mil_, в 26 April 2012 - 01:12 AM, написа:
Патовата ситуация с агресивността на кучетата е пряко следствие от простотията на българина, както доказва постът над моя.
Какво те притеснява моят пост?
Не бъркай, човешкият сарказъм с агресия.
Иначе си абсолютно права ,че глупостта на хората е свързана с агресивността на кучетата.
Аз агресивно куче съм нямала, а ти....
Нито пък подхранвайки кучетата на неподходящи места ,съм създала предпоставка за териториалната им агресия.
Между другото, съм напълно убедена, че заловените кучета в Малинова долина не са тези които нахапват професора.
Трябвало е просто да хванат някой.
Съдейки как по принцип се хващат кучета от Екото. Викаш ги за едно ,те прибират друго. Най лесното, лежащо на земята при блока.
Ако случайно им кажеш грешат , ти обясняват как следващия път едва ли не ще се напънат да хванат точно желаното, щот било трудно.
Тези 23 кучета са биле набедени за инцидента, според мен да си измие някой ръцете. Абсолютно съм убедена,че се евтаназира по принцип , каквото им падне.
Тестове не се правят, защото няма от кой. А и не знам какъв човек трябва да си, да правиш това постоянно.Кучешки господ ,ли кво.....
Да не говорим,че има и видове агресия. Кучетата се дръжат различно в приют и на улицата.
Но в случая там са установили агресивност за четири от тях. За 19 обаче, както и за други по клетките, никой не си слага подписа, сиреч главата в торбата.