Доберман
Публикувано: 27 July 2005 - 03:32 PM
Казаха ми след 15-тия ден навършен от кученцата да ги подхранваме допълнително и с кисело млекце, сухар, накиснати гранулки... освен кърмата!!! правилно ли е? казаха след като прогледнат...
днес взех намордник на Макс и сега ще свикваме с него... не му обива, добре му е... също и след малко ще ходим при бебетата да им режем опашлетата! родени са на 22.07. стискайте палци!
днес взех намордник на Макс и сега ще свикваме с него... не му обива, добре му е... също и след малко ще ходим при бебетата да им режем опашлетата! родени са на 22.07. стискайте палци!
Публикувано: 28 July 2005 - 10:36 AM
Вчера напълнихме една чаена чаша с трупове на бълхи... НЯМАМ ДУМИ!!! Не им отрязахме опашките, защото ги пръскахме с фронтлайн спрей и доста се понамокриха... После ги опощихме едно по едно, взех фронтлайн на мама и отидохме да й го сложим... Сложихме й го и му казах на "онзи" да напръска мястото, но преди това да ги изнесе... А той ми се хвали - "три пъти съм я бил тая кучка... но много ме обича-като ме види и препикава"... Съдействие за отиването и връщането тъй като се намират на 7 км. от Разград ми оказа Цаки - собственика на Зара... В събота се разбрахме с докторката да отидем и ако нямат много бълхи да им отрежем опашлетата, ако имат - да можем пак да ги обезпаразитим! Тайсън, благодаря за съветите човече!!! Вече имам снимки на бебетата...Ето ги и малките БУБИ!!! w) b) ;)

w) w) w) b) d)

w) w) w) b) d)
Публикувано: 28 July 2005 - 12:04 PM
Нямаше да е проблем ако ги бяхте опръскали и след това да се купират опашките, те изсъхват бързо, правил съм го. Или обратно, но щеше да ги смъдне, нищо по-вече. Наличието на неголяма наранена повърхност не създава проблеми при приложението на препарата. Няма значение, презастраховката не е излишна в случая.
Публикувано: 28 July 2005 - 01:31 PM
Ами тя не посмя... Обеснявала съм Ви и друг път за какво става въпрос... Просто имаме нужда от човек на място, а в Разград няма такъв!!! А до Русе нямам възможност да дойда тъй като гледам с всичките си пари да осигуря добра храна на мама и всичко необходимо за бебетата... Както им се полага!!! Много ми е притеснено и в такъв момент ми е много шибано че нямам твърд специалист "под ръка", към който да се обърна и да знам, ЧЕ НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ!... И понеже са първите бебета които виждам в живота си и имам... ме вземат за ОВчица навсякъде...
Публикувано: 28 July 2005 - 01:47 PM
Знаете ли колко болно ми беше станало когато оставиха Макс вкъщи... Беше малък, изплашен, напика се от страх... Мръсен, слаб, с подуто коремче... Пълен с бълхи и глисти които три месеца убивахме - пълен беше до горе!!!... Не искаше да яде, да спи... Всичко го тормозеше... Не го пожелавам на никой... Просто има елементарни грижи, изискващи елементарни усилия и малко човещина... а любовта... зависи дали си го носиш в себе си...
Публикувано: 01 August 2005 - 03:21 PM
Ето я бандата едно по едно! b) А тази дама е сестричка на Макс, т.е. СТРИНКА ИМ!

"Искам МаМа!" l)

Казва се Сара. Живее на една газстанция, която е доста далече от вкъщи. Асоциална е и не може да контактува нито с други кучета, нито с непознати хора КОЕТО Я ПРАВИ ПЕРФЕКТЕН ПАЗАЧ! Денем стои в тази клетка, а през нощта се разхожда свободно в 200 квадрата пространство и не допуска никой да влезе. Не ходи на разходки, но пък си прави каквото си иска. Хранят я много добре, но на нищо не са я научили. Въпреки всичко много бързо "попива" и "схваща" просто няма кой да се занимава с нея... Много е готина, само да не сте наблизо!!! n)

"Искам МаМа!" l)

Казва се Сара. Живее на една газстанция, която е доста далече от вкъщи. Асоциална е и не може да контактува нито с други кучета, нито с непознати хора КОЕТО Я ПРАВИ ПЕРФЕКТЕН ПАЗАЧ! Денем стои в тази клетка, а през нощта се разхожда свободно в 200 квадрата пространство и не допуска никой да влезе. Не ходи на разходки, но пък си прави каквото си иска. Хранят я много добре, но на нищо не са я научили. Въпреки всичко много бързо "попива" и "схваща" просто няма кой да се занимава с нея... Много е готина, само да не сте наблизо!!! n)
Публикувано: 03 August 2005 - 02:32 PM
Ето я и НАШАТА (тъй като ни е едно момиченце всички много си я обичаме, пазим и грижим тя да е добре) ЛЮБВЕОБИЛНА ПРИНЦЕСА ЗАРА!!! b) ;)

d) Моля, споделете знанията си за развъдници на добермани в България и извън България! Благодарим ви предварително!!!

d) Моля, споделете знанията си за развъдници на добермани в България и извън България! Благодарим ви предварително!!!