Цитат
tonyg58, ще ви навестявам темата за разходките ,че съм доста далече ,за да ви се насладя от близо. Расте и хубавее твоят красавец super best
Благодаря Ан4ето, радвам се да чуя, хубави думи за Рекс. Аз, също като теб съм голям любител на пинчерите! Сега доберман, но до преди няколко години имах мини-пинчери (два женски - кафяв и черен), гледахме ги заедно с н.овчарка. Много са грациозни с тези тънки крака и високо - вдигнати уши - като сърнички. b)
Мисля да купя VHS касети за обучение на служебни кучета. Ако ги взема и успея да ги запиша на CD мога да ги дам да ги види, който се интересува. Смятам, че обучението на куче като добермана и н.овчарка са много важни. Но не искам да пращам Рекс в школи, без участие на стопанина, казват, че голям бой падал там! ouu Не знам дали е вярно, но не мога да го приема.
Пиппо, за витамините. Мисля, че най-доброто е SA37. Неудобството е, че са на прах и моето куче не можах да го свикна да ги приема. Опитвах в пастет, но...,
А за ушите, всеки сам решава. Вярно, е че не става въпрос само за морал, а за закононарушение, и аз не съм човек, който да призовава към нарушение на законите, но като се сетя, колко пе..., пардон, разкрепостени в сексуалната си ориентация народни представители приемат законите и у нас и в чужбина ... l) .
Според мен закони като този, (аз внимателно го четох - забранява се купирането на уши и опашки на т.н. кучета компаньони, освен по преценка на ветр.лекар - здравословни причини.) няма да ликвидират проблема, а само ще направят някои лекари по-богати. Сухия режим в САЩ не е ликвидирал употребата на алкохол, а е помогнал на мафията "законно" за забогатее по-бързо. Както и законите против абортите!!! Моето мнение е, че всеки сам решава. super best Ще кача няколко снимки, дано не отегчавам някого. На тези снимки се вижда разликата.