Доберман
Публикувано: 07 July 2008 - 08:13 AM
Нямаме търпения с Фабелка да и мине шубето ( щото здраво я държи за сега) от София и кучетата й, и да се съберем заедно.. интересно ми е дали ще познае сестра си? :))))

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 07 July 2008 - 08:26 PM
Ние май всички сме живи и здрави, ненападнати, а и не сме самоубийци ми се струва... ;)

Публикувано: 07 July 2008 - 09:10 PM
Цитат
Глдал съм доста време Добермани (макар и не родословни) знам от опит, че няма да намериш по-добър приятел за семейството и по-добър защитник!
Не знам обаче и вече наистина ми е любопитно, откъде тръгва този безумен слух.. превърнал се в мит неоснователно :rolleyes:

Публикувано: 07 July 2008 - 09:12 PM

Публикувано: 07 July 2008 - 09:29 PM
Аз си го обеснявам по следния начин-като му изпуснат края, особено на някой по доминантен, и почва да скача на осподарите да показва кой е шефа, и в един момент напада и това е.. де да знам де сигурно няма нищо общо мойта теория, ама аз така си го представям.. а са достатъчни иначе един два случая за да тръгне легенда..

Публикувано: 08 July 2008 - 01:13 AM
Публикувано: 08 July 2008 - 09:14 AM
Цитат
По-добър избор от кучките нема...............
(обр.техт)
К. Лоренц

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583
Публикувано: 08 July 2008 - 09:27 AM

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 08 July 2008 - 09:51 AM
Цитат
всъщност май ти си първия,който споменава нещо за бой в темата :huh:
Цитат
допълнение-не повод,а къса верига,със строг нашийник обърнат навътре(даже два за по-сигурно!),намордник тип кошница(кожения може да го прегризе) и задължително в клетка(изложбените,които са с колелца са особено подходящи за разходка),и за да не плашите малките деца по улиците-покриите клетката с брезент(тъкмо ще предпазите кучето от силното слънце)
Приятна разходка! ;D

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 08 July 2008 - 12:23 PM

Публикувано: 08 July 2008 - 12:32 PM
Цитат
добре,прав си.....аз започвам първа с признанията :mazohist: държа се много лошо с горкото куче-разходка един път в седмицата(за да не вземе да уплаши някой невинен човечец навън),задължително с бухалка(не е обучено според немските правила и ме е страх да не посегне на някой или на мен....а и тази кост в главата-човек не знае какво може да очаква-все пак е почти на 6 години),преди разходка задължително един здрав бой,за да се поизмори предварително и да не мисли за глупости навън,след разходка-още един...ей така профилактично.а за хигиенните навици....научихме се с традиционното пошляпване през нослето с навит вестник....с метална тръба вътре(ефекта е удивителен!)

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 08 July 2008 - 03:52 PM
P.S-моля модератора и всички учасници да ме извинят за думите които написах на всеосмотрение.