Dog.bg Форуми : Глутница кучета разкъса възрастен мъж

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (83 Страници) +
  • « Първа
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Глутница кучета разкъса възрастен мъж Оцени темата: ***-- 4 Гласове

#1381 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 April 2012 - 09:16 PM

IA---, първо не разбирам защо ми говориш в множествено число.
Второ, зададох ти прост въпрос. Не съм те питала като каква се изказваш и каква ти е биографията, а какво мислиш. Не беше нужен цял ферман, за да не ми отговориш. Просто те питам: според теб БРФК е или не е организация за защита на животните?
За отношението ти по въпроса с бездомните кучета засега грам не знам, защото нищо не си благоволила да споделиш. Занимаваш се цели страници да обясняваш кой какъв бил, къде трябвало да пише и да не пише, как ти е накривил шапката, ми не ме интересува и няма отношение към темата.

mony6802, много ясно си е казано в закона.

danny, чак сега видях поста ти, бях пропуснала.
Питам според вас как е, не ви искам юридическа консултация. Ако на вас ви е необходимо да кажа аз какво мисля, за да ми отговорите - БРФК категорично не е организация за защита на животните. Според устава и целите си тя защитава само чистопородните кучета и никакви други животни. Макар да виждам, че генерализациите ти харесват - ти си гражданиТЕ, БРФК защитават животниТЕ и т.н. Несъответствието е очевидно дори на хартия, какво остава за практическата дейност на организацията. Всичко друго е шикалкавене и да, неморално е да се представяш за нещо, което не си, нищо че тази дума вече толкова да се изпразни от съдържание.

#1382 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 April 2012 - 09:55 PM

Irina Nikolova

Мога да дам следната информация за кучета от Малинова долина. След като докторите на ОП Екоравновесие изпълнили отвратителна евтаназия на кротки и здрави кученца от студенския град,със съдействието на кинолог Давидовска, за останалите има шанс да оцелеят! НЕ ЗАЩОТО НЯКОЙ РЕШИ ДА ПРОЯВИ МИЛОСЪРДИЕ! Защото благодарение на група доброволци и доброволка адвокат,няма да цитирам име,успяхме по законовия ред да спрем това безумие.Предстои много работа, но ние твърдо решихме да се борим за правата на животните в България,всеки един от нас преживява и страда за съдбите на хиляди бездомчета,но сме огромна армия от стабилни и борбени личности ,точно затова заедно ще УСПЕЕМ!

#1383 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 April 2012 - 10:12 PM

Показване на мнениетоdanny, в 25 April 2012 - 07:10 PM, написа:

Нали не се изисква подпис на представител на организация декларирала цел изрично "защита на БЕЗПОРОДНИ животни, а само "на животни"?
пише в закона "организации за защита на животниТЕ " - нито на безпородни, нито на породни. А като предмет на дейност- ВСИЧКИ животни .
Не че ги следя нон стоп, но не се сещам как БРФК защитава даже всички кучета ,па нерде животниТЕ като такива...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1384 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 10:15 PM

За съжаление "тясно специализираната" дискусия, която се води на последните хх страници относно подписването, със сигурност не е нещо, което може да спечели общественото мнение в посока "защита на кучетата". Този спор е непонятен и объркан, един външен човек ще се хване за главата и за пореден път ще си каже - ей на, ще осъдят някого за това че е подписал евтаназията на куче, а докторите, които утрепаха хора, ще останат ненаказани.... и така нататък. Няма значение, че ние имаме контраагрумента, че и двете неща са важни.
Когато в продължение на хххх страници НЕ се спори за това, дали тия кучета са агресивни или не са, а се спори за това, кой има право да ги определи като такива, и когато външният човек установи, че спорът не опира до това, дали определящият е достатъчно компетентен и обективен, а опира до спазването на формалности,... в тая ситуация външният посетител си казва най-естественото и логично нещо - което е - "Тия се интересуват само от себе си и изобщо не им дреме кучето агресивно ли е НАИСТИНА или не е."
Та ето защо накрая в отчаянието си и с разбирането, че няма такъв, който може да реши нещата отговорно и компетентно, хората (общественото мнение) се хващат за евтаназията като решение. Те няма как да повярват, че има кой да направи ОБЕКТИВНА преценка, а след като няма шанс за обективна преценка, има потенциална заплаха.
Това, което пиша, не е моето лично мнение, а е мнението на хората по средата между двете групи спорещи, хората, които не пишат тука, но всъщност са мнозинството. Ако желаете, вземете го под внимание.
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#1385 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2012 - 10:22 PM

Съжалявам, JL, но това дали държавата ни е правова и се спазват законите й е много по-важно от това дали 5 конкретни кучета са агресивни. Показва принцип на действие, защото става дума за поне 10 хил. кучета. Също така показва тенденция - дали ще се подмени Кастрирай и върни (евтаназия само на агресивни и болни) с Хвани и убий на всички чрез измислени за нечие удобство процедури.
Щото той конкретния спор е важен сега. Утре евтаназаторите могат да си регистрират нарочна организация за защита на животните чрез подставени лица ... И нас пак да не ни интересува, щото сме много широко скроени, нали.

А за конкретните кучета да ти напомня: имаше си перфектно решение и никой за нищо нямаше да се притеснява, ако бяха напуснали страната. Тук изобщо, ама изобщо не става дума за агресивни кучета. Става дума за слугуване на нечии интереси.

#1386 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 10:26 PM

Джей Ел,евтаназираните кучета не са от Малинова долина,от Студентски град са,разпознати са и то не от"хранещи лелки"Повечето тук сме май от средата,която не иска бездомни животни по улиците,нито изядени хора,нито кучета с отрязани лапи.Ама все нещо не ни достига-в случая морал и съзнание.П.П.Мани закона

#1387 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2012 - 10:27 PM

Показване на мнениетоIA---, в 25 April 2012 - 04:49 PM, написа:

Показване на мнениетоemilvr, в 25 April 2012 - 04:22 PM, написа:

Мони , не си писала цели 4 минути , дообре ли си ?

Ми сигурно не е Качена снимка Явно са я заболя ли пръститеКачена снимка

Мил, ние ви изнесохме представление, останалата част от цирка тук, го играят други хораКачена снимка
Нещо да сме излъгали?
Или ви дразни ,че някой друг пише тук. Като ви пречи и искате да пишете определени хора, изместете си темата в Без Дом.
Форума нали е за хора с различно мнение.
А замисляла ли си се ,че може и да не сме, просто методите да са други.
Желанията и целите едни и същи, просто тактиката е различна.
Сякаш на нас не ни трепва под лъжичката, ама никога няма да го приемете.........

П.П. От вчера се чудя, как може да не ви направи впечатление,като ви написах как Екото е искало подписи и за корено различни кучета по другите клетки, а се хванахте за други неща. Хъм, странно....

То бива наглост бива ,но то вашето е безпределна.Не стига че без да имат права, подписват смъртни присъди над животните,и такива които нямат никаква вина....ами и ние сме виновни ,че не ни е направило впечатление.На ваше място бих се срамувала.А вие май се гордеете, че отнемате животите на невинните кучета?Кучетата и били печелели....ма...та ви...да ви кажа.Какво ми пука за вашите 2 или 3 кучета,когато хиляди ще бъдат избити?Подли същества сте това хората, ей!!!! и тръгнала с Мони да се заяжда....Дано след пъкленото си дело,тая Давидовска не си намери покой.Че е без съвест се видя.Дано поумнеете след това безумие ,което сте сътворили.Ето ,влейте си малко мозък,защото явно се вижда че нямате.Добре че Ира Николова сподели тази добра новина,за да можем малко да се успокоим.Цит."Редовите поданици на държавата допуснаха да ги изправят срещу най-добрия им приятел, да изместят моралните им ценности и да ги включат в една свирепа война срещу кучетата, които от векове са доказали предаността си към хората. Дори потъналите в скръб близки на буквално изядения от бездомна глутница почтен и достоен българин напомниха, че не можеш да обвиняваш животните. Другаде е вината и всички знаем къде, но колко по-лесно е да теглиш един шут на поредния доверчив, пръкнал се кой знае от къде, помияр, отколкото да теглиш една на безрадостното си битие. И да се опиташ нещо да промениш, защото за това се изискват самочувствие и кураж да защитаваш правото си на достойно съществуване. И да водиш битки с равни на теб.

Вместо това ние превърнахме кучетата от безценен и доверчив приятел в жертви. Жертви на човешката безотговорност, добави д-р Тодоров, който се опита да спаси Кърт. "My link
User's Signature

Помощ за животните

#1388 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 10:28 PM

Показване на мнениетоmil_, в 25 April 2012 - 10:22 PM, написа:

Съжалявам, JL, но това дали държавата ни е правова и се спазват законите й е много по-важно от това дали 5 конкретни кучета са агресивни. Показва принцип на действие, защото става дума за поне 10 хил. кучета.

Напълно съм съгласна с казаното от тебе Мил, но когато хората стигнат до извода, че "спазването на законите" не ги защитава, тогава започват да се съмняват в самите закони... и въпросът е дали ние искаме това.... защото нито един държавен закон не е непроменим.
User's Signature

#1389 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2012 - 10:31 PM

О, съвсем не е "спазването на законите" това, което не ги защитава, нищо че така казаха по телевизора. Неспазването им е, да ти кажа.

#1390 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2012 - 10:34 PM

JL, направо не четеш какво пишеш. Говорим спазват ли се Законите в България или заради политически игри и интереси това не се случва. Ти, не ВИЕ с познатите си го наричате "формалности"? Аплодисменти за вас!
И след като ще се разправяме за познатите си, мои такива уплашено казват, че ги е страх, че всичко може да се случи с тях, след като цари такава анархия.
За вашето мнозинство важи съветът, който Мил даде на Дани. След като не се припознавате някъде си направете НПО и си кажете каквото си искате.
П.П. Аз докато напиша и то ...........
User's Signature

Качена снимка

#1391 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 April 2012 - 10:34 PM

Показване на мнениетоJL, в 25 April 2012 - 08:28 PM, написа:

когато хората стигнат до извода, че "спазването на законите" не ги защитава, тогава започват да се съмняват в самите закони... и въпросът е дали ние искаме това.... защото нито един държавен закон не е непроменим.
Неспазването не ги защитава .
Даже повече - скапва принципа.
User's Signature

#1392 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2012 - 10:35 PM

Показване на мнениетоJL, в 25 April 2012 - 10:28 PM, написа:

Показване на мнениетоmil_, в 25 April 2012 - 10:22 PM, написа:

Съжалявам, JL, но това дали държавата ни е правова и се спазват законите й е много по-важно от това дали 5 конкретни кучета са агресивни. Показва принцип на действие, защото става дума за поне 10 хил. кучета.

Напълно съм съгласна с казаното от тебе Мил, но когато хората стигнат до извода, че "спазването на законите" не ги защитава, тогава започват да се съмняват в самите закони... и въпросът е дали ние искаме това.... защото нито един държавен закон не е непроменим.

Когато в една държава не се спазват законите- значи вече има диктатура.......
Нарушават закона- нито съд, нито прокуратура реагира...
Положението е много страшно
User's Signature

Помощ за животните

#1393 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 10:36 PM

Показване на мнениетоmil_, в 25 April 2012 - 10:31 PM, написа:

О, съвсем не е "спазването на законите" това, което не ги защитава, нищо че така казаха по телевизора. Неспазването им е, да ти кажа.

Това,че аз ще се съглася с тебе, няма да е достатъчно, ако не си в състояние да убедиш и т.нар. "обществено мнение". За съжаление, може да ни е дошла преждевременно демокрацията, но вече е факт. И освен да сме прави, трябва да можем да сме и убедителни. Дори за най-изостаналия. Просто друг начин няма.
User's Signature

#1394 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 25 April 2012 - 10:36 PM

ООО Мил, пак ли трябва да пиша дълги постове, та точно ти да ме разбереш правилно.
Пиша ти в множествено число на места, защото някой от нещата не се отнасят само за теб, а за доста хора пишещи тук.
Биографията няма как да ми я знаеш,а и не и е мястото тук.
На въпроса ти ,с въпрос.
Каква федерация е тази която се занимава с развитието на различни породи?
За отношението ми към бездомните съм писала много пъти.Това ,че ти не си чела или си пропуснала между редовете, проблема не е мой.
Ясно написах,че обичам кучетата,независимо дали са породни или бездомни. Не ми харесва да страдат, да са болни и да няма кой да се грижи за тях.Не ми харесва да ги изхвърля някой, да ги малтретира и избива. Тъжно ми става.
За грижите обаче си имам собствено мнение. Те да са адекватни.
Това са животни със собствена природа и трябва да се спазват някакви правила, за да не са проблемни. Защото биват избивани.
Когато някоя тъпа Лелка пльосне от кофата с помия, точно пред вратата на фризьорският салон един черпак. И бременно момиче отвори да излезе, я нахапват цялата.
Когато майката на дву месечно бебе пищи легнала върху количката, за да го защити. Изпохапана до кръста и по челите крака. Защото Лелката домъкнала от кофите за боклук точно до входа на блока един стар бъхлясал дюшек и наредила няколко кучета там.
Не ми харесва когато, баща сваля от колата малкото си момиченце и се присяга да си вземе чантата, а от под съседната кола изкачат няколко бездомника и изпохапват детето. той лично премахна едното.
Когато счупят прозореца на маза и хвърлят котета там, те биват обесвани, щат не могат да се измъкнат. Да ти пратя ли снимки.
Ей на такива неща лично съм свидетел аз, и ми писва.
Много кратно съм хапана от бездомници дори когато съм ги хранила. Тази Бубка за която споменах е такава година. Ти и дадеш и като се обърнеш тя ти налита.
И в момента ми заздравяват ухапвания

Ходя с кучегон и палка не само заради бездомниците ,ами и заради велики стопани на домашни кучета, дето ги пускат без надзор.Ако не си чела , един питбул ми разпра кучето , само за да я подушкал.....

Това обаче далеч не ми пречи да ги обичам, защото разбирам природата им.
Не искам те да страдат заради тъпите постъпки на хората.Нито да са причина на раздора между нас ,човеците.
Не искам да бъдат евтаназирани по приютите масово, без хипер агресивните, разбира се.
Но и не искам да се разхождат по улиците.
Да гредам детето през прозореца как преминава покрай глутницата, да не го нахапят, както се е случвало.
По някога си представям рая, излизам с кучетата си и никой не ни напада. Това се отнася и за домашните.

Да не говорим ,че като те видят да викаш Екото или се грижиш за някой, решават че някой ти плаща ,едва ли не. И ти си този който се занимава със всичките в квартала ,та и извън него. За всеки възникнал проблем все да те търсят. Да ти оставят котета в офиса, щот са се народили по къщите им, а ти си им длъжен. Като си помогнал вече на едно.Да ти подвикват от прозореца да слезеш ,че някой си изхвърлил кучетата от вилата, сякаш ти си длъжен.
И да ставаш за смях и семейството ти да се изнервя., че му се разваля авторитета, особено ако имаш по сериозно положение в обществото.
Всякакви баби да ти искат пари под предлог ,че са им болни кучетата.

За това трябва освен Кастрирай и върни, да има по сериозен процент евтаназия. Колкото и да ни е мило.
Не което ни падне, а което трябва.

За не родословните задължителна кастрация, особено по селата. Иначе солени данаци, та да по изтръпне българина и да се замисли когато върши нещо.
Да има кой да съблюдава всичките закони които се приемат.
Да са спокойни хората и щастливи кучетата.

Достатъчно изчерпателна ли бяхКачена снимка Та да ме разбереш какво ми е мнението.

kiriak

да не страдаш от странен гъдел. Да не би звездите да ти говорят. Какво ми пишеш,Вие. Аз съм си аз, до мен не са няколко.
Колко пъти да напиша ,че само ви подадох информация какво се случва. Аз не представлявам никой в този в форум
Проумей го

#1395 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2012 - 10:37 PM

Показване на мнениетоBuddy28, в 25 April 2012 - 10:34 PM, написа:

И след като ще се разправяме за познатите си, мои такива уплашено казват, че ги е страх, че всичко може да се случи с тях, след като цари такава анархия.

Факт е, че аз за първи път в живота си изпитвам такъв страх като наблюдавам как се потъпкват закони и истина. И то само като елемент от една пошла, но професионално замислена PR кампания.

IA---, пак не ми отговори на лесничкия въпрос, ама нищо, то и упоритата липса на отговор е отговор.
По останалото изобщо не виждам да имаме различия. Само така, за сериозния процент евтаназирани ще те апострофирам, че през годините на действие на ЗЗЖ ОП-то евтаназира всяко трето куче, постъпило при тях. Сериозен, сериозен, колко пък сериозен да бъде тоя процент ...

JL, не съм длъжна да убеждавам никого в нищо. И у теб забелязвам склонността да ме причисляваш към някаква група, която (неясно защо) с нещо е длъжна на всички останали.

#1396 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 10:47 PM

А защо се караш с нас ИА по темата,след като сме принципно на едно мнение?Само дето Мил ви го е обяснила един милион пъти-причина,следствие и т.н.Никакъв процент евтаназии няма да спре притока ,защото 90% от българите сме още във феодалния строй.

#1397 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 April 2012 - 10:47 PM

Показване на мнениетоmil_, в 25 April 2012 - 08:37 PM, написа:

Факт е, че аз за първи път в живота си изпитвам такъв страх като наблюдавам как се потъпкват закони и истина. И то само като елемент от една пошла, но професионално замислена PR кампания.

На мен ми е за втори път .Софиянски правеше същото.Ма едно към едно.

Е ,вече не се лигави наоколо .
Харчи си паричките другаде.
User's Signature

#1398 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 10:50 PM

mil_,
ще бъда благодарна да цитираш къде точно съм писала за себе си като за гражданиТЕ (всички)?
Ами по Устав БРФК защитава чистопородни кучета и наред с другите неща (например Чл, 2./3/ е/ "активно съдейства за повишаване качеството на ветеринарно-медицинската профилактика и лечение на кучетата") БРФК е описала в устава си работа за защита и развитие на чистопородни кучета, които (не спорим вярвам) са животни. Това според мен по юридическите формалности.
Ей - ако не бяхте вие, никога нямаше да прочета така внимателно този устав... Аз също не съм особен фен на БРФК - като парадокс обаче - заради факта, че досега е избягвала намеса в подобни наболели проблеми. НПО-тата казват, че нямат експерти, които да определят агресивност. Ветеринарите казват, че не са етолози. Етолози (с дипломи) няма... Страничният човек (човек - безлично, тоест - част от хората, не гражданиТЕ - уточнение за mil_) остава с впечатлението, че някой използва текста на закона, за да не се постигне никакъв резултат. Е, на едни странични хора, дето имат и някаква власт, това шикалкавене им е писнало и са намерили начин да отвърнат на шикалкавенето реципрочно. (Искането за намеса на БРФК и последвалата намеса).
Понеже съм един светъл оптимист с лек уклон към скептицизъм - ако тази игра на шикалкавене продължи, на някой в играта ще му писне (ясно е на кого нали?) и ще прехвърли топката към другиго - да речем към Здравната комисия и/или към Комисията по обществен ред. А за да избегнат намесата на безбройните НПО-та и изисквания на ЗЗЖ - оттам могат да поискат и извънредно положение (може и само за София) по въпроса с бездомните кучета. Още един такъв случай като този с професора и като нищо моята антиутопия ще стане жив факт. И целукопното обществено мнение познайте дали няма да приветства идеята...
А тогава...
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#1399 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2012 - 10:50 PM

Ами разликата е, че тогава избиването беше законно, макар пак да се потъпкваха елементарните правила. Сега ми се струва по-страшно.
danny, толкова ли е сложно, бе. Въпросът ми е простичък и на него може да се отговори с да или не.
Що се отнася до определяне на агресивност - да, съгласна съм, ако НПО-тата искат методиката на кастрацията да се спаси, самите те трябва да предложат работещ вариант за определяне на агресивност, а не да поставят общините в патова ситуация.
Което, обаче, няма нищо, ама нищо общо с конкретния случай, в който се търси смърт на определен брой произволни кучета само и единствено с PR ефект.

#1400 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2012 - 10:59 PM

Показване на мнениетоmil_, в 25 April 2012 - 09:16 PM, написа:

IA---, първо не разбирам защо ми говориш в множествено число.
Второ, зададох ти прост въпрос. Не съм те питала като каква се изказваш и каква ти е биографията, а какво мислиш. Не беше нужен цял ферман, за да не ми отговориш. Просто те питам: според теб БРФК е или не е организация за защита на животните?

Ясно е защо няма да получиш отговор. Просто ако ти се отговори с простичката истина, на някои пишещи тук ще им се изгуби каузата.

За всички незнаещи да повторя: БРФК няма, никога не е имала и не е искала да има нещо общо с тематиката "защита на животните" и с решаването на проблема с бездомните кучета в частност. През годините това е било декларирано неведнъж и пред широка аудитория от самия Камен Литов. Като какъв сега той или някой от УС на БРФК си позволява да поема такива инициативи само един министър може да знае дето се вика. Всички знаем и друго: Камен Литов човек затрива за едните пет лева, затова където има шумолене на купюри, очаквайте да видите съвсем скоро и усмихнатата му добродушна физиономия. Знае той как стават тези неща, все пак от години живее за наша сметка, обиграл се е и ни се смее хитровато под мустак на пъненията ни тук, докато четири дена пълни джобчето от дарения на руснаци и прочее 'купувачи" на титли.

И да, БРФК е НПО по смисъла на съдебната си регистрация, но дотам. НПО-та са всякакви фондации и сдружения на канарджии и соколари да речем ... и какво от това.

БРФК НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН ХОРАТА, ОПИТВАЩИ СЕ ДА РАЗРЕШАТ ПРОБЛЕМА С БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА.

Толкоз ... има ли смисъл да обясняваме на широката публика, че става дума за интереси. Днес Дедко ще подпише великодушно да бъдат евтаназирани още "агресивни" кучета, а утре ще му бъде съдействано да не му бутат которките, изградени с нашите "дарения" на територията на Селскостопанската академия в малинова долина. Ама че има предписания за събаряне от Община и РДНСК, кой го бОли? ... колко прозаично ...:zz_020:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

• (83 Страници) +
  • « Първа
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Последна »