Цитат
Колко са редки изпражненията /каша, вода/? Какво е общото състояние на малчуганите? Доколкото разбирам са жизнени и весели /две постоянно щъкащи неща b) /. При тях на какъв етап е бебешката ваксинационна програма? Какъв препарат е даван за паразити и по колко? Кръвта яркя ли е /като от порязано/ или керемидено-кафява? И нещо много важно, мисля че не го уточнихме, а ако е така съм го пропуснал; колко грама храна приема всяко кученце за денонощие и на колко приема е разделено това количество?
Изпражненията бяха под формата на каша... oleeee Общото състояние е много добро - живи, енергични, ръмжат, лаят, ловуват нощни пеперуди, лаят папагалите на Цакича (понеже спят в папагалника)... През деня са в голямата им градина, където се закачат и със Зара и я преследват като обезумяли... Боричкат се, умират си от кеф като видят човек... Не спират на едно място! Пият много вода! Кръвта беше с ярък цвят, като при порязване... (може и да е намерила нещо из градината и да е решила да го ръбне, въпреки че Цаки щателно е прибрал всичко което може да ги нарани). Първата имунизация е направена (по думите на собственика на майката) но не мога да се свържа с него да ми каже къде я е направил, за да попитам каква е била, а днес е датата за втората имунизация. Нямат паспорти още! Аз мислех да им направя още при външното обезпаразитяване като ходихме, като бяха на седем дена, но Д-р Александрова каза да оставим за по-късно... После имаше и купиране на опашки, и три пъти вътрешно обезпаразитяване (съответно три пъти изхвърляха паразити и мисля, че още имат). Аз бях взела и на майката, но изглежда собственика й не й ги е дал... Колкото за храната на ден вземат общо около 360 грама, разбито на 4 пъти... Т.е. по 180 гр. на кученце за ден или по 45 грама на ядене... Трябва да се свържа със собственика на женската!