- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Марта, грамаданка с голямо сърце
Публикувано: 05 March 2012 - 01:11 PM

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 05 March 2012 - 09:04 PM

Публикувано: 06 March 2012 - 09:50 AM
Мърфи, в 05 March 2012 - 09:04 PM, написа:

Дано само няма неговата съдба!
Марта се страхува от коли и стъпала. Иначе като я карахме за кастрация вътре в колата беше много спокойна.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 06 March 2012 - 01:26 PM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 13 March 2012 - 03:01 PM
Както повечето кучета и тя е прекрасно същество нуждаещо се от човешко внимание. Би се радвала на приемен дом, като аз ще й търся постоянен и ще осигуря всичко, което й е необходимо.

ВИПАССАНА
Публикувано: 15 March 2012 - 04:47 PM
Надявам се само да е в Сеславци или да са я пуснали някъде.
Моля оглеждайте се в квартала си и ми се обадете, ако я видите: 0896841940.

ВИПАССАНА
Публикувано: 16 March 2012 - 02:05 PM

Публикувано: 16 March 2012 - 02:19 PM
Ще я намеря, сигурен съм!
Разбира се с помощта на всички вас. Моля разпространете снимката й сред приятелите си. Ако достатъчно много хора разберат за нея, няма начин някой да не я види.

ВИПАССАНА
Публикувано: 16 March 2012 - 03:10 PM
Мислиш ли, че биха си направили труда да я качват в кола и да я возят някъде?
Настина, опитай да говориш с тях, поне да ти дадат идея някаква...и надежда, че е жива.

Публикувано: 25 March 2012 - 04:34 PM
Положението се оказа доста по-различно отколкото си го представях. Навярно съседите ни нямат нищо общо. Надценил съм ги, че ще се изцапат. За съжаление мнението ми за тях ни най-малко не се променя. Една от техните наемателки също хранеше Марта. Вероятно тя е тръгнала след нея и доста се е отдалечила. Защото откакто я познавам си седеше постоянно до нашата ограда. Вследствие, на което после се е върнала до предишното си обитание. А именно една циганска къща. Където са я вързали. Днес един от циганите, живеещи там е видял обявата за нея и се обади. Отидох да видя дали е тя и о, радост. Тя беше. Супер мръсна и слаба. С кръв на ухото, което е маркирано (,за да разберем дали е Марта при телефонното обаждане попитахме дали ушето и е одрязано, явно циганина се беше подсигурил), но не е нищо сериозно. Според циганина Марта се казва Никита и е негово куче, бил я отгледал от малка, но зимата нямал с какво да я храни и я пуснал да си търси сама храна по кофите. Така явно тя е стигнала до мен. Естествено не желаеше да я даде току така. В крайна сметка я откупих. След което я заведох на двора на работата ми където пак ще е вързана (надявам се за кратко), но поне ще я разхождам и ще е редовно нахранена. Марта пътува много добре в автобуса, но много я е страх от коли и непознати неща. Ще трябва да се социализира. Играхме си малко на една поляна, толкова се радва да бяга свободна!
Приемният дом за нея е изключително необходим. Ако някой може да помогне, моля свържете се с мен веднага!

ВИПАССАНА
Публикувано: 26 March 2012 - 09:32 AM

Публикувано: 27 March 2012 - 04:13 PM
Има проблем с едното око, но не изглежда сериозно. Може би просто е възпалено.
Все още запъва като магаре и отказва да се качва по стълби доброволно и се налага да я нося, поне нещо хубаво да има от това, че е слаба.
Нямах фотоапарат да ви я покажа каква е бухнала, но скоро ще се поправя.

ВИПАССАНА
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »