Глутница кучета разкъса възрастен мъж
Публикувано: 24 April 2012 - 04:44 PM
Публикувано: 24 April 2012 - 04:44 PM
mony6802, в 24 April 2012 - 12:44 PM, написа:
П.П да не ме упреквате в дезинформация после.
Официално те обявявам за Лъжкиня.
Лъжата тука е, не съществува дружество Голдан Никол.- Няма как да си взела никакво актуално. Това е развъдник Регистриран в FCI.
Правиш всички ни тука за смях.
Ако всички Адвокати са като теб. Бог да пази България
Моля Мод. да вземе мерки.
Аз лично не ти вярвам на нито един пост.
Е***ти позора.......
Публикувано: 24 April 2012 - 04:46 PM
insult, в 24 April 2012 - 04:23 PM, написа:
Това на базата на какво са го решили? Само боб ще да са хвърляли...
Публикувано: 24 April 2012 - 04:48 PM
IA---, в 24 April 2012 - 03:44 PM, написа:
mony6802, в 24 April 2012 - 12:44 PM, написа:
П.П да не ме упреквате в дезинформация после.
Лъжата тука е, не съществува дружество Голдан Никол.- Няма как да си взела никакво актуално. Това е развъдник Регистриран в FCI.
Ако всички и Адвокати са като теб. Бог да пази България
Е***ти позора.......
Давай по-лекичко:-)Нещо май ти е криво?На подписи ли не вярваш?А що се държите като ощипани от вчера?Дай вкупом да плачем за тези,дето избърсха г,,а на останалите.Знаеш ли,не ми дреме дали скачаш или не,дали ти е криво.На мен ми мина след като го преживявам седмици.Или смятате ,че светът започва и свършва с вас?
Публикувано: 24 April 2012 - 04:48 PM
Цитат
IA---, в 24 April 2012 - 04:44 PM, написа:
Ако всички и Адвокати са като теб. Бог да пази България
Е***ти позора.......

Публикувано: 24 April 2012 - 04:54 PM
mony6802, в 24 April 2012 - 04:48 PM, написа:
На мен ли

Даже ми е гот, и като те гледам как се излагаш

Шапка ти свалям за умението

Просто не лъжи хората тук, че правиш и тях за смях
Публикувано: 24 April 2012 - 04:56 PM
Пожелавам ви да сънувате само една нощ онова краставото,евтаназираното людоедче "уж" от Малинова долина.
ИА с теб лично се надявам на по-скорошна среща,координатите ти ги дадох на лични,Можем да посетим заедно някоя изложба.
Публикувано: 24 April 2012 - 04:58 PM
Публикувано: 24 April 2012 - 05:17 PM
Заради такива като теб хората се озлобяват и тровят кучетата, заради именно такива се вдигна и тоя шум с глутницата.
Защото някой ненормален говори глупости и насъсква останалите в опитите си да направи нещо добре. На хората им писва от ненормални.
Аз пиша тук не като "псевдоразвъдчик", а като ЧОВЕК и собственик на куче. Нашата държава, колкото и СКАПАНА да е благадарение на различни ненормалници е направена от ХОРА, не от улични кучета.
Нападана съм от улични кучета, нападана съм и от домашни кучета. Знам, че не е в тях вината, но хората няма да си го отнесат. Защото ей такива луди се застъпват и правят сеири и замазват същностното. Защото това е светът, в който човек си мисли че е властелин, не кучето.
Кучето ми е шито два пъти - веднъж заради домашни, веднъж заради улични кучета. Миналата година едно улично куче го сби жестоко в дълбоката провинция, беше целият в кръв.
Аз съм с белези по ръцете от тогава и още веднъж преди това.
Като стопанин на куче, това за мен е ужасяващо. Знаеш ли какво е кучето ти да виси в операционната, а ти да трепериш отвън, защото някакво улично го нахапало?
Въпросната госпожа е нахапана цялата от тези 4, които е обявила за агресивни. Не й е било казано дали еди кой е подписал или не. Не е отишла там по своя воля. И тя точно, дълги години гледаше улично куче, кастрира го и го лекува от проблеми със сърцето. Така че не смятай, че не й е било тежко.
Не стига, че пишеш глупости, ами и ИА е права, ако всички адвокати са като тебе - горко ни.
Публикувано: 24 April 2012 - 05:32 PM
xael, в 24 April 2012 - 04:17 PM, написа:
Заради такива като теб хората се озлобяват и тровят кучетата, заради именно такива се вдигна и тоя шум с глутницата.
Защото някой ненормален говори глупости и насъсква останалите в опитите си да направи нещо добре. На хората им писва от ненормални.
Аз пиша тук не като "псевдоразвъдчик", а като ЧОВЕК и собственик на куче. Нашата държава, колкото и СКАПАНА да е благадарение на различни ненормалници е направена от ХОРА, не от улични кучета.
Нападана съм от улични кучета, нападана съм и от домашни кучета. Знам, че не е в тях вината, но хората няма да си го отнесат. Защото ей такива луди се застъпват и правят сеири и замазват същностното. Защото това е светът, в който човек си мисли че е властелин, не кучето.
Кучето ми е шито два пъти - веднъж заради домашни, веднъж заради улични кучета. Миналата година едно улично куче го сби жестоко в дълбоката провинция, беше целият в кръв.
Аз съм с белези по ръцете от тогава и още веднъж преди това.
Като стопанин на куче, това за мен е ужасяващо. Знаеш ли какво е кучето ти да виси в операционната, а ти да трепериш отвън, защото някакво улично го нахапало?
Въпросната госпожа е нахапана цялата от тези 4, които е обявила за агресивни. Не й е било казано дали еди кой е подписал или не. Не е отишла там по своя воля. И тя точно, дълги години гледаше улично куче, кастрира го и го лекува от проблеми със сърцето. Така че не смятай, че не й е било тежко.
Не стига, че пишеш глупости, ами и ИА е права, ако всички адвокати са като тебе - горко ни.
Знаеш ли кое е ненормално и тъжно,И аз съм стопанин на куче и имам ужас от глутници,За нещастие и сме с Аксиния в един квартал.Когато се обадих на Екото за съдействие,за последната глутница/изтърсена от тях в нищото впрочем/имах два варианта.Да се моля на Богров да приберат водача,или на Екото.В Богоров е претъпкано,от Екото се отзоваха с насмешка......Ясно ви е защо.Казаха-госпожо,това е територия на Боснева,а ние нямаме правомощия освен ако някое не е кастрирано.Все пак са дошли пост фактум,в мов отсъствие.Глутницата изчезна по неведоми пътеки,слава боги кастрираха нашите!!!!!Щото се оказа,че и те не са били кастрирани,а са над 2 годишни.Междувременно Аксиния ме обяв
и за убиец,затова че съм се обадила на тях и то по препоръка на Ирина Николова,чак вчера май се разбрахме,че не съм
Последният човек съм,който иска глутници на улиците,моля ви!Не мога да възприма и човек с непредвидим характер,камо ли куче,което все пак е животно.
Xael,опитах се да обясна на теб,но определено установявам,че нещо на мен ми куца комуникацията.Изцяло явно моя вина или грешка.
Публикувано: 24 April 2012 - 05:40 PM
xael, в 24 April 2012 - 03:17 PM, написа:
Хубу де, заради нечия чужда воля ли е отишла? Коя тая воля?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 April 2012 - 05:49 PM
Публикувано: 24 April 2012 - 06:27 PM
Да не е ходила, да ги бяха дали на германците. Сега да съди Екото за телесни повреди.
Публикувано: 24 April 2012 - 07:04 PM
Кучетата могат да хапят и от вълнение и да те насинят от скачане.

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"