Dog.bg Форуми : Глутница кучета разкъса възрастен мъж

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (83 Страници) +
  • « Първа
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Глутница кучета разкъса възрастен мъж Оцени темата: ***-- 4 Гласове

#1421 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 April 2012 - 11:52 PM

Показване на мнениетоIA---, в 25 April 2012 - 11:40 PM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 25 April 2012 - 11:34 PM, написа:

Показване на мнениетоIA---, в 25 April 2012 - 11:28 PM, написа:

Не бе Пич, ама това нали не е темата за Деди.
Да ти постна линк....

Постни си нещо постно , муцка. И да, от няколко страници темата е именно за Камен Литов - (БРФК) - Деди, или осен примитивна ще се окажеш и глуповата (само допускане, нищо лично)...:tb_195:

Като няма каво да кажеш , и почваш с обидитеКачена снимка.
Свикнали сме ти вече.....

Не ме трогваш, обиждам се от хора които са повече от мен.
И да, темата от няколко страници и за БРФК, не в частност Камен Литов
Ама ти да си кажеш,Нали Качена снимка

Обиждаш се и то видимо. По-забавното в случая ми е, с какви евтини похвати се опитваш да го скриеш. И не, не започвам с обидите, само допуснах, че може освен примитивна (дадох ти ясни доводи за позицията си) да се окажеш и глуповата (щото само искрено глуповат човек няма да е разбрал, че отдавна БРФК и Камен Литов са едно цяло и неразделно НЕЩО )
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1422 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 11:57 PM

Показване на мнениетоagalina, в 25 April 2012 - 11:49 PM, написа:

danny,
Общината трябваше да си свърши работата преди. Вменената и работа със Закон.Даже два.
Не след като е загинал човек- да търси хамави да и подписват смъртните присъди на кое да е куче

Именно. Сега заветът на г-жа Фандъкова и министъра Найденов (нали никой не забравя кой беше той преди да му изгрее министерската звезда!?) е: ДА УГОДИМ НА ЕДНИТЕ, ЧЕ И НА ДРУГИТЕ, само да не се вдига много шум, че тея ненормалници от ЕС, ще вземат да ни пишат една голяма черна точка!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1423 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 26 April 2012 - 12:23 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 25 April 2012 - 11:52 PM, написа:

По-забавното в случая ми е, ............ И не, не започвам с обидите......

Не ми изглежда ти е забавно, трепери ти ченето явно.....
Да ти посоча ли колко човека нарече прости и прочие, само дето благоволиха да ти пишат под постовете, че им писна да те четат.
Като забила уредба си...
Я сега ми кажи, че нещо не схващам,що не си взе хонорара, та да мирясаш.
Как те излъгаха и кво си градил....
Да не си ял чаута на закуска, че и от тях бездомни имаше много, и агресивни, а ти тестове ще им правиш и то компетентни.
Гледай да не пропуснеш и кой с кого е спал....
Да не би да си влязъл в критическата и да си в кризаКачена снимка
Пиши си не ми пречиш

По темата, стига спам.

Мен ако питате БРФК трябва да се занимава с проблемите на бездомните. А дали се занимава и как?. Това е друг въпрос.

#1424 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 26 April 2012 - 01:12 AM

Патовата ситуация с агресивността на кучетата е пряко следствие от простотията на българина, както доказва постът над моя.
Който и да се захване да определя агресивност, трябва да е експерт. Работата е свързана с голяма отговорност и сериозна подготовка, а и като гледам - с голям обем.
Естествено, той ще бъде дружно разпнат, ако поиска заплащане на труда си.
Значи трябва да го прави про боно. Значи няма да го направи, защото той си е експерт, ще тегли една майна и ще ходи да си изкарва възнаграждението там, където му плащат.
Значи ще го прави някой, който ще бъде компенсиран чрез друг интерес.

Това е като парадокса на Зенон.
По абсолютно същия начин стоят нещата и с определянето на агресивност на домашни кучета, поради което в обозримо бъдеще поведенчески тестове няма да има, освен ако не се намерят достатъчно основателни други интереси, вследствие на което ще имаме псевдо определяне на агресия.

Засега единственият шанс е да се прояви здрав разум. Например кучета, участвали в инцидент с нахапване, се считат за доказано агресивни (ето защо беше важно дали заловените са именно убилите човека - ако са участвали, са доказано агресивни, ако не - тепърва трябва да се установи агресивност). При липса на знания за миналото - ами има си видими белези на агресивност, които здравият разум може да припознае.
В крайна сметка при съмнение в моментната оценка съответната организация би могла да изтегля кучето, защото евтаназията не е задължителна, тя се случва само ако не може да бъде осигурена неговата безопасност. За целта на организацията трябва да й бъде позволено да го изтегли. Здрав разум, обаче, може да се проявява само при липса на истерия.

#1425 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 26 April 2012 - 06:58 AM

Показване на мнениетоmil_, в 26 April 2012 - 01:12 AM, написа:

Патовата ситуация с агресивността на кучетата е пряко следствие от простотията на българина, както доказва постът над моя.

Какво те притеснява моят пост?
Не бъркай, човешкият сарказъм с агресия.
Иначе си абсолютно права ,че глупостта на хората е свързана с агресивността на кучетата.
Аз агресивно куче съм нямала, а ти....
Нито пък подхранвайки кучетата на неподходящи места ,съм създала предпоставка за териториалната им агресия.

Между другото, съм напълно убедена, че заловените кучета в Малинова долина не са тези които нахапват професора.
Трябвало е просто да хванат някой.
Съдейки как по принцип се хващат кучета от Екото. Викаш ги за едно ,те прибират друго. Най лесното, лежащо на земята при блока.
Ако случайно им кажеш грешат , ти обясняват как следващия път едва ли не ще се напънат да хванат точно желаното, щот било трудно.

Тези 23 кучета са биле набедени за инцидента, според мен да си измие някой ръцете. Абсолютно съм убедена,че се евтаназира по принцип , каквото им падне.
Тестове не се правят, защото няма от кой. А и не знам какъв човек трябва да си, да правиш това постоянно.Кучешки господ ,ли кво.....
Да не говорим,че има и видове агресия. Кучетата се дръжат различно в приют и на улицата.
Но в случая там са установили агресивност за четири от тях. За 19 обаче, както и за други по клетките, никой не си слага подписа, сиреч главата в торбата.

#1426 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 April 2012 - 08:05 AM

Показване на мнениетоJL, в 25 April 2012 - 11:08 PM, написа:

ако не си в състояние да убедиш и т.нар. "обществено мнение".

JL, обществено мнение на нивото на културния ни фактор се формира така: 6 млн. за PR, с които милиони се плаща това: Министър Найденов разкри. Добър анализ Тук
Но пропгандата е силна. Тя не само прехвърля вината и пренасочва обществените емоции като гняв (които са трудни за контролиране), но и го прави по особено неетичен начин.
С няколко фалшиви, но уцелили десятката публикации общественото мнение е трайно формирано за години напред.
Да присъства убеждаване в платената пропаганда? Никакво. Пропагандата не убеждава, тя почти небрежно натиска правилните копченца.
Права си, инфантилно е да вярваш, че чрез убеждаване ще се пребориш с това.

#1427 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2012 - 08:34 AM

ОФФ топик:(сефте ще е за тая тема)
Къде е модератора вече...10-20 страници наред??

Правилата на форума:

Цитат

2. Оскърблението на който и да е от другите потребители на форума. Публикуване на съобщения, написани с цел да унижават и обиждат другите участници на форума; съдържащи лична информация за лицата, публикувана без тяхно разрешение, нападки на етническа, расова, сексуална или религиозна основа, грубост, необосновани обвинения и опити да се превърне форума в поле за изясняване на лични отношения. Забранено е пускането на мнения с расистка насоченост, теми подклаждащи расова дискриминация, омраза и етническа нетолерантност. Забранява се публикуването на лична кореспонденция (разговори чрез лични съобщения, е-мейли, други форми на общуване) без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията.

3. Повдигането на теми, излизащи от рамките на добрия морал и възпитание. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани по преценка на модератора.

12. Публикуването на безсмислени /спам/ съобщения. Например такива, които сe състоят само от емотикони. Това включва:
а) Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
б) Флъд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се съобщения.
с) "Чат" - личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес?", "Хайде да пием кафе" и т.н. Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани, а личните разговори ще бъдат изтривани. Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. За празните приказки използвайте стаята за разговори, а за личните разговори - Лични съобщения.
д) Упорито публикуване на едни и същи въпроси в различни теми.

Нетикет на форума:

Цитат

18. Не създавайте спам. Не пишете пет съобщения едно след друго. Не публикувайте едно и също съобщение два пъти. Избягвайте да публикувате информация на чужди езици. Не засипвайте хората с лични съобщения и не им натрапвайте общуването си.

4. Не пишете провокативни съобщения, в които нямате какво да кажете, а само целите да разпалите страстите. (Човек, който го прави, се нарича "трол"). Не приемайте провокацията на подобни съобщения и не им отговаряйте, най-добрата тактика е игнориране.

5. Избягвайте да изпращате съобщения само за да "поддържате разговора" като "И аз мисля така.". Задайте си въпроса дали наистина всички се интересуват от вашия отговор. Ако трябва да благодарите на някого, направете го в лично съобщение.

User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#1428 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 26 April 2012 - 09:02 AM

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1429 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 April 2012 - 09:21 AM

Показване на мнениетоdikari, в 26 April 2012 - 09:02 AM, написа:

тоест?
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#1430 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2012 - 09:33 AM

Ехаааа, това тест ли е или експеримент?! Много странни според моите разбирания писания!

Показване на мнениетоdikari, в 26 April 2012 - 07:02 AM, написа:

Може би Давидовска сe e появила там по нареждане на шефа на БРФК за да му оправи пред министерството бакиите с кучкарника:flagbg: Добре е, че не подписала евтаназията на всичките както шефа е наредил, той вече търгува с животи срещу облаги, досега бяха само титли, дарениица и сертификати!

Ето и една новина

http://www.vesti.bg/...=40&oid=4756591

#1431 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2012 - 09:51 AM

Показване на мнениетоdanny, в 25 April 2012 - 08:50 PM, написа:

...
Ами по Устав БРФК защитава чистопородни кучета и наред с другите неща (например Чл, 2./3/ е/ "активно съдейства за повишаване качеството на ветеринарно-медицинската профилактика и лечение на кучетата") БРФК е описала в устава си работа за защита и развитие на чистопородни кучета, които (не спорим вярвам) са животни. Това според мен по юридическите формалности.
...

Cпоред устава , това е едно от средствата за осъществяване на ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТ, които предмет по дефиниция се отнася само и единствено до породни кучета.
За ставнение , друго средство е :
Чл.2./3/. Средствата, с които БРФК ще постига своите цели са:
г/ организира и провежда киноложки прегледи, изложби и изпитания за работните качества на кучетаTA, като присъжда и титли

За всякакви кучета , или само за породни?
В смисъл , че след като предметът е определен като ПОРОДНИ КУЧЕТА , всичко след това се отнася само so тях, според мен. Включително и ветеринарната помощ и профилактика и т.н.

Или греша?

#1432 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2012 - 10:05 AM

Показване на мнениетоIA---, в 26 April 2012 - 12:23 AM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 25 April 2012 - 11:52 PM, написа:

По-забавното в случая ми е, ............ И не, не започвам с обидите......

Не ми изглежда ти е забавно, трепери ти ченето явно.....
Да ти посоча ли колко човека нарече прости и прочие, само дето благоволиха да ти пишат под постовете, че им писна да те четат. Като забила уредба си...

Да, посочи ми, муцунка ... ега земе да спре да ми трепери ченето.

Съвсем друг е въпросът, че както уж "не ти преча", явно си се припознала във внимателно описания от мен образ на обидения оглупял и невеж индивид, за което е добре да се заемеш по-сериозно със себе си.

Няма да ти е никак леко, доказано е от науката. Аз специално ще ти стискам палци ... всъщност ти няма ли да отидеш днес да си купиш един молдовски САС, или предпочиташ грузинския утре? :zz_020:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1433 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 26 April 2012 - 10:25 AM

Показване на мнениетоgreeneyed, в 26 April 2012 - 09:51 AM, написа:

...
Ами по Устав БРФК защитава чистопородни кучета и наред с другите неща (например Чл, 2./3/ е/ "активно съдейства за повишаване качеството на ветеринарно-медицинската профилактика и лечение на кучетата") БРФК е описала в устава си работа за защита и развитие на чистопородни кучета, които (не спорим вярвам) са животни. Това според мен по юридическите формалности.
...

Cпоред устава , това е едно от средствата за осъществяване на ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТ, които предмет по дефиниция се отнася само и единствено до породни кучета.
г/ организира и провежда киноложки прегледи, изложби и изпитания за работните качества на кучетаTA, като присъжда и титли

В смисъл , че след като предметът е определен като ПОРОДНИ КУЧЕТА , всичко след това се отнася само so тях, според мен. Включително и ветеринарната помощ и профилактика и т.н.

Или греша?

Не грешите,още през 1992г. на мой въпрос защо Б/Р/ФК не поощрява стопаните на безпородни кучета чрез създаване на секций към киноложките клубове,в прав текст /от "член" на УС/ ми се обясни,че политиката и е чистопородно развъждане с всички произтичащи от него последствия?!
Какво можех да кажа след толкова "убедителни" аргументи...
Изглежда към днешна дата нищо не се е променило.
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#1434 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2012 - 10:26 AM

Показване на мнениетоgreeneyed, в 26 April 2012 - 09:51 AM, написа:

...
...

Или греша?

Не, не грешиш. Всичко останало е евтина демагогия и популизъм в името на Чичко-Паричко!:tb_195:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1435 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2012 - 01:57 PM

:mg_062: ""Не, не гршиш. Всичко останало е евтина демагогия и популизъм в името на Чичко-Паричко""
http://www.youtube.c...h?v=YcXMhwF4EtQ

#1436 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2012 - 08:16 AM

Някакваинформация за срещата..?
ИА?
Мони?

#1437 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2012 - 09:46 AM

Всички присъствали мълчат за сега.Да преразправям интерпретации няма смисъл,ще изчакаме още малко,

#1438 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2012 - 10:08 AM

Показване на мнениетоDanyto, в 27 April 2012 - 06:16 AM, написа:

Някакваинформация за срещата..?

Нe знам за среща. Но общината е трябвало да гласува пак някаква програма вчера. Отложило се е.

"Днес ( вчера - 26.04.12) Столичният общински съвет трябваше да приеме програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Столична община 2012 – 2016 г., но за пореден път тази точка от дневния ред беше отложена, което предизвика недоволството на редица общински съветници от опозицията. "
http://www.vesti.bg/...=40&oid=4756611

Мисля , че става въпрос за това

Заседание No 15 от дата 26.04.2012 ot tuk http://sofiacouncil....p?page=sessions
.....
12. Доклад вх. № 93-00-152/30.03.2012 г. относно програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Столична община 2012 – 2016 г.
Докл. Мария Бояджийска

#1439 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2012 - 01:57 PM

http://arsofia.com/b...7/sled-protesta

По скромното ми мнение време за асимилиране няма.Затваряйте държавата и как беше "последният да изгаси Козлодуй"
.

#1440 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2012 - 08:54 PM

Сиреч...нищо. Ще се решава от този ми ти министър с онази ми ти кметица...бля бля. А общинарите ще си го отложат това за след 5г., когато Джамбаза ще е изгонил циганите.... :zz_020:

• (83 Страници) +
  • « Първа
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни