Dog.bg Форуми : Глутница кучета разкъса възрастен мъж

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (83 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Глутница кучета разкъса възрастен мъж Оцени темата: ***-- 4 Гласове

#1261 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 23 April 2012 - 10:15 PM

Показване на мнениетоJL, в 23 April 2012 - 10:09 PM, написа:

Мда. Някой си е сложил "главата в торбата", не само като организация, но и лично, поемайки отговорността за неагресивността на цели 19 кучета... Нещо, за което куп организации не са се навили преди това. Утре някое от тези кучета може да прояви агресия, да нападне... Този някой е поел ТАЯ отговорност. За 3 от тях не е могъл да я поеме... На този някой, аз искам да му благодаря лично. Защото, както казах лично аз не съм в състояние да поема такава отговорност. Така че, благодаря. :rc_036:

По каква процедура и с какви знания го е направила?
А може би не са се навили, защото е незаконно?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1262 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 April 2012 - 10:16 PM

Показване на мнениетоIA---, в 23 April 2012 - 08:03 PM, написа:

Хеее, коя съм, че ще ви давам някакви обяснения.
Всеки си има глава на раменете ,да търси инфо.
Аз бях до тук с писанията........
Даже вече се замислям да не се занимавам изобщо с нищо.
Кой храни кое болно, все тая
Няма да ставам за смях и аз, яя

Не ще ви съдя,място няма да си намерите,За това поне имам пари и колеги!СНимайте ми изказването,***!
Ииме Ще ви дам и номер в Софийска АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ!

Мод: Моля, без обидни думи!

#1263 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2012 - 10:19 PM

Показване на мнениетоmony6802, в 23 April 2012 - 09:16 PM, написа:

Показване на мнениетоIA---, в 23 April 2012 - 08:03 PM, написа:

Хеее, коя съм, че ще ви давам някакви обяснения.
Всеки си има глава на раменете ,да търси инфо.
Аз бях до тук с писанията........
Даже вече се замислям да не се занимавам изобщо с нищо.
Кой храни кое болно, все тая
Няма да ставам за смях и аз, яя

Не ще ви съдя,място няма да си намерите,За това поне имам пари и колеги!СНимайте ми изказването,боклуци!

Мила Ия,теб ще намеря лично зад ника в киноложкия клуб!

#1264 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2012 - 10:21 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 23 April 2012 - 09:15 PM, написа:

Показване на мнениетоJL, в 23 April 2012 - 10:09 PM, написа:

Мда. Някой си е сложил "главата в торбата", не само като организация, но и лично, поемайки отговорността за неагресивността на цели 19 кучета... Нещо, за което куп организации не са се навили преди това. Утре някое от тези кучета може да прояви агресия, да нападне... Този някой е поел ТАЯ отговорност. За 3 от тях не е могъл да я поеме... На този някой, аз искам да му благодаря лично. Защото, както казах лично аз не съм в състояние да поема такава отговорност. Така че, благодаря. :rc_036:

По каква процедура и с какви знания го е направила?
А може би не са се навили, защото е незаконно?

Бушка,законно са го направили,споко.но изненадите предстоят тепърва.Няма го петия подпис!!!!На експерта от БАБХ!!!!

#1265 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2012 - 10:22 PM

Показване на мнениетоJL, в 23 April 2012 - 09:09 PM, написа:

Мда. Някой си е сложил "главата в торбата", не само като организация, но и лично, поемайки отговорността за неагресивността на цели 19 кучета... Нещо, за което куп организации не са се навили преди това. Утре някое от тези кучета може да прояви агресия, да нападне... Този някой е поел ТАЯ отговорност. За 3 от тях не е могъл да я поеме... На този някой, аз искам да му благодаря "лично". Защото, както казах "лично" аз не съм в състояние да поема такава отговорност. Така че, благодаря. :rc_036:

Недей моля те...Недей така импулсивно...Малко повече време и заглеждане във фактите ти трябва според мен...и ще разбереш.
Така хубаво, точно и по същество го беше казала в един предишен твой пост, че дори не ми даде възможност да го цитирам.Наистина звучеше доста добре...Ще го цитирам, каквото и да става след това, защото наистина ме докосна, а сега...Какво правиш?
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#1266 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2012 - 10:24 PM

Показване на мнениетоIA---, в 23 April 2012 - 06:37 PM, написа:

desi79

ОООКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка не естествено, първо не е моя работа, и второ в този форум, хехехе Качена снимкаКачена снимка в никакъв случай.

И все пак доста подробно обяснихте,кой ,как,защо и смело заявихте ,че БРФК работи по този проблем.Информация няма,търсила съм.Така че би трябвало някой като каже А да може и да каже Б...
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#1267 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 April 2012 - 10:26 PM

Показване на мнениетоJL, в 23 April 2012 - 08:09 PM, написа:

Такова експертно мнение е наистина отговорно. И изисква КОМПЕТЕНТНОСТ - не просто "аз на тебе, ти на мене"

Та - дали БРФК е дал пълномощия на госпожата да го представя като подписва евтаназии ,единствено и само защото е член на УС ?

Ако да - с кое точно решение на УС ?

.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1268 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2012 - 10:26 PM

Мислите,че ще се забрави или прости,няма!Отиваме на съд драги развъдчици.Вие воглаве с министърО!Няма да питам как не ви беше срам,затова,че и човекът от Бабх НЕ Е ПОДПИСАЛ.ЯСНИ СТЕ.

#1269 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2012 - 10:27 PM

Показване на мнениетоJL, в 23 April 2012 - 09:37 AM, написа:

Това го писах и по-рано, повтарям го заради Пинпонг. (Говоря като гражданин и котколюбител.)
Пинпонг, аз не си давам трите предблокови кучета, защото те са кротки, кастрирани и ТЕ ме ПАЗЯТ от идването на нови - зли и несоциализирани.
Три кротки, нахранени и доволни, любвеобилни кучета, с които всички деца и възрастни от махалата са сприятелени, имат мотивацията и съответно капацитета да те опазят от идването на 10 нови. Отделно от това, когато покрай тях се завърти някой малък изхвърлен, тъй като те са "тарторите", те го възпитават и го правят същата лигня като тях. :md_064:
Затова аз съм ЗА "Кастрирай и върни" в сега съществуващите условия. Програмата си работи страхотно, когато се прилага правилно и със съответното разбиране за нейния смисъл.
Принципът при нея е ясен - да си пазиме и да си гледаме доброто и безопасно куче, но да се съгласим да евтаназираме опасното, когато не сме в състояние да му намерим "реализация според способностите", т.е. подходящ стопанин.
Когато няма залитане както в посока "да спасим всяко куче", така и в посока "да убием всяко куче", и когато освен спазването на този принцип, властите успеят да упражнят контрол върху безсмисленото, излишно, безумно размножаване, тогава ситуацията ще бъде овладяна. Когато ситуацията бъде овладяна откъм притока на нови кучила, тогава с най-голяма радост ще можем да си позволим да се лишим от махленските четириноги добродушковци и да намерим и за тях по-добро от улицата място. Но не преди това.
Огромна грешка ще бъде те да бъдат прибрани преди да сме "ремонтирали спукания кран", както се изрази Мил.

+1
Ей ти го поста, който наистина ми напълни душата...Знаеш ли колко го търсих заради теб?Но го помня, това е важно според мен и защо? :ae_085:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#1270 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2012 - 10:28 PM

В общи линии, искрено се надявам, въпреки нарастващата агресивност на Мони6802, да не се стигне до заключване на темата. В смисъл, ако нещата ескалират, да бъдат форумно приспани само агресивните, а нормално говорещите да продължат да изказват мненията си свободно. :ab_041:
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#1271 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2012 - 10:31 PM

mil, не си права, че няма позиция федерацията:

Цитат

Тук искам да кажа, че дълбоко неправилно и дълбоко неискрено подхождат тези, които се представят за защитници на бездомните кучета. Те казват, а оставете ги на улицата, а кой отговаря за тях? Някаква измислена личност, която казва, аз отговарям. Как отговаряш? Като минаваш отвреме-навреме през този район и проверяваш дали са живи. А бълхите? А глистите? А тенията? А крастата? А агресивността? Кой отговаря за тях?

Камен Литов: http://e-vestnik.bg/8950
User's Signature

Качена снимка

#1272 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 April 2012 - 10:43 PM

Този гювеч ,дето линка ти ,ако е позиция на Федерацията ,то си .....и федерацията.!

Обаче пак ,репете-дали БРФК е дал пълномощия на госпожата да го представя като подписва евтаназии ,единствено и само защото е член на УС ?
Ако да - с кое точно решение на УС ?

п.п. :) Ам Премиерът не беше ли фен на алтернативните ? :)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1273 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2012 - 10:48 PM

Благодаря, insult, не бях попадала на това. Имайки предвид, че Федерацията (както и държавата) се управлява от първо лице единствено число, това може с голяма достоверност да се счете за официална позиция на Федерацията.

#1274 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2012 - 10:58 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 23 April 2012 - 10:27 PM, написа:

Показване на мнениетоJL, в 23 April 2012 - 09:37 AM, написа:

Това го писах и по-рано, повтарям го заради Пинпонг. (Говоря като гражданин и котколюбител.)
Пинпонг, аз не си давам трите предблокови кучета, защото те са кротки, кастрирани и ТЕ ме ПАЗЯТ от идването на нови - зли и несоциализирани.
Три кротки, нахранени и доволни, любвеобилни кучета, с които всички деца и възрастни от махалата са сприятелени, имат мотивацията и съответно капацитета да те опазят от идването на 10 нови. Отделно от това, когато покрай тях се завърти някой малък изхвърлен, тъй като те са "тарторите", те го възпитават и го правят същата лигня като тях. :md_064:
Затова аз съм ЗА "Кастрирай и върни" в сега съществуващите условия. Програмата си работи страхотно, когато се прилага правилно и със съответното разбиране за нейния смисъл.
Принципът при нея е ясен - да си пазиме и да си гледаме доброто и безопасно куче, но да се съгласим да евтаназираме опасното, когато не сме в състояние да му намерим "реализация според способностите", т.е. подходящ стопанин.
Когато няма залитане както в посока "да спасим всяко куче", така и в посока "да убием всяко куче", и когато освен спазването на този принцип, властите успеят да упражнят контрол върху безсмисленото, излишно, безумно размножаване, тогава ситуацията ще бъде овладяна. Когато ситуацията бъде овладяна откъм притока на нови кучила, тогава с най-голяма радост ще можем да си позволим да се лишим от махленските четириноги добродушковци и да намерим и за тях по-добро от улицата място. Но не преди това.
Огромна грешка ще бъде те да бъдат прибрани преди да сме "ремонтирали спукания кран", както се изрази Мил.

+1
Ей ти го поста, който наистина ми напълни душата...Знаеш ли колко го търсих заради теб?Но го помня, това е важно според мен и защо? :ae_085:

Григ, единствения смислен отговор, който мога да ти дам и то, само ако правилно съм разбрала какво питаш, е този: в цитирания случай с теб сме на едно мнение, а в следващите ми постове мненията ни се различават. Но ако пък съм те разбрала неправилно, винаги ни остава възможността за един бъдещ брудершафт - аз вярвам, че ние двечките сме много подходящи за такова действие - може да го преименуваме само, за да не звучи сексистки.
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#1275 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2012 - 11:03 PM

Показване на мнениетоJL, в 23 April 2012 - 09:28 PM, написа:

В общи линии, искрено се надявам, въпреки нарастващата агресивност на Мони6802, да не се стигне до заключване на темата. В смисъл, ако нещата ескалират, да бъдат форумно приспани само агресивните, а нормално говорещите да продължат да изказват мненията си свободно. :ab_041:

И аз се надявам,Успех!Няма да ви разводнявам темата!

#1276 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 23 April 2012 - 11:57 PM

Показване на мнениетоmony6802, в 23 April 2012 - 10:19 PM, написа:

Не ще ви съдя,място няма да си намерите,За това поне имам пари и колеги!СНимайте ми изказването,боклуци!

Мони- бонбони ,кой ти каза че съм милаКачена снимка. Няма нужда да ме търсиш. Само кажи къде си и повярвай сама ще дойдаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка Да не ме пропуснеш.
Да знаеш пиле, обичам те много,страшно ме забавляваш.
Скоро никой не се старал толковаКачена снимка

Господи, слез и си прибери версиитеКачена снимка

Показване на мнениетоdesi79, в 23 April 2012 - 10:24 PM, написа:

desi79

ОООКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка не естествено, първо не е моя работа, и второ в този форум, хехехе Качена снимкаКачена снимка в никакъв случай.

И все пак доста подробно обяснихте,кой ,как,защо и смело заявихте ,че БРФК работи по този проблем.Информация няма,търсила съм.Така че би трябвало някой като каже А да може и да каже Б...

Причината да напиша тази информация е мисля, ясна. Ако не бях го направила, тук щеше да е още по голяма боза.
Щеше да е пълно с измислици и фантазии.
Като гледаме и кой го обяви, хаха, направо смешно.
Не, че сега не е.

Показване на мнениетоJL, в 23 April 2012 - 10:28 PM, написа:

Темата е пълен отврат. Както повечето тук. Така, че и да се затвори, следващата ще е същата.
И аз съм на мнение ,че Няма смисъл.
Нека четат хората, нека видят колко струваме
Нещастни и жалки като бездомниците

Мод: Моля, без обиди към други потребители!

#1277 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2012 - 12:32 AM

Показване на мнениетоIA---, в 23 April 2012 - 10:57 PM, написа:

Показване на мнениетоmony6802, в 23 April 2012 - 10:19 PM, написа:

Мони- бонбони ,кой ти каза че съм милаКачена снимка. Няма нужда да ме търсиш. Само кажи къде си и повярвай сама ще дойдаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка Да не ме пропуснеш.
Да знаеш пиле, обичам те много,страшно ме забавляваш.
Скоро никой не се старал толковаКачена снимка

Господи, слез и си прибери версиитеКачена снимка

Заповядай:-)Имена и данни на лични ако желаеш!Или попитай Мила Бобадова,май само тя ме познава тук.И аз те чакам!Удоволствието ще е мое!

Показване на мнениетоdesi79, в 23 April 2012 - 10:24 PM, написа:

desi79

Причината да напиша тази информация е мисля, ясна. Ако не бях го направила, тук щеше да е още по голяма боза.
Щеше да е пълно с измислици и фантазии.
Като гледаме и кой го обяви, хаха, направо смешно.
Не, че сега не е.

Показване на мнениетоJL, в 23 April 2012 - 10:28 PM, написа:

Темата е пълен отврат. Както повечето тук. Така, че и да се затвори, следващата ще е същата.
И аз съм на мнение ,че Няма смисъл.
Нека четат хората, нека видят колко струваме
Нещастни и жалки като бездомниците

Мод: Редактирано мнение.

#1278 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2012 - 12:36 AM

Заповядай.ИА:-)Имена и данни на лични ако искаш,По удачно е мисля.Ще те срещна с удоволствие.Тук май ме познава само д-р Бобадова,но тя не пише в тази гадория слава богу.До среща.

#1279 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2012 - 01:43 AM

'Мила Ия,теб ще намеря лично зад ника в киноложкия клуб!
"
А това не са мои реплики,питайте модераторите,аз сега ги

прочетох.

Колкото до евтаназаторите,само за сведение на потърпевшите.Липсва петия подпис на представителя на БАБХ.Значи вие се подписахте ,а той не?Ми не е бил съгласен човекът.Сладури!Що нарушихте закона?

#1280 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2012 - 03:04 AM

Пак за незнаещите и за незпознатите протоколът
от евтаназията е в мен.Липсва подписа на експерта от БАБХ.Нещо повече, има протокол за отказ от негова страна да подпише с обяснение"особено мнение"???И продължение-пак по неговите думи-това не са кучетата участвали в инцидента и не са от Малинова долина-Ок, удостоверено с подписи на свидетели и нотариална заверка,Нотариалната заверка удостов
ерява единствено
ис
тиността на подписа и събитието в определен ден и час,Тоест ,юридически не върши особена работа.
Какво следва?жалба в прокуратурата-подадена.Граждански иск-предстои.

• (83 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни