Dog.bg Форуми : Мейн куун

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мейн куун

#141 Потребителят е офлайн   striptiiz__girl Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 March 2007 - 12:44 AM

Котето ми здравейте, искам да ви помоля за една голяма услуга-днес беше много тежък ден за мен-изгубих завинаги душичката си по един много нещастен начин и дори не можах да се сбогувам с него angelpik ..искам да помоля, понеже според мен по външен вид и поведение много приличаше на тази порода мейн-куун, ако някой знае къде мога да си намеря друго коте като моето,без значение дали е породисто или не,да ми пише и да метне снимка, защото имам чувството че ще откача без него s) мейлът ми е striptiiz__Girl@abv.bg

Прикачени файлове

#142 Потребителят е офлайн   jemma Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 March 2007 - 10:19 AM

Здравейте! Отскоро съм в този чудесен форум.Много харесвам породата /мечтая си за голям и красив котарак/, но знае ли някой какъв характер,темпепрамент имат тези котки?...имам си една "терористка" в къщи,не е породиста, но пък едва ли има по голяма палавница от нея!
Поздрави на всички форумци!

#143 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2007 - 03:29 PM

Цитат

здравейте, искам да ви помоля за една голяма услуга-днес беше много тежък ден за мен-изгубих завинаги душичката си по един много нещастен начин и дори не можах да се сбогувам с него angelpik ..искам да помоля, понеже според мен по външен вид и поведение много приличаше на тази порода мейн-куун, ако някой знае къде мога да си намеря друго коте като моето,без значение дали е породисто или не,да ми пише и да метне снимка, защото имам чувството че ще откача без него s) мейлът ми е striptiiz__Girl@abv.bg

http://www.fluffycoon.fdp-bg.com/ - Това е развъдика в Повдив. Има доста развъдици в чужбина но Зависи какво коте искаш. Потърси и ще намериш. r)

Ние с Джеси имаме проблеми сега. Обезпаразитихме я още веднъж да не би да са някакви паразити, въпреки че редовно я обезпаразитяваме, но решихме още веднъж за всеки случай. Когато Отново не наддаде ни дадоха подсилващ гел, който укрепва организма. Сега още и го давам , но няма голям ефект. Намерихме компетентен ветеринар (попазнах на такина които ми говореха глупости. Единия започна да ме убеждава ,че котката ми не е породиста oleeee ) Ще я водим утре да и правят пълна кръвна картина...
Също окончателно реших да я кастрирам - изобщо не искам да го правя но, така ще е най-добре. cl) c)

jemma По характер много си приличат с норвежците. По набюдения в/у Джеси - Те са много нежни, игриви , много обичливи и изобщо ангелчета w) c) Всяка котка си има характер де - Джеси се шашка от непознати хора - става нервна и неспокойна. Но никога не е хапала или драла нарочно. Също е доста послушна - почти се е научила да не съсипва мебелите. Проблеми имаме само с отучването да се качва на масата.
User's Signature

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.

#144 Потребителят е офлайн   wendy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2007 - 06:06 PM

maccarta, Джеси има ли апетит? И аз като повечето във форума не искам да я кастрирате.
User's Signature

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!

http://bendidas.com/

#145 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2007 - 10:08 PM

Има апетит , но не е голям - глезя я с какви ли не храни само и само да яде. Шунки, риба, всякакви меса, роялканин с вода ... Така е и аз не искам... имах амбиции за развъдник, но ще трябва да почака n) s)
User's Signature

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.

#146 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2007 - 09:22 AM

Най-вероятно е болна от нещо сериозно. Прави нещо като кашлица. s)
User's Signature

#147 Потребителят е офлайн   papyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Деца, котки, пътешествия, фотография

Публикувано: 13 June 2007 - 12:21 PM

Маци, нашият Томас е болен от алергия към драцени измъчихме се докато открием какво му беше. Драпа се, плаче, не се храни добре, измършавя, имаше оголено коремче, падше му козинката, кашляше и цял месец обикаляхме около вет кабинетите. . Дигна температура до 42 градуса, посред нощ тормозихме вет и то на 20 км ... Той е кастрат за припомняне.
Нашите си ветове започнаха да го хранят със специална храна хипоалергична и започна да се оправя, но много бавно. Изхвърлихме едно по едно саксиите и живна когато изнесох драцените. Сега имаме доматчета чери в саксия нищо, бегонии нищо. Може би Джеси има алергия към нещо.
User's Signature

Обичам всички котки, вашите също.

#148 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2007 - 11:08 AM

Оказа се, че Джеси е глътнала кост и от това се е получило възпаление на стомаха. Биха ни инжекция и сега сме на хапчета - антибиотик. Ще се оправи. Кръвната картина не показа причина за слабеенето. Загова ни посъветваха да я обезпаразитим още веднъж , ако случайно нещо не е изяла хапчетата предния път. И сега се глезим със разни витамини и подсилващи пасти, които ни дадоха... c)
User's Signature

#149 Потребителят е офлайн   milenka_123789456 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 June 2007 - 12:17 PM

Ох,и моят котарак е много слабичък.При 6 ветеринаря го водих,при паразитолог,къде ли не го заведох и накрая при 7ия вет го прегледаха преслушаха и се установи,че е генетично заложено .Вета каза,че и неговите 2 котки са като моя и аз се поуспокоих.А и моя и без това е по-дребен от останалите персиици и може наистина да си му е вродено да е такъв,нали r) ?

#150 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2007 - 07:47 PM

След като се установи какво й е на котката, отказа ли се да я кастрираш? На много би им се искало да си се отказала... r)

#151 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2007 - 01:24 PM

Jessy e kastrirana... cl) Mnogo mi e ma4no noo nqma vra6tane nazad. Vastanovi se mnogo barzo i 6te q vodim dnes da i svalqt koncite c)
PS. Izvinqvam se za latinicata...
User's Signature

#152 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 11:31 AM

Джеси стана много по-игрива и бавно но сигурно наддава! r) Тъпча я със всякакви вкусотии и каго че ли апетита и се усили. Много обича пакетчетата на Уискас обаче да ви питам дали са достатъчно калорични? c) Желанието да ходи навън почти се изпари , но аз я пускам от време на време , понеже тя седи само в двора и котараците не я влекат l)
User's Signature

#153 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2007 - 10:02 AM

В момента имам коте, безпородно. По едно време беше отслабнал и ни препоръчаха именно пакетчетата на Уискас, с тях и разни допълнителни като котешките пастетчета на Гормет или някакво месце качи бързо изгубените килограми.
Резултата:
Качена снимка

Добре ни дейста Уискас сравнение с някои други храни. ;)

#154 Потребителят е офлайн   te4unko Икона

Публикувано: 30 October 2007 - 01:07 PM

хора аз гледам бони.да ви кажа 4е е доста дебели4ка и не е галиовна,но аз все пак умирам за нея ;Dтя е добре,само дет малко ми обърна  къ6тата с надолу главата,аааа да благодаря много на бив6ите и стопани за дет ми я дадоха(едвам успях да накарам родителите си да ми вземат коте)надявам се таино в ду6и4ката си бони да си казва 4е и много хубаво при нас!!!аааа да аз съм на 11 и сигурно за тва 6тях да запла4а,ако бях разбрал 4е бони е взета ве4е ;Dоф аи 4ао за ся после мои пак да пи6а.

#155 Потребителят е офлайн   te4unko Икона

Публикувано: 01 November 2007 - 03:34 PM

здравейте,искам да ви кажа 4е бони е при мен и е в отли4но здраве.грижим се добре за нея и много я оби4аме,тя също ни оби4а много.искам да знаете 4е все още съм ви много благодарен 4е ми я дадохте.за сега това е от мен,по-късно може да ви пратя  снимка с нея.хаиде байбай ;)

#156 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2008 - 10:05 PM

Много са хубави тези котета Мейн куун  :wub:
User's Signature

#157 Потребителят е офлайн   wendy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 07:11 AM

mitsar, дай малко снимки на твоя сладур.
User's Signature

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!

http://bendidas.com/

#158 Потребителят е офлайн   mitsar Икона

Публикувано: 23 March 2008 - 10:53 AM

Виж в моята галерията

#159 Потребителят е офлайн   ragdoll Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 02:41 PM

Здарвейте! в този форум искам да поздравя моята приятелка от развъдник Karelian Light`s за прекрасното й представяне на изложбата в Белград, където сладкия Джой взе два BIS, а невероятната Ханини два САС и една номинация. Искам да й пожелая все така блестящо представяне и скоро да ни зарадва и с прекрасно котило мейн куни:

#160 Потребителят е офлайн   milenka_123789456 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 September 2008 - 03:24 PM

Обожавам мейн-кууните,най-големите котки.Този развъдник къде се намира,има ли интернет страница :blink:.Някой да знае за развъдници в България?

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни