Dog.bg Форуми : Как се прави едно куче агресивно?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Как се прави едно куче агресивно? Оцени темата: -----

#61 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 March 2012 - 10:18 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 08 March 2012 - 10:13 PM, написа:

Показване на мнениетоmarin4eto, в 08 March 2012 - 10:04 PM, написа:

Няма смисъл да се опитвате да вниквате в неясната мисъл на това момче. Всичко опира до показност, фукане, парадиране...Думи нямам за такива индивиди. При него обаче това няма да отмине с възрастта, такъв ще си е винаги. И ми е много смешно това определение - мишки/лъвове, тигри. Когато си взимаш куче, за да се правиш на важен и да напада наляво-надясно, това определено те прави мишка:) Защото когато си сам, без кучето, съм сигурна, че си по-нисък от тревата.

С такива хора човек не може да се разбере. Оставете го да си троши главата и това е. Единственото същество, за което съжалявам е кучето. Не заслужава такъв стопанин.

Мод: Изтрит пост.

Не отразявам мненията ти:) По-леко с нервите и със заканите:)

#62 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 08 March 2012 - 10:18 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 08 March 2012 - 08:13 PM, написа:

Показване на мнениетоmarin4eto, в 08 March 2012 - 10:04 PM, написа:

Няма смисъл да се опитвате да вниквате в неясната мисъл на това момче. Всичко опира до показност, фукане, парадиране...Думи нямам за такива индивиди. При него обаче това няма да отмине с възрастта, такъв ще си е винаги. И ми е много смешно това определение - мишки/лъвове, тигри. Когато си взимаш куче, за да се правиш на важен и да напада наляво-надясно, това определено те прави мишка:) Защото когато си сам, без кучето, съм сигурна, че си по-нисък от тревата.

С такива хора човек не може да се разбере. Оставете го да си троши главата и това е. Единственото същество, за което съжалявам е кучето. Не заслужава такъв стопанин.

Ей паразит казвам ти ще ти направя капачките на сол , ако си пред очите ми знам ,че целта ти е да ме баннат и не ми пука нека ме баннат ти гнидо ,ако си пред очите ми ще те разпоря като диво прасе рокер !

Аз те питах като искаш да удариш шамар на сина ми както си писал на личен че утре те чакам с родителите ти на софийската гара за да ме удариш лично. Айде, форумен герой, сега е звездният ти час. Утре. И държа родителите ти да гледат. Ще съм там с децата ми. Идвайте с първият ви влак. Нали много знаеш, колко ти е да натовариш вашите и да дойдеш да ми удариш един шамар, м?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#63 Потребителят е офлайн   dakata_f4 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 10:19 PM

Мод: Моля, спазвайте добрия тон!

#64 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 10:23 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 08 March 2012 - 10:13 PM, написа:

Показване на мнениетоmarin4eto, в 08 March 2012 - 08:04 PM, написа:

Вижте, тук не опираме до момъка. Опираме до социален феномен, създаващ понятието "кучета-убийци".
Защо по дяволите тези чудесни животни попадат в ръцете на все комплексари? Погледнете ги нещастните пит-були. Вижте стафордширските териери. Обърнете внимание на бултериери и ротвайлери.

С години тези чудесни породи са попадали в ръцете на тъпи мутри и са спечелили лошата слава на кучета-убийци именно благодарение на автора на тази тема.
Прекрасни породи, чудесни кучета с особеност и специфика според породно поведение са превърнати благодарение на ей такива като детето с мускули буквално в плашило за малките деца.
Как да обясня на обществото ни че ние, кучкари, не искаме да насъскваме кучетата си спрямо случаен минувач? КАК?!

Фурия, точно това имам предвид. Аз и преди споменах, че тези породи се взимат предимно от комплексирани хора, които си нямат и понятие от обучение на куче. Всекидневно съм свидетел на такива ситуации. Кучетата не са виновни, че попадат в ръцете на подобни хора и тъкмо оттам идва и лошата слава на тези породи. Докато не се въведе някакъв контрол, положението ще е такова, за съжаление. Аз ги гледам как се отнасят с кучето си-не дават човек да се приближи и да му се порадва, не позволяват да поиграе с друго куче..тотална липса на социализация. Не могат да ги контролират, а тръгнали да ги правят агресивни.

#65 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 08 March 2012 - 10:31 PM

marin4eto
Но въпросът не е в забраната на самите породи, а в санкции върху самите стопани. Обаче има друг момент - нашето кучефобно общество няма как да се излекува от ужаса пред кучетата, ако има ей такива комплексарчета, кефещите се на нашийници с шипове навън и че кучето им е нещастно не разведено както трябва а се души и хъхри през намордника от липса на въздух.

Харесва им хората да се страхуват от тях за сметката на кучето. Защото познавам истински стопани на питбули, бултериери, стафордшири и дого. Нито един нормален стопанин не би искал кучето му да се обесва на нашийника нещастно с хъхрене като види човек.
User's Signature

#66 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:German Shepherd Dog

Публикувано: 08 March 2012 - 10:31 PM

БАСИ ПАК ЛИ....? Хора спрете се, не отговаряйте на въпросите на тоя, че ще вземете сериозно да му опънете нервата(тя и без това си му е опъната от химията) и ще го отнесе кучето, беше го бил с бухалка до напикаване :zz_020: , иначе много си го обичал разправя....
Оставете въпросите му без отговори-това е начина иначе нямате шанс, ще ви свали на неговото ниво и ще ви бие...
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net

#67 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 10:34 PM

blackburn
Чакай ся, тук се завърза интересен разговор без автора на темата. А има ли линк към мнението му че го бил с бухалката до напикаване? Все пак, когато има подобно упрекване е редно то да се подтвърди.
User's Signature

#68 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 10:35 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 08 March 2012 - 10:31 PM, написа:

marin4eto
Но въпросът не е в забраната на самите породи, а в санкции върху самите стопани. Обаче има друг момент - нашето кучефобно общество няма как да се излекува от ужаса пред кучетата, ако има ей такива комплексарчета, кефещите се на нашийници с шипове навън и че кучето им е нещастно не разведено както трябва а се души и хъхри през намордника от липса на въздух.

Харесва им хората да се страхуват от тях за сметката на кучето. Защото познавам истински стопани на питбули, бултериери, стафордшири и дого. Нито един нормален стопанин не би искал кучето му да се обесва на нашийника нещастно с хъхрене като види човек.

Съгласна съм с всичко, което си написала! Не съм за забрана на породи, а точно за санкции на безотговорни стопани.

#69 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 10:38 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 08 March 2012 - 08:34 PM, написа:

blackburn
Чакай ся, тук се завърза интересен разговор без автора на темата. А има ли линк към мнението му че го бил с бухалката до напикаване? Все пак, когато има подобно упрекване е редно то да се подтвърди.

Ами имше такава тема, качена пак от него, аз не знам дали ще мога да я открия, ще пробвам обаче...
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.

#70 Потребителят е офлайн   owl Икона

• Adopt! - Don't buy!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 March 2012 - 10:42 PM

Кучето ми се напикава

Който не може да използва мозъка си, използва шамари...Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#71 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 10:43 PM

http://forum.dog.bg/...__fromsearch__1

Ето!!! Още в третия пост :dh_188: ама май бъркам и се извинявам, за бухалката, ставаше въпрос за нея някъде по нататък в темата...
User's Signature

#72 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 10:44 PM

owl , писали сме заедно. Благодаря.
User's Signature

#73 Потребителят е офлайн   owl Икона

• Adopt! - Don't buy!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 March 2012 - 10:50 PM

Блекбърн Качена снимка

Отдавна следя постовете на това момченце...то и няма как да не ги следя, като пуска от тъпа по тъпа тема едно след друго...
Еволюшън комплексиран си и още как! Освен това не ти достигат умствените способности нито да отгледаш кучето като домашен любимец, нито да го направиш "убиец", иначе нямаше да правиш тази тема Качена снимка
Що не продадеш кучето (да го подариш съм сигурна, че няма като си дал тооолкова кинти) на някой, който разбира от кучета и не ходиш във фитнеса, а?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#74 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 10:51 PM

Това е ужасно... и смее да твърди, че обича кучето си.. :tb_108: Милата животинка ;(

#75 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 10:52 PM

owl
blackburn

Още тогава през октомври миналата година кучето, имало нещастие на 4 месеца да попадне в дома на нашия форумен герой, чиято заслуга пред живота се изразява в раздаването на шамари на уреди за фитнес, с които той е сбъркал кучета, хора и пеперуди, бе ясно изразена така наречена паталогия синдром СлавиТрифонов.

Диагноза: звездна болест, многознайство, непукизм за всичко живо, склонност към чалгаджийство.

Лечение: никакви домашни любимци! да си вземе руса с IQ на стайна температура, която като наплюе тя провлачено да пита :"Муууцииии, заваляяя ли?".

Да не се допуска към животни.
User's Signature

#76 Потребителят е офлайн   berguni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2012 - 11:02 PM

Evolution брат човек може само да ти се смее.Мога веднага да ти кажа как да озлобиш едно куче,но какъв е смисъла...гледай си догото радвай му се и направи така че когато го видят в първия момент да се стреснат,а след като направят контакт с него да се зарадват колко е добро и любвеобилно.Аз гледам амстаф и винаги когато някой ме види на улицата в първия момент го обзема страх,а след това се радва на моя стаф и ме разпитва за породата.Не мога да разбера защо трябва да се насажда мнение от хора като теб че стафовете,питовете,доготата,ротовете,бултериерите и така нататък са създадени за бой или за хапане.Като искаш да ти е охрана направи един курс,ако ли не гледай си го с кеф то ще плаши хората само с размера си.НО АГРЕСИВНОТО КУЧЕ БЕЗ ПОСЛУШАНИЕ Е НОЖ С ДВЕ ОСТРИЕТА.100 % съм сигурен че не си видял разгневена овчарка или стаф които не са обучени.А що се отнася до обученото куче то си е едно живо оръжие.

#77 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 11:14 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 18 October 2011 - 11:59 AM, написа:

Първо пуснах темата с цел някой да даде компетентен отговор темата не е дали аз съм съдист или лош човек , а как да коригирам кучето , освен което лигли вие и бедна представа си нямате какъв живот съм живял аз , така че не бъзрайте да съдите човек който иска съвет ! Отделен е въпроса ,че кучето в парка е плътно до мен и не иска друг ,че съм го научил на тази крехка възраст да сяда и ляга когато му давам храна сяда и когато му кажа яж тогава започва да яде а когато кучето ви на грезе кабели и изяде климатик за 2 бона с 1 захапка искам да видя вашето изражение ! следователно не е важно поради каква причина кучето ми изпълнява всичко как къде защо и какво правя далеч не е ваша работа въпроса беше кратък и ясен с какъв метод да го подуча точно , че не съм компетентен в тази област се обръщам към този форум с идеята някой който разбира да ми обясни какво да правя !

Опппаааааааааа.
А това не го бях чела.

Абе ей, Рамбо, първо докарваш кучето до напикаване а след 5-6 месеца се чудиш как да го озлобиш. Спря ли да се напикава горкото псе?
User's Signature

#78 Потребителят е офлайн   ironic_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2012 - 07:07 AM

След като стана ясно, че акъл насила не може да се налее, може ли вече много моля да се намеси модератор, да заключи темата и да банне момчето?

Каквото имаше да се казва, каза го Фурия, ама няма кой да слуша. Оттам нататък всичко е празни заплахи, обиди и поле за изява на един комплексар.
User's Signature

Качена снимка

#79 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2012 - 07:13 AM

Това момче обаче е показателен типаж...

http://forum.dog.bg/...b9%d1%86%d0%b8/
User's Signature

#80 Потребителят е офлайн   ironic_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2012 - 07:31 AM

Разбира се, много си права, не споря, още повече като стопанин на набедена порода.

Но като му давате поле за изява нищо не се променя, той няма да се замисли върху това, което му говорите, нито сега, нито след още 10 страници писане. Само темата расте и хората се дразнят.
User's Signature

Качена снимка

• (6 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема