Мдам, пак се отплеснах, ето ги снимките
Започвам с кученцето, което общо взето се различава най-много. Снимките не са правени в един ден, на всяко първите няколко са по-стари, исках да видите какви бяха
Женско е и е от по-палавите :) В момента тежи килограм и половина :)
Този убавец пък е мъжки - той хапва доста и е 2кг, но пак не е най-дебелият от всички

Сравнително кротък е :) Черничките са 5, той е с най-много бяло.
А ето това е рекордьорката - най-голямата лакомия

Още като ги взехме беше доста по-едра от другите (това се вижда и на първите снимки в темата

) Сега е 2,300гр :) Още от началото бях решила, че е мъжко и изобщо не бях проверявала, затова в началото мислех, че женските са 4... Е, 5 на 5 са си
Общо взето тя не прояви никакви симптоми на болестта, както и черно-белият тип по-горе, а и не само те :)
И тук разликата между първите и последните снимки е една седмица. Голямо тапирче е тя
След дебеланата ето го и най-слабичкото - джудженцето е 1кг и 100... дълго време си стоеше на 800гр, обаче откакто ядат и гранулки си хапва добре и наддава тези дни. Всъщност не е губил апетит така или иначе, обаче си изостана. А в началото дори не беше той най-дребен. Изглежда малко жално на фона на останалите, но е доста жизнен. И какви кльощави ръчички има в сравнение с дебеланката особено :) Също е от кротките, а и общо взето най-добре понесе боцкането със серума, почти не издаде звук

Първите две снимки са с няколко дена по-стари от другите, които пък са от онзи ден.
А тук е до дебелата си сестра :) И пак не им личи чаак толкова разликата.
И накрая (понеже ще ги пусна на две части), за десерт - ето коя девойка май ще излезе всеобща любимка и единствената засега, която си има име - по желание на Ина кръстихме това момиченце Фата
Когато ги взехме, тя беше най-малка, всички тъкмо бяха прогледнали, а тя още беше с едно затворено око, но го отвори след два дена. Та за нея се притеснявахме най-много... Светльо още тогава каза, че му е любимец, но вече май не само на него
Тя сега е 1,300 гр. Струваше ми се неориентирана, ама не е :)) Има характер :))) И още от началото много симпатично ръмжи като реши да си се сърди нещо ей така просто както си пълзи. Сега понякога и джафка, освен това е много любопитна, все ходи насам натам. Е, днес даже ме ядоса малко, тъкмо се бяха наяли и спяха, пък тя дълго време обикаляше скрибуцайки :)
На първата снимка е мишчица, само 1-2 дена след като ги взехме, а после вижте какво моделче е и позира

Преди все така се изправяше да гледа с муцунката много нагоре
А относно окото - явно го е крила от света нарочно по-дълго, защото е с такъв хуубав син цвят

- и тя до голямата сестра, нещо клюкарстват
Та така, както казах, само тя е кръстена, така че.... предлагайте имена ако искате

Скоро ще пусна и във facebook за разпространяване снимките.
Ами... май това е засега