Публикувано: 13 January 2012 - 04:23 PM
Маги, да, разбирам ви, чудесно.
С две думи - да, така мисля аз. Мисля, че този небивал интерес, на какъвто междудругото не сме се радвали от доста отдавна в този форум се дължи на факта, че кученцето е бяло и красиво. Да, аз смятам, че хората ми писаха само заради това. И да, аз смятам, че хората не ми писаха за хиляди други случаи, които също съм пускала тук и във ФБ, само защото животните не са били така привлекателни. Защото Маги ние това правим по цял ден - пускаме от едната стена на другата всеки ден различни случаи. И всеки ден е едно и също. И когато днес изведнъж това се промени - ми няма как да се самозаблудиш. Изводът за мен е - в България хората осиновяват само красиви животни. Което за мен говори много за нивото на духовността и ценностите ни. Отново ли смятате, че визирам вас?
Бъди, чудесно ще е ако е така. Но Маги не може да бъде приемен дом за това кутре. Тя се намира в Бургас. Тъй като имах "късмета" на мен да се обадят за този изключително ценен екземпляр, аз вземам решенията. Няма да пратя белия пух в Бургас на основата на това, което до този момент знам. Както и без лична среща. Ако Маги държи ужасно много да осинови белия пух и ако действително е отговорна и сериозна и вижда в кучето един дългосрочен ангажимент, единствения вариант е да помоля момичетата от Бургас да се срещнат с нея и да обсъдят условията за пухчо. Засега обаче, както казах има кандидати от София, нека видим какво ще се случи и с тях.
Мисля, че можем да приключим с дискусията. Маги, за последен път ще кажа, че с вас не съм имала никаква комуникация, за да ви категоризирам. Изразих мнението за случилото се днес.
пс. Към последните постове - хора, съфорумци, извинявайте, но не мога да се съглася. Никъде никого не съм категоризирала. Маги пък още по-малко. Съжлавам наистина. Но не мога да не кажа, че ми се е случвало и то жалост не веднъж да се доверя на някого, който също не се отказваше и не ми теглеше майни и след време да се окаже, че съм сгрешила и съответната животинка се връща обратно с разликата, че вече не е малка, не е красива и айде оправяй се. Маги можеше да комуникира малко по-спокойно и нормално особено ако иска да направи добро впечатление. Наистина не разбирам откъде са тези емоции и това чувство, че някой я е нагрубил. Моля, върнете се към този ужасен мой пост, в който писах, че са ме потърсили много хора и това се случва за 1 ден и т.н. и вижте къде точно и кого точно категоризирах, че и обидих.