Доберман
Публикувано: 25 September 2008 - 04:08 PM
Ми не мога , да му се незнае! Нямам нет в нас а на работа не мога да сложа софтуера за блутута. Иначе имам тооолкова много снимки за показване- и от морето, и от вилата, и други странични..

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 25 September 2008 - 08:23 PM
Здравейте на всички !!!
Пипо, моля те напиши колко тежи твоето куче.
Аз съм виждала Дарк на живо - наистина много всява респект на вид!
Струваше ми се , че ще е много тежък - а той бил 45 кг. - точно по стандарта - а изглеждза много едър и масивен.
Интересно ми е Фредо колко тежи
Струваше ми се , че ще е много тежък - а той бил 45 кг. - точно по стандарта - а изглеждза много едър и масивен.

tmilka@abv.bg
Публикувано: 26 September 2008 - 04:17 PM

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 27 September 2008 - 09:50 AM
Цитат
Здравейте на всички !!!
Фредо тежи 43 кг.
Публикувано: 29 September 2008 - 12:36 PM
Здравейте приятели,
Отново имаме проблем и Ви моля за съвет. Доберманчето ми е на 5 месеца и е с купирани уши и опашка. Преди 10 дни едното ухо "клепна". Ходихме на доктор и му поставиха превръзка с шина да стои право. Така стоя 5 дни. Вчера махнах превръзката и ухото пак е клепнало. Доктора каза, че кучето е в процес на растеж и може да го изправи с времето. Другия вариант е след 5 дни отново да сложим превръзка и шина. Храня го с Роял Канин. Не давам никакви добавки към храната и никакъв калций. До скоро му давах, но след кръвните изследвания доктора ми забрани, защото съотношението фосфор-калций не е нормално. Калция е в нормалната граница, но фосфора е с много високо съдържание. Ще съм Ви благодарен за съвети и препоръки.
Отново имаме проблем и Ви моля за съвет. Доберманчето ми е на 5 месеца и е с купирани уши и опашка. Преди 10 дни едното ухо "клепна". Ходихме на доктор и му поставиха превръзка с шина да стои право. Така стоя 5 дни. Вчера махнах превръзката и ухото пак е клепнало. Доктора каза, че кучето е в процес на растеж и може да го изправи с времето. Другия вариант е след 5 дни отново да сложим превръзка и шина. Храня го с Роял Канин. Не давам никакви добавки към храната и никакъв калций. До скоро му давах, но след кръвните изследвания доктора ми забрани, защото съотношението фосфор-калций не е нормално. Калция е в нормалната граница, но фосфора е с много високо съдържание. Ще съм Ви благодарен за съвети и препоръки.
Публикувано: 30 September 2008 - 08:53 AM
Цитат
До скоро му давах, но след кръвните изследвания доктора ми забрани, защото съотношението фосфор-калций не е нормално. Калция е в нормалната граница, но фосфора е с много високо съдържание. Ще съм Ви благодарен за съвети и препоръки.
защо очакваш тук някой да прескача мнението на ветеринарния лекар?
Публикувано: 30 September 2008 - 09:22 AM
Цитат
Така стоя 5 дни. Вчера махнах превръзката и ухото пак е клепнало. Доктора каза, че кучето е в процес на растеж и може да го изправи с времето.
Нема начин!
Кога са отрязани и как - дай снимка да видим!
Само с връзване, но правилно - ако не стане ....тва е положението!

Публикувано: 01 October 2008 - 09:41 PM
Цитат
Здравйте!
Днес ми докараха малко доберманче, мн е сладко ушичките са мо леко Вювдигнати има страхотни очи но ме притеснява че косама му е леко по дълак затова моляви кажете това нормално ли е или съм се прецакала с покупката ?!!!
Днес ми докараха малко доберманче, мн е сладко ушичките са мо леко Вювдигнати има страхотни очи но ме притеснява че косама му е леко по дълак затова моляви кажете това нормално ли е или съм се прецакала с покупката ?!!!
По-правилно е да се интересуваш преди покупката, а не след нея!
Без снимков материал и подробности, какво искаш да ти кажем!?
Може пък да е некъФ нов дългокосмест вид доберман....щом е с дълаК косАм :rolleyes: