bushkata, в 21 March 2012 - 07:16 PM, написа:
Реджина и Сие 101 далматинци в питоподобен вариант ИЛИ стана тя каквато стана!
Публикувано: 22 March 2012 - 12:08 PM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 22 March 2012 - 01:01 PM
Публикувано: 22 March 2012 - 01:44 PM
Hela, в 22 March 2012 - 01:01 PM, написа:
Благодаря ти! Едно от многото ми притеснения е свързано и с това, че сме ти заразили клетката, но ще направим необходимото да я дезинфекцираме качествено.

Публикувано: 22 March 2012 - 01:49 PM
Публикувано: 23 March 2012 - 05:39 PM
Здравейте, най-после да се включа и аз (имах си друга регистрация, но като не съм влизала отдавна и не успях да я намеря.. :) )
Исках да пиша още съвсем в началото, но все не можех да смогна... Изобщо не знам откъде да започна, та да ви благодаря на всички, които ни мислите и помагате
buddy, Hela, чудесни сте
Така и все още не смея да го кажа, но кученцата са добре, имат сериозен апетит, някои са доста лакоми
Всъщност, душиците вчера станаха на един месец
С малко закъснение да отговоря и на ivia - бях тръгнала да пиша под старите постове във фб преди време, може би вие или някое друго момиче писахте още на следващия ден с въпрос дали някой знае нещо, че Редж я няма - отговорих там, но последните коментари след това изчезнаха... фейсбукска му работа.... съжалявам, че сме ви притеснили :) Благодаря за дарението, а ако искате, ми пишете :)
Относно поста на nellidi и това за албума във фб - сега пускам малко снимки тук и май аз ще направя албум и там. Такава беше идеята още от началото и съвсем не беше нарочно, че се забавих толкова с това, но прекарвам доста време при тях, те не са у нас, а при приятел, а и не влизам много от моя комп сега.... уф, оправдания.. но пък и заради желанието ми да са хубави снимките... а и като се разболяха... та така...
Огромно благодаря и на Friends For Animals за дарението от храна
Няма да изброявам всички, да не прекалявам, но наистина още веднъж доказвате колко сте чудесни... благодаря че мислите за тях, на всеки, който си е купил нещо, дарил е или е писал и разпространил темата
Ей сега ще пусна снимки. Е, не на всичките засега, че са много
Публикувано: 23 March 2012 - 09:42 PM
Започвам с кученцето, което общо взето се различава най-много. Снимките не са правени в един ден, на всяко първите няколко са по-стари, исках да видите какви бяха
Женско е и е от по-палавите :) В момента тежи килограм и половина :)
Този убавец пък е мъжки - той хапва доста и е 2кг, но пак не е най-дебелият от всички
А ето това е рекордьорката - най-голямата лакомия
Общо взето тя не прояви никакви симптоми на болестта, както и черно-белият тип по-горе, а и не само те :)
И тук разликата между първите и последните снимки е една седмица. Голямо тапирче е тя
След дебеланата ето го и най-слабичкото - джудженцето е 1кг и 100... дълго време си стоеше на 800гр, обаче откакто ядат и гранулки си хапва добре и наддава тези дни. Всъщност не е губил апетит така или иначе, обаче си изостана. А в началото дори не беше той най-дребен. Изглежда малко жално на фона на останалите, но е доста жизнен. И какви кльощави ръчички има в сравнение с дебеланката особено :) Също е от кротките, а и общо взето най-добре понесе боцкането със серума, почти не издаде звук
Първите две снимки са с няколко дена по-стари от другите, които пък са от онзи ден.
А тук е до дебелата си сестра :) И пак не им личи чаак толкова разликата.
И накрая (понеже ще ги пусна на две части), за десерт - ето коя девойка май ще излезе всеобща любимка и единствената засега, която си има име - по желание на Ина кръстихме това момиченце Фата
Когато ги взехме, тя беше най-малка, всички тъкмо бяха прогледнали, а тя още беше с едно затворено око, но го отвори след два дена. Та за нея се притеснявахме най-много... Светльо още тогава каза, че му е любимец, но вече май не само на него
Тя сега е 1,300 гр. Струваше ми се неориентирана, ама не е :)) Има характер :))) И още от началото много симпатично ръмжи като реши да си се сърди нещо ей така просто както си пълзи. Сега понякога и джафка, освен това е много любопитна, все ходи насам натам. Е, днес даже ме ядоса малко, тъкмо се бяха наяли и спяха, пък тя дълго време обикаляше скрибуцайки :)
На първата снимка е мишчица, само 1-2 дена след като ги взехме, а после вижте какво моделче е и позира
А относно окото - явно го е крила от света нарочно по-дълго, защото е с такъв хуубав син цвят
Та така, както казах, само тя е кръстена, така че.... предлагайте имена ако искате
Скоро ще пусна и във facebook за разпространяване снимките.
Ами... май това е засега
Публикувано: 23 March 2012 - 10:33 PM
buddy, в 23 March 2012 - 09:52 PM, написа:
Може ли да предложа едно именце за черно-бялото, мъжкото тапирче №2 - Джетро?
buddy, с огромната помощ, която ни оказа, за черния дундяш ще е чест да си му кръстница!
Аз, с риск да разваля всичко хубаво и все така, като някоя черна станция да си мърморя с минорен тон, но ... скоро кучленцата ще е време да се отбият иииии търсим приемни домове, за да ги разпределим. Моля, имайте го предвид ..., ако някой така изведнъж реши да се жертва и да си забере един-два дундяша за красота у тях. Благодарим предварително!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 23 March 2012 - 10:36 PM

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 24 March 2012 - 09:42 AM
Айде народеееее на бебоцитеееее!
Buddy, D-r Bo,
В суматохата някак пропуснах (за което ще се самобичувам ритуално) да изкажа огромни благодарности на Damond за дарението от 73 лв. - получени и похарчени за тестовете и лечението.
Благодаря и на Ваня Пенчева - Гочева, както и на Ива Петкова и Златка Кузманова. Дами,

Публикувано: 24 March 2012 - 03:10 PM
Малко ми е неудобно, ама ако никой не се включи с предложение, тези бебета не могат да останат безименни, нали?
Едрото момиченце под №3 ми напомня на една героиня от романите за Хари Потър - Мадам Максим. Тя е полу-великан, също като нашата девойка. Може да си има официално заглавие Мадам Максим, а на галено - Макси?
Публикувано: 26 March 2012 - 10:17 AM
Също така, приемаме предложения за приемни мами и татковци. Поради "големия наплив" (кхъм-кхъм) от кандидатури, ще бъдат разглеждани от нарочна комисия, като одобрените веднага ще получат желаното от тях тапирче.
P.S.
Използвам поста си да публикувам касовата бележка за серумите.

Публикувано: 26 March 2012 - 01:37 PM
d-r Bobadova, в 26 March 2012 - 01:05 PM, написа:
Злато сте! Специални благодарности на приятеля
При "вас" означава ДХ намбър уан, нали така?

Вход

Горе
Цитиране +