Доберман
Публикувано: 31 March 2006 - 08:16 AM
Значи чувал съм че, минимум на 3 месеца, други казват 6 месеца, трети-всеки месец. Знам че, възможно на по-голям интервал от време трябва да се извършва тази манипулация(с препарат) за да не си "загуби" миризмата животинчето!
Относно препаратите знам че, е добре да се използва - специализирани шампоани(макар че, аз не съм доволен особенно много) спун с катран, домашен сапун, който е изключително трудно да намериш!
Надявам се да споделите вашия опит! 1super
Публикувано: 31 March 2006 - 01:26 PM
Цитат
Значи чувал съм че, минимум на 3 месеца, други казват 6 месеца, трети-всеки месец. Знам че, възможно на по-голям интервал от време трябва да се извършва тази манипулация(с препарат) за да не си "загуби" миризмата животинчето!
Относно препаратите знам че, е добре да се използва - специализирани шампоани(макар че, аз не съм доволен особенно много) спун с катран, домашен сапун, който е изключително трудно да намериш!
Надявам се да споделите вашия опит! 1super
Здравейте! b)
Значи къпането трябва да става на не по малко от 2-3месеца, говорим за препарат а иначе с вода може дори и през ден. По въпроса за "препаратите" моето мнение се препокрива с твоето!
Jackal, твоя Hans изглежда прекрасно worthy w) радвам се че, си оспял да отгледаш такъв хубавец! cheers Какви са му мерките или както се казва ТТ данните l) l)
Публикувано: 31 March 2006 - 02:35 PM
Благодаря за отзивите към моя Добчо! w) По въпроса с "ТТ" l) l) l) данните за сега мога да кажа височината при холката а, тя е 70.5 см. Килограми немога защото зимата му се отрази доста "благоприятно" в смисъл по-малко движение повече хапване и резултата е налице, но ще се постарая да го изтегля в най-скоро време!
А Вие, имате ли куче и ако е такова то какво е?
П.П.Благодаря за мнението по къпането 1super !
Публикувано: 31 March 2006 - 02:59 PM
Добре дошъл на NCN d)
Що се отнася до къпането май наистина не е хубаво да се къпе често с препарати.Но моя Алекс всеки ден през лятото плува на един басейн/бивша гребна база/ и козината му става прекрасна b)
Понякога не му се излиза и дори си потапя цялата глава във водата.....водолаза с водолаз l) И после е щастлив и доволен.
Ей jackal я кажи не го ли водиш на плаж да кара сърф? b) d)
Ехххххххххххххх моретооооо,още малко и идвамеееееееее,
със здраве на всички cheers
Публикувано: 31 March 2006 - 03:26 PM
Ханс е по-скоро амфибия от колкото куче! l) Естевенно че, го водя но, не в Бургас защото там има проблеми нали се сещаш. При първа възможност ходим на едно малко плажче w) "Аркутино" не знам дали сте чували за това място, та там е доста по-спокойно и не притесняваме никой. На сърф не съм го качвал но транспорта до плажа става с една лодчица с извънбордов мотор и в нея той се чувства като Капитан!
Публикувано: 03 April 2006 - 08:06 AM
По кой от цветовете би го класифицирал: "Черен, кафяв (лила), син (сив, графитен), изабелов (кремаво, мляко с какао), албинос (бял). " - Mad_Max
Абе я най-добре вземи публикувай някоя снимчица да го видим това l) "чудо" b) n) !
Публикувано: 06 April 2006 - 04:20 PM
Цитат
Вие какво правите с Ханс?
Ние вчера за първи път плувахме,беше екстра l)
Поздрави victoryVVV
Да и на мен ми се наложи да пътувам ама и аз съм тук!
Не, за плуване все още не сме пробвали защото водата си е доста студена, но за сметка на това видим ли локва не пропускаме да я пребродим l)
Между другото да предупредя вече си имамхме кърлеж s) ама чичо доктор се справи r) !
Публикувано: 06 April 2006 - 04:37 PM
Публикувано: 06 April 2006 - 04:59 PM
Цитат
Никакви кости, нито пилешки, нито тръбни , нито меки.
За кокалите като цяло е така, но ако не се лъжа Jackal споменаваше и за шийки, аз лично си храня моя Гад от известно време с такова нещо и да ви кажа че, съдържанието на месо е над 70% а, и костите в шийките немисля че, са толкова опасни а, по-скоро подпомагат жлезите(втвърдяват изпръжненията).
Гранулите действително съдържат нужните вещества за едно Куче но, това е в марки като: Роял кънин, Якануба, Чибау... но, това удоволствие си е доста скъпо за животно което изяжда гранули в порядъка на 0.5-1кг. на ден. И не на послено място да не забравяме че, Гранулата малко или много си е химия!
Публикувано: 06 April 2006 - 05:20 PM
NCN, абе ти кога ще покажеш снимка на твоя "Гад", "Жълта Буба" и тн., ми ти и име не си казал, а изобщо куче имаш ли................ NNN ? И от къде си ? Абе дай малко инфо бе човек! r)