Глутница кучета разкъса възрастен мъж
Публикувано: 25 April 2012 - 11:00 PM
Нито пък искам да се вписвам в някакви приключения коментирай ки го . Питай Коко за това .
Той всичко знае и от всичко разбира. Познава и на всяка порода историята

Нека ти разкаже как Китайците си ядат чаутата. Това не е ли съдистично. Ако е вярно разбира се

За процента обаче, на този етап явно не е достатъчен. Докато не се промени манталитета на българина.
Да се спазват законите и естествено да има кой да следи за това.Да се налагат страхотни глоби на нарушителите.
Мони, не се обръщай към мен.
На няколко пъти публикува лъжи. Лъжата най я мразя.
За мен ти не представляваш след това интерес. Нито има какво да науча от теб.
Коко, недей и тази тема да оспамваш с омразата си към федерацията. Вече всички разбраха

Нема нужда
Публикувано: 25 April 2012 - 11:03 PM
agalina, в 25 April 2012 - 10:47 PM, написа:
mil_, в 25 April 2012 - 08:37 PM, написа:
На мен ми е за втори път .Софиянски правеше същото.Ма едно към едно.
Е ,вече не се лигави наоколо .
Харчи си паричките другаде.
И тея сметки ги имам някъде по папките. Милионите, изкарани от труповете, дето регулярно пътуваха към екарисажа, за да отстъпят място на следващото месо за отстрел и отчитане на постоянно растящата (О, ЧУДО!) общинска "бройка" заловени и евтаназирани с лопати, колове и инжекция с бензин в сърцето...

Публикувано: 25 April 2012 - 11:05 PM
IA---, в 25 April 2012 - 11:00 PM, написа:
Напротив. Този процент e огромен и компрометира същността на кастрирай и върни, защото това си е прикрито хвани и убий. В никакъв случай 30% от кучетата не са агресивни, а неагресивните като най-съществен елемент за успеха на задачата трябва да се връщат по места.
Проблемът е, че се избиваха произволни кучета без оглед на агресивност, а агресивните изобщо не се ловяха, защото е трудно.
Публикувано: 25 April 2012 - 11:08 PM
IA---, в 25 April 2012 - 11:00 PM, написа:
На няколко пъти публикува лъжи. Лъжата най я мразя.
За мен ти не представляваш след това интерес. Нито има какво да науча от теб. Коко, недей и тази тема да оспамваш с омразата си към федерацията. Вече всички разбраха. Нема нужда
Такива като теб никога нищо не могат да научат, щото винаги всичко си знаят. Аз пък знам едно нещо със сигурност: и ти си една от многото овци, която Деди стриже. И те е страх от него. Да не ти издърпа паничката изпод многознаещото носле, както я издърпа на много непослушковци...и не, няма как да съм толкова сЪдистичен към себе си, че да мразя, организацията, която съм се опитвал да градя през годините. Съвсем отделен е въпросът, че отдавна се научих да не мразя, щото такова замърсяване на ума могат да си позволяват единствено примитиви като теб. У мен остана единствено погнусата от арогантното безочие на Камен Литов и обкръжението му. Това е положението, муцка (щот не те знам коя си, не за друго)
Аз ти отговорих - "да" по смисъла на Устава на БРФК. А заяждането си е за юридическите формалности - от няколко страници загубих бройката на физическите и юридически лица, дето Мони ще ги съди по разни закони, правилници и буквите от тях...
Освен това съм дълбоко убедена, че както НПО-та участват в решаването на сложните проблеми с уличните кучета, така трябва да се ангажира и БРФК. Би трябвало да разполагат и със специалисти, и с методики и т.н. Дали организацията е читава или не (най-грубо казано) може да има спор (или дори да няма...), но е факт, че тя е киноложка организация и трябва да е там, където се взимат решения за кучета. С позиция, с експерти, с участие. Ако са и принципни пък - шапка свалям!

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
mil_, в 25 April 2012 - 10:37 PM, написа:
Ето това бяха моите думи:
"Това,че аз ще се съглася с тебе, няма да е достатъчно, ако не си в състояние да убедиш и т.нар. "обществено мнение". За съжаление, може да ни е дошла преждевременно демокрацията, но вече е факт. И освен да сме прави, трябва да можем да сме и убедителни. Дори за най-изостаналия. Просто друг начин няма."
Никъде не съм казала, че ти или аз нещо на някого сме длъжни. Казах "дали сме в състояние", т.е. не "дали сме длъжни" а дали можем. И тука отговорът е отрицателен. Не можем. НЕ СМЕ ВИНОВНИ, а само сме просто немощни. Инфантилни.

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?
Публикувано: 25 April 2012 - 11:14 PM
danny, в 25 April 2012 - 08:50 PM, написа:
Ти наистина ли смяташ, че СО е поискала съдейсгвие от Камен Литов защото има шикалкавене

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 April 2012 - 11:19 PM
mil_, в 25 April 2012 - 11:05 PM, написа:
Да ,това е проблема. И няма кой да го следи......
KOKO_ko, в 25 April 2012 - 11:08 PM, написа:
Нещо май не схващаш. Мен от никой не ме е страх. Ако съм решила нещо да направя, няма какво да ме спре.
Нали си наясно,че не съществува само БРФК като член на ФЦИ.
За да ти се изясни , аз съм член и в Италианската Федерация.
Така че, не използвай постовете ми за да сипеш постоянната си безсмислена жлъч в теми които не отговарят на това.
Или ще продължиш с кой с кого спал и нае**л.......
Бе пич....
Като не ме познаваш ,що ме квалифицираш като примитивна

Публикувано: 25 April 2012 - 11:27 PM
IA---, в 25 April 2012 - 11:19 PM, написа:
mil_, в 25 April 2012 - 11:05 PM, написа:
Да ,това е проблема. И няма кой да го следи......
KOKO_ko, в 25 April 2012 - 11:08 PM, написа:
Нещо май не схващаш. Мен от никой не ме е страх. Ако съм решила нещо да направя, няма какво да ме спре.
Нали си наясно,че не съществува само БРФК като член на ФЦИ.
За да ти се изясни , аз съм член и в Италианската Федерация.
Така че, не използвай постовете ми за да сипеш постоянната си безсмислена жлъч в теми които не отговарят на това.
Или ще продължиш с кой с кого спал и нае**л.......
Бе пич. Като не ме познаваш ,що ме квалифицираш като примитивна.
Написаното от мен е смислено за всички, които не знаят кой е Камен Литов. За всички, които си мислят, че у него е останала и капчица човещина. Нищо повече. Жлъчен съм само в очите на такива като теб, дето се правят на неутрални и му носят пантофките на Деди. Ако не си ти, ще е някой от обкръжението ти, ако не е от обкръжението ти, ще е от обкръжението на обкръжението ти ... и така, оттук та чак до Италия, муцка ...

пп . Съвсем ясно ти написах, защо си примитивна. Ето за втори път да поясня: само ПРИМИТИВНИТЕ хора мразят, съответно предполагат, че и останалите са като тях. Аз се отучих да мразя. Тази болест е за такива като теб.
Публикувано: 25 April 2012 - 11:28 PM
изваждаш думата "шикалкавене" от контекста на целия пост.
Общината трябва да "вземе крайни мерки" в една крайна ситуация - трагичен инцидент, пореден, взривено обществено мнение. НПО-тата не намират "агресивни" (любопитно ми е колко са случите, в които са определили някои животни за агресивни и в колко не са - като статистика). Ето от това разтакаване Общината намира изход - експерт от организация за животни, но не познатите НПО-та, дето винаги са контра. Дали има договорки, алъш-вериш, изгода (за БРФК) - може и да има. Но тези неща са дошли като следствие на ненамерен консенсус.
Дано Общината не се присети или пък не й е изгодна останалата част от черния ми сценарий.

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 25 April 2012 - 11:28 PM
Да ти постна линк....
И каква съм аз и кого мразя, нали не ме познаваше

Или ще включиш и мен като Деди в монотните си проповеди ,в която тема ти падне.....
Стига някой да има и нещо общо Него.....
Публикувано: 25 April 2012 - 11:34 PM
IA---, в 25 April 2012 - 11:28 PM, написа:
Да ти постна линк....
Постни си нещо постно , муцка. И да, от няколко страници темата е именно за Камен Литов - (БРФК) - Деди, или осен примитивна ще се окажеш и глуповата (само допускане, нищо лично)...

Публикувано: 25 April 2012 - 11:34 PM
danny, в 25 April 2012 - 11:28 PM, написа:
Общината трябва да "вземе крайни мерки" в една крайна ситуация - трагичен инцидент, пореден, взривено обществено мнение. НПО-тата не намират "агресивни" (любопитно ми е колко са случите, в които са определили някои животни за агресивни и в колко не са - като статистика). Ето от това разтакаване Общината намира изход - експерт от организация за животни, но не познатите НПО-та, дето винаги са контра. Дали има договорки, алъш-вериш, изгода - може и да има. Но тези неща са дошли като следствие на ненамерен консенсус.
Дано Общината не се присети или пък не й е изгодна останалата част от черния ми сценарий.
Защо трябва общината да взема крайни мерки? Да вземе предвидените в закона мерки.
Никакво разтакаване не е имало. Извикана е Надя Станчева, представител на АРС, поискала е данни за залавянето на кучетата, не са и предоставени, комисията е отложена.
По чия вина са липсвали данните и дори не е могла да говори с ловец? Може би някое шикалкавещо НПО е изпокрило документацията и ловците в тази така крайна ситуация.
Има и още нещо. Подобни комисии от Екоравновесие не са сформирали досега просто, доколкото разбрах, макар да не мога да го твърдя със сигурност. Във всеки случай АРС са викани за първи път, макар да са организацията, стопанисваща най-големия общински приют, с други думи - най-големият партньор на СО. Не е имало никакви контри. Дори може да се каже, че съзнателно и нарочно не са евтаназирани агресивни кучета (говоря за наистина агресивни, иначе са евтаназирани всякакви безразборно). ОП-то още от хитреца Петров си е имало ясна цел - саботаж на ЗЗЖ докато се върне масовата евтаназия.
Публикувано: 25 April 2012 - 11:36 PM
danny, в 25 April 2012 - 11:28 PM, написа:
И защо трябва да вземе крайни мерки? След като имаше идеален вариант - кучетата, всичките, набедени за агресивни, заминават за чужбина. Хората на крака дойдоха да ги вземат.
Какво щеше да загуби България и българските улици?
Е това щеше да е Соломоновото решение, ама къде ти толкова мъдри и мислещи за народа си управници в нашата страна.
ПП. Някакво безумие са последните страници.
Публикувано: 25 April 2012 - 11:40 PM
KOKO_ko, в 25 April 2012 - 11:34 PM, написа:
Като няма каво да кажеш , и почваш с обидите

Свикнали сме ти вече.....
Не ме трогваш, обиждам се от хора които са повече от мен.
И да, темата от няколко страници и за БРФК, не в частност Камен Литов
Ама ти да си кажеш,Нали

Публикувано: 25 April 2012 - 11:44 PM
Виж, това с отказа за чужбина беше грешка. Но че има нужда от сериозни мерки за мен е неоспорима реалност.
КОКО-Ко, Камен Литов да не ти плаща за реклама? Едно от основните правила в рекламата е, че няма значение дали се говори добро или лошо, важното е за теб да се говори. Поискай си хонорара!

Публикувано: 25 April 2012 - 11:49 PM
Кой какво писал ... ти по писанията на всякакви неуравновесени хора ли съдиш?! Толкова ли не те интересува какво наистина се е случило като сухи факти?
Публикувано: 25 April 2012 - 11:49 PM
danny, в 25 April 2012 - 09:28 PM, написа:
Общината трябва да "вземе крайни мерки" в една крайна ситуация - трагичен инцидент, пореден, взривено обществено мнение. НПО-тата не намират "агресивни" (любопитно ми е колко са случите, в които са определили някои животни за агресивни и в колко не са - като статистика). Ето от това разтакаване Общината намира изход - експерт от организация за животни, но не познатите НПО-та, дето винаги са контра. Дали има договорки, алъш-вериш, изгода (за БРФК) - може и да има. Но тези неща са дошли като следствие на ненамерен консенсус.
danny,
Общината трябваше да си свърши работата преди. Вменената и работа със Закон.Даже два.
Не след като е загинал човек- да търси хамави да и подписват смъртните присъди на кое да е куче

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !