inkafe, в 06 February 2012 - 01:22 PM, написа:
Говорих с Миро по телефона тази сутрин. Помоли ме да се свържа с Деси чрез лично съобщение. Не видях бутона за такова, затова пиша тук. Кажете какво очаквате да направя оттук нататък, защото до тук разбрах само неща, които не трябва да правя. Уви, направила съм ги и не съм искала да навредя никому. Понасям си критиките, доколкото мога, защото ако преди 4месеца съм била на вашето мнение, сега нямаше да познавам никой от вас. Не желая да ме анализирате. Нито по образование, нито по професия съм търговец. Печалбата от кучетата е за тези, които ги развъждат професионално, аз очаквах лично за себе си, че това ще са изпълнени с радост, наравно с грижи и тревоги няколко месеца. И че когато кученцата пораснат, ще мога да им намеря стопани. В отговор на последния коментар - не ме вълнува изкарването на някой лев, не ме подценявайте, имам нужда както всеки българин от шестица от тото-то. Така че, Деси, ако желаете да обсъдим въпроса с кученцата наистина и смятате, че има удачен вариант за тях, моля пишете.
Incafe, точно под профилната снимка има икона, изобразяваща плик за писмо, от там се изпрашат съобщения. Аз виждам иконата, така че Деси не е блокирала тази опция.
Много моля за следното: Всичко изписано до тук явно или на лични съобщения има няколко основни цели:
1. Да ви помогнем да намерите дом за кученцата, като в същото време не скриваме нищо от потенциалните осиновители, за да не се окажат във вашата ситуация.
2. Да се предотврати тяхното заплождане.
3. Да се използва конкретната тема и конкретния казус за повишаване на културата на собствениците на породисти кучета. (Безпородните ги оставяме настрана в конкретния случай), отново с цел предотвратяване на грешки от незнание.
Никой няма за цел да ви "напада" лично извън конкретния случай. Критиките са насочени към конкретна постъпка и от последния ви пост оставам с впечатление, че въпреки всички емоции, които са предизвикали у вас коментарите тук, ви е станала ясна причината за тях.
Пишещите по темата със сигурност не го правят самоцелно. Форумът е само един инструмент за взаимопомощ и обмяна на мнения и опит, той не съществува заради самото си съществуване. Използвайте този инструмент за доброто на кучетата.
А Деси ви написа какво трябва да се направи на първо време, а именно - кучилото да се регистрира в клуба на Родезийския риджбек. Бях ви изпращала копие от съобщението и до мен с телефони и мейл за връзка, ще го изпратя отново.