Доберман
Публикувано: 18 September 2008 - 07:22 PM
За контрола върху кучето, когато е родословно съм абсолютно съгласен. Но и аз мога да направя всички изследвания за болести от рода на дисплазия. А относно за това дали накой потомците му няма да изяде някоя баба е много относително, защото би трябвало всеки да познава характера на кучето си.
И хайде моля ви вече Край ;D! Дайте да си говорим за нещото за което да не спорим
Публикувано: 18 September 2008 - 07:28 PM
Нека отделим повече време и внимание на различните видове обучение на ДОБЕРМАНА Хендлинг, Послушание, Защита и т.н.
Ето например темите в един руски сайт, свързани с Хендлинга
Тема
Болталка для хендлеров
Самые удачные стойки
Одежда для рингов
Кто выставляет вашу собаку?
Ринговка и ее положение
Движения. ФОТО
Проблемы поведения в ринге
Хендлинг и работа на шоу ринге
ХАЙДЕ И НИЕ!!! :->)
Публикувано: 18 September 2008 - 08:06 PM
Публикувано: 18 September 2008 - 08:40 PM
Цитат
И хайде моля ви вече Край ;D! Дайте да си говорим за нещото за което да не спорим
Понеже тези дискусии, аз не ги наричам "спор", са ползотворни, не виждам смисъл да ги прекратяваме, а всеки да си остоява мнението, без да наврежда по някакъв начин на другия, без цинизми и заплахи!
Всеки има мнение - достойно и защитено от самия себеси, но аз искам да кажа, че вече тук, като клуб имаме ясна цел и посока и твойте планове не се вписват в нея, това не значи, че искаме да те изгубим, като събеседник и съмишленик или да си разваляме отношенията!
Бъди с нас и не мисли, че имаме нещо против твоето куче, но наистина той не се нуждае от поколение!
Нито ти се нуждаеш от поколението на твоя приятел!
Не мога с няколко реда да ти обясня защо!
:kuchence:

Публикувано: 18 September 2008 - 09:57 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Но предложението на tonyg58 е отлично
Цитат
Ето например темите в един руски сайт, свързани с Хендлинга
Тема
Болталка для хендлеров
Самые удачные стойки
Одежда для рингов
Кто выставляет вашу собаку?
Ринговка и ее положение
Движения. ФОТО
Проблемы поведения в ринге
Хендлинг и работа на шоу ринге
Публикувано: 22 September 2008 - 10:02 PM
Публикувано: 23 September 2008 - 06:51 AM
Цитат
хайде с теб @пипо да направим следното: давам ти имена на произволни три немски развъдника за ротвайлери, плащам ти разходите от 100 евро, а ти ми носиш ОРГИНАЛНИ документи от същите тези развъдници. ако успееш получаваш за награда 1000 евро, ако ли пък не - ТИ ми даваш на мен 500 евро задето съм се хабил да пиша тук тези глупости.
Публикувано: 23 September 2008 - 08:26 AM
Цитат
Би ли пояснил, какво значи "изгаврил с моята дама" нищо не разбирам? :rolleyes:

Публикувано: 23 September 2008 - 08:30 AM
Публикувано: 23 September 2008 - 11:41 AM
Цитат
Цитат
хайде с теб @пипо да направим следното: давам ти имена на произволни три немски развъдника за ротвайлери, плащам ти разходите от 100 евро, а ти ми носиш ОРГИНАЛНИ документи от същите тези развъдници. ако успееш получаваш за награда 1000 евро, ако ли пък не - ТИ ми даваш на мен 500 евро задето съм се хабил да пиша тук тези глупости.
KOKO_ko, ако пожелаеш давам ти сайта и сам си го направи. Защо трябва да се занимавам с глупости. Благодаря, но за момента нямам нужда от 1000 евро.
Публикувано: 23 September 2008 - 12:00 PM
Цитат
27.09.2008 място на провеждане: Хиподрума
начален час: 10.00.ч
http://www.brfk.org/...x.php?novid=187
Публикувано: 23 September 2008 - 12:04 PM
Цитат
Цитат
Цитат
KOKO_ko, ако пожелаеш давам ти сайта и сам си го направи. Защо трябва да се занимавам с глупости. Благодаря, но за момента нямам нужда от 1000 евро.
Тва прилича, като да ти дам телефона на едни автокрадци от Албания да ти намерят един Кайен от Варна и да ти го регистрират на твое име... хахахаха... извинете супер смешно е, .....ти десети клас имаш ли?
Ако незнаете в Албания във всяка авто къща до преди година можеше да видиш кола от България (луксозна) и самия портиер изпълняваше длъжността напълно законен нотариус и ти пише каквито документи искаш! Това не означава обаче, че колата ще е твоя след като преминеш границата!