Доберман
Публикувано: 11 January 2007 - 01:07 PM
Цитат
tonyg58&REX, това ли ще е акаута ти вече?
Благодаря ти Ancheto за пожеланията за първоклосниците. l)
На въпроса ти "А ти реши ли какъв пол ще си вземеш кученце после? Айде опитай с мадама, нама да съжаляваш" сега мога да кажа, че още не съм решил. имам около 5 месеца да мисля.
Ако се съди по българския фолклор, "по стари коли и хубави жени, човек трябва да "харчи" по много пари и да полага много много лични усилия и грижи, иначе ... ", та затова съм малко колеблив за "мадама", но обещавам да помисля. l) l) l)
За nickname - да, вече пиша като tonyg58&REX, но пак съм си същия аз.
Както се вижда от снимката долу, Рекс каза, че днес няма да "бачка", било му писнало някой да му казва непрекъснато какво да прави! l) l) l) .
Всъщност от понеделник (08.01.2007 г.), за учудване на околните около мен съм си взел 2 седмици отпуск, за да съм с Рекс по цял ден и падат голями разходки. d) rungrey Днес малко се забавих, че трябваше да свърша у дома нещо за службата, но след молко излизаме. така, че за сега ЧАО, до по-късно!
На всички приятен ден!!! l)
Прикачени файлове
-
Image_127_.jpg (29.93K)
Брой сваляния: 72
Публикувано: 11 January 2007 - 08:07 PM
Tonyg58, Рекс найстина е страхотен!!! Пожелавам му успешно да завърши училище b) !
Аз съм много щастлив, защото Фредо почти си изправи ушите. Много ми харесва тъка. Като се укроти малко, ще го снимам и ще кача снимката да го видите, колко голям и красив е станал (ама и аз колко съм скромен b) ).
Ongal, честити бебета!!! Да си ти живи и здрави и да си имат добри ступани. Надявам се и те да станат наши приятели и да пишат тук във форума!
Публикувано: 11 January 2007 - 10:01 PM
Публикувано: 11 January 2007 - 10:03 PM
Цитат
Цитат
Благодаря ти, и на теб желая същото. За награда му подарих нова играчка l) l) l)
Мерси,мерси.Много сладко и заслужено пате.
П.П ЧЕСТИТА ВИ 100 СТРАНИЦА victoryVVV drink
Публикувано: 11 January 2007 - 10:15 PM
Цитат
Помисли си наистина ,защото ако са двама мъжаги и може да започнат да си съперничат и да стане по-сложно. А дамите си заслужават "труда" b)
Пипо , давай снимкитеееее!!!!!!!
Публикувано: 11 January 2007 - 11:22 PM
Цитат
Цитат
Помисли си наистина ,защото ако са двама мъжаги и може да започнат да си съперничат и да стане по-сложно. А дамите си заслужават "труда" b)
Ancheto, може би имаш право, но си мисля, че поведението им до голяма степен е въпрос на възпитание. Но ако са разнополови, как ще ги "опазя" в онези периоди, когато "кучешката луна" се "обръща" към тях. Вероятно трябва да купувам рицарски гащи - железни, с катинар и да глътна ключа? l) l) l) Може би химията тук може да ми бъде от помощ, но нямам достатъчно знания и опит по този въпрос, трябва да питам във форума?
Публикувано: 11 January 2007 - 11:37 PM
Цитат
В краен случай може в "периодите" да даваш Рекс на хотел .Дамата няма да я искат за съжаление там.
А за ключовете....бая ключеве ще има да гълташ при този вариянт l)
Публикувано: 12 January 2007 - 09:04 AM
Цитат
Частно лице съм. От близо една година имам намерение да си взема питомец. Интересувам се, чета и т.н. Говорил съм с много от развъдчиците, но досега така и не можах да се спра на качествено куче. Всъщност съм се интересувал от породите ваймаранер и риджбек. И все още се интересувам. Преди имах курцхаар, но за съжаление той почина. С него бяхме добри партньори и определено ми трябваше време, за да проуча и избера нова порода. Принципно съм любител на ловните породи, но доберманът е едно от най-интересните кучета за мен. Това са трите породи, на които засега съм се спрял. Общо взето, от която и от трите да има подходящо кученце бих си взел от нея. Даже до скоро не помислях и за доберман, просто защото се бях ориентирал към ваймаранер и риджбек. Случи се, че след едно обаждане, г-н Чубарев ми каза, че има поколение и аз имам възможността да се сдобия с кутре от тази порода. Това ме накара да взема решение.
Все пак мисля, че човек може свободно да се интересува и разпитва за каквото и да било във форума и не мисля, че ти си човекът, който има право да съди кой с каква причина го прави. Защото в предположенията си може и да сгрешиш.
Публикувано: 12 January 2007 - 11:25 AM
Blagodarq za kuchencata drugata sedmica,shte vi pusna snimki i az se nadqvam da imat dobri stopani. 1super Tova e hubavo,che ima jelaeshti da si vzemat dobermani i shte se uvelichava semeistvoto ni.Tok4ev ideqta e hubava da se syberem vsichi priqteli na dobermana samo trqbva da vidim koga i kyde. 1super
Публикувано: 14 January 2007 - 05:47 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0271.jpg (78.1K)
Брой сваляния: 69
Прикачени файлове
-
DSC_0275.jpg (61.47K)
Брой сваляния: 68
Прикачени файлове
-
DSC_0276.jpg (69.34K)
Брой сваляния: 70
Публикувано: 14 January 2007 - 09:30 PM
Цитат
Благодаря ти pippo. Това наистина е Рекс, на тренировките на 13.01.2007 г. на тренировъчния полигон на клуб "Сириус". Бях го завързал, докато наблюдавах тренировките на другите кучета, а той (Рекс) се ядосваше, че не го пускам да си играе на воля с тези интересни "батковци" и "какички". Е има и други "новобранци" като нас с Рекс. Много се радвам че dog.bg го е снимал. 1super 1super 1super
А пък днес тренирахме "СЛЕДА", и имаше и други тренировки.
А от време на време, ни "дават" и да шофираме" по поляната!!! dribble dribble dribble
Хайде чао за сега (и приятна нощ w) w) w) )
Прикачени файлове
-
_____.0073.tif (526.27K)
Брой сваляния: 93
Публикувано: 14 January 2007 - 09:37 PM
Прикачени файлове
-
_____.00755.JPG (143.6K)
Брой сваляния: 67
Публикувано: 15 January 2007 - 07:50 AM

Публикувано: 15 January 2007 - 09:20 AM
Цитат

Ongal още веднъж честито за малките! Да са ти живи и здрави и да им намериш любящи стопани!!! 1super 1super 1super
МАМА е героиня, знам колко е трудно в такъв момент и колко грижи и внимание се иска в този случай. bravoS
Снимките ти ми навяват и малко тъга по моята Сара. Преди няколко години и ние бяхме същите. s) s) s)
In memorium s) s) s)
Прикачени файлове
-
SARA_51.JPG (29.65K)
Брой сваляния: 67