian♥ винаги ще бъдеш в сърцата ни! тичай щастлив под дъгата!
Публикувано: 26 March 2012 - 10:00 AM
За съжаление стопанката кандидатка за Сара се отказа. Случват се такива неща, аз мисля, че е за добро и няма да се ядосвам...
Лошото е, че аз разчитах на нея за плащането на хотела. Сара спешно има нужда от финансов попечител или приемен дом. На седмица хотелът й струва 50 лв.
Лошото е, че аз разчитах на нея за плащането на хотела. Сара спешно има нужда от финансов попечител или приемен дом. На седмица хотелът й струва 50 лв.