Публикувано: 10 December 2006 - 11:14 PM
Пипо, още имаш време да помислиш за ушите ,но аз съм ЗА уши. Присъствах на рязане на уши на кучето на приятелката ми преди години ,защото никой не посмя да го държи. Гадноооооо, тъжно и неприятно за кучето. Обичай го за това какъв е по душа ,а не за това как изглежда , да знаеш ,че животинката ще усети това 1super
Въпреки ,че предполагам какво ще решиш. s)
Колкото до режима - кученцето ще се нагоди на него ,но трябва да се компенсира с много игра и когато му дойде времето- разходки.
И кога точно е роден Фредо?
Да кажеш какво е казал доктора.
tonyg58, и аз харесвам кафявите пинчери и съм решила да си взема ,но не намирам за сега. Първите ми пинчери редовно излизаха на разходки с добермани и овчарки и правиха страхотни гонки. Пинчерката ми никой не можеше да я хване ,защото са като зайци и сменят посоката бързо и големите не им насмогват. Ех, сега като се сетя как тренираше младите кучета.... за една седмица и променяше физиката им. Невероятен фитнес треньор беше w) все ни търсиха l) Веднъж я гониха три НОК и накрая така ги завъртя ,че и трите се блъснаха челно и седнаха nono естествено на прави отсечки не можеше да им се мери.