Цитат
здравейте, искам да ви помоля за една голяма услуга-днес беше много тежък ден за мен-изгубих завинаги душичката си по един много нещастен начин и дори не можах да се сбогувам с него angelpik ..искам да помоля, понеже според мен по външен вид и поведение много приличаше на тази порода мейн-куун, ако някой знае къде мога да си намеря друго коте като моето,без значение дали е породисто или не,да ми пише и да метне снимка, защото имам чувството че ще откача без него s) мейлът ми е striptiiz__Girl@abv.bg
http://www.fluffycoon.fdp-bg.com/ - Това е развъдика в Повдив. Има доста развъдици в чужбина но Зависи какво коте искаш. Потърси и ще намериш. r)
Ние с Джеси имаме проблеми сега. Обезпаразитихме я още веднъж да не би да са някакви паразити, въпреки че редовно я обезпаразитяваме, но решихме още веднъж за всеки случай. Когато Отново не наддаде ни дадоха подсилващ гел, който укрепва организма. Сега още и го давам , но няма голям ефект. Намерихме компетентен ветеринар (попазнах на такина които ми говореха глупости. Единия започна да ме убеждава ,че котката ми не е породиста oleeee ) Ще я водим утре да и правят пълна кръвна картина...
Също окончателно реших да я кастрирам - изобщо не искам да го правя но, така ще е най-добре. cl) c)
jemma По характер много си приличат с норвежците. По набюдения в/у Джеси - Те са много нежни, игриви , много обичливи и изобщо ангелчета w) c) Всяка котка си има характер де - Джеси се шашка от непознати хора - става нервна и неспокойна. Но никога не е хапала или драла нарочно. Също е доста послушна - почти се е научила да не съсипва мебелите. Проблеми имаме само с отучването да се качва на масата.