Dog.bg Форуми : Глутница кучета разкъса възрастен мъж

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (83 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Глутница кучета разкъса възрастен мъж Оцени темата: ***-- 4 Гласове

#561 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 April 2012 - 09:58 PM

Показване на мнениетоmil_, в 05 April 2012 - 07:00 PM, написа:

След като заинтересовано лице ще определя агресивност и предвид мераците за евтаназии е ясно какво ще се получи - просто следващият цикъл на масово умъртвяване.

Да ,натам отивам нещата - Министъра и Кметицата вече го казват, за сега - замаскирано. Решили са го . Заради небачкането си .Плюс както винаги - става политически въпрос за отклоняване на обществото от най- важни неща .Най-удобният , въведе го софиянски това.
Ще избиват .След година ще стане като в Румъния.

п.п. Кой беше ,дето си пикаеше върху инфекцията , да ти кажа ,че твоят почин става Национален. Поздравления!
Можете да се успокоите всички - ще махат омразната ви кастрация.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#562 Потребителят е офлайн   Wolfdiver Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 April 2012 - 10:23 PM

Не е омразна кастрацията, а фактът, че тя не променя положението и е средство за точене на пари без да има действие.
User's Signature

Дивото зове - гласът на кръвта!

#563 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 05 April 2012 - 10:29 PM

Показване на мнениетоagalina, в 05 April 2012 - 09:58 PM, написа:

п.п. Кой беше ,дето си пикаеше върху инфекцията , да ти кажа ,че твоят почин става Национален. Поздравления!
Можете да се успокоите всички - ще махат омразната ви кастрация.

Хич не им дреме на тия властимащите, дето ги измислят тия тъпотии, за кучетата. Това е чист популизъм - искат да се харесат. Дам, за да угодят на всички фурии и вълни. Фурия ще може да си пуска 7 годишната щерка навън сама, защото нещата ще се променят драс-тич-но! И сляпата жена с кучето помощник, и тя ще може да се разхожда спокойно.
Защото мразещите по подразбиране са повече от мислещите. А се угажда на повечето. Без да се търсят резултати, смисъл, решения. С една дума - политика.
Евала!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#564 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 April 2012 - 10:31 PM

Ти да видиш Wolfdiver , как се точат кинти с много много нули от избиване!! Как се отчитат трупове.Този филм съм го гледала. Ма да са живи и здрави и да си харчат.

Само дето ефектът, който всички искаме - да няма кучета по улиците -няма да се случи с избиване. А реките от кръв да са на съвестта на тъпите костохвърлячи и на некадърните неработещи агенции и общинари.
И на Вечно Угаждащите дето "тука има ,тука нема" - има АКТА ,нема АКТА ; има Белене ,нема Беленe; има кастрации, нема кастрации...
User's Signature

#565 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2012 - 10:32 PM

Показване на мнениетоWolfdiver, в 05 April 2012 - 09:23 PM, написа:

Не е омразна кастрацията, а фактът, че тя не променя положението и е средство за точене на пари без да има действие.

Променя и още как!Въпрос е на манталитет, ти си говориш, колкото да кажеш нещо...ей така за цвят на темата. :mg_062:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#566 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 April 2012 - 10:41 PM

Показване на мнениетоagalina, в 05 April 2012 - 10:31 PM, написа:

....................... А реките от кръв да са на съвестта на тъпите костохвърлячи и на некадърните агенции и общинари...........................

Те нямат съвест Гале, така че не са те тези, дето няма да могат да спят.
User's Signature

Качена снимка

#567 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона

Публикувано: 05 April 2012 - 11:07 PM

Не пишех тук, защото считах, че ще отшуми. Че хладния и спокоен разум на хора като Мил ще обяснят нещата.
Сега се чудя - толкова ли сте млади всичките, та не помните Софиянски? Или просто наскоро сте дошли в София?
Защото, ако помнехте, ако сте били тук, щяхте да знаете - убиването НЕ ПОМАГА! Всеки ден, всеки час, нови и нови убийства, трупове, агония... Стотици, хиляди избити...И в същото време нови и нови кучета - навсякъде. От дворове, от паланки, от съседни градове и села - новите умиращи не секват...
Това ли искате? Тази година да избием 10 000, догодина - пак толкова, следващата - пак толкова. И така безкрай. Защото евтаназията не променя нещата - нито манталитета на хората, нито жаждата за кръв на чудовищата.
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#568 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 April 2012 - 11:27 PM

То колко па да се обяснява ? Даже Световната здравна организация, тази която се грижи за здравето на максимален брой ХОРА да им го каже - местните МЗХ и СО като си питат ушите вече пет години - файдата?
http://www.bulgarian...rchive/WHO.html
User's Signature

#569 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 05 April 2012 - 11:50 PM

Ако ще се стартира кампания за евтаназия, нека започне от боклуците в затворите, дето държавата ги хрантути години наред, задето са изнасилили на някой дъщерята или са убили на някой брата. Как ше решават кой да живее и кой да умре, а? Мама им да *** гладна. Стига са строили магистрали, хората нямат пари за бензин! Приюти да построят, има достатъчно европейски проекти за тази цел! Няма да съм жива сигурно, докато се промени шибания манталитет на българина!

#570 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 April 2012 - 11:52 PM

Просто ме изумява цялата тази злоба , която чета под всички статии! Мозъкът ми отказва да осмисли как е възможно българина да е толкова жаден за смърт и кръв?!?! В какво възпитават децата си тия хора?!?! И тия деца какви ще порастнат и на какво ще учат своите?!?! Не, не..предпочитам да вярвам, че са едни и същи платени писарушки..не може да сме толкова жалки! :dh_188:

#571 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона

Публикувано: 06 April 2012 - 12:11 AM

На фона на мрачната перспектива, която се очаква, ако се приеме евтаназията и се зареже кастрацията, ми остава единствено надеждата древните маи, известни с изумителните си математически способности и изчисления на циклите на Земята, да се окажат прави и декември 2012 да настъпи КРАЙ.

КРАЙ

дали ще измрем, дали извънземни ще дойдат, дали в друго измерение ще се преселим, дали ще затрептим на по-висока октава - каквото и да е, само да е край на тази злоба, жестокост, нетолерантност, егоизъм, които трудно преодоляваме по пътя си като човечество ...

:) :) :)

Друго като надежда не ми остава ... Ако ще танцуваме онзи танц - една напред, две назад ...
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#572 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2012 - 07:15 AM

Показване на мнениетоelrisha, в 05 April 2012 - 11:52 PM, написа:

Просто ме изумява цялата тази злоба , която чета под всички статии!

Не мисля, че хората са толкова чак злобни. Те просто са първосигнални, точно както в Умно село.
Те си мислят, че има едни 10 хил. кучета, които трябва да изчезнат, и не могат да разберат кво толкова. Мислят, че връщането по места служи да се спасят въпросните кучета от смърт и не разбират, че е за блокиране на раждаемостта. Мислят, че има една крайна бройка и не схващат, че тя е безкрайна, защото избиването не може да насмогне на размножаването. Незнайно защо си мислят, че избиването е безплатно. Все едно тези кучета не се ловят, не се товарят в коли, не се хранят, не се ползват усмъртяващи медикаменти и не се извозват към екарисаж.

Найденов в момента по Бтв.
Е, хубаво, хвърли им вкусната хапка и предупреди, че злите организации ще пречат.
Като избият първите 10 хил. ще ги питаме защо има още кучета по улиците. Тогава сигурно ще кажат, че организациите ги множат нарочно, щото така им е кеф.

#573 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 06 April 2012 - 07:31 AM

Показване на мнениетоmil_, в 06 April 2012 - 05:15 AM, написа:

Показване на мнениетоelrisha, в 05 April 2012 - 11:52 PM, написа:

Просто ме изумява цялата тази злоба , която чета под всички статии!

Не мисля, че хората са толкова чак злобни. Те просто са първосигнални, точно както в Умно село.
Те си мислят, че има едни 10 хил. кучета, които трябва да изчезнат, и не могат да разберат кво толкова. Мислят, че връщането по места служи да се спасят въпросните кучета от смърт. Мислят, че има една крайна бройка и не схващат, че тя е безкрайна, защото избиването не може да насмогне на размножаването. Незнайно защо си мислят, че избиването е безплатно. Все едно тези кучета не се ловят, не се товарят в коли, не се хранят, не се ползват усмъртяващи медикаменти и не се извозват към екарисаж.

Найденов в момента по Бтв.
Е, хубаво, хвърли им вкусната хапка и предупреди, че злите организации ще пречат.

mil примера с Умно село е гениален!Ако има начин да се покаже тук,за да онагледи човешката глупост.Не очаквам някой да си признае,че се познал,но поне да се замисли.
User's Signature

Качена снимка

#574 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 April 2012 - 08:08 AM

На печелившите Честито! Министърът го каза току -що че Премиерът е наредил спешно да си променят закона. Замислили били депа- концлагери , където да трепят .Масова евтаназия!!

Борисов стана кмет на София защото половината му избиратели го подкрепиха заради премахването на евтаназията! Найденов не само ,че не бачкаше докато беше директор на Екоравновесие , не само че като министър измъдри неработещатата БАБХ , а сега плаши бабите с лошите природозащитници!!! Демагози и лицемери !
User's Signature

#575 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона

Публикувано: 06 April 2012 - 08:55 AM

Mil_, относно тестовете - едно стресирано куче ясно е, че няма да реагира адекватно, т.е. даже и да направят някакви тестове , това ще е само прах в очите. Ясно вече е на къде отиват нещата.
User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#576 Потребителят е офлайн   lucy60 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Имам 3 кучета,3 котки, 10 дегута и плаващ брой риби :)

Публикувано: 06 April 2012 - 09:21 AM

Показване на мнениетоagalina, в 06 April 2012 - 06:08 AM, написа:

На печелившите Честито! Министърът го каза току -що че Премиерът е наредил спешно да си променят закона. Замислили били депа- концлагери , където да трепят .Масова евтаназия!!

Борисов стана кмет на София защото половината му избиратели го подкрепиха заради премахването на евтаназията! Найденов не само ,че не бачкаше докато беше директор на Екоравновесие , не само че като министър измъдри неработещатата БАБХ , а сега плаши бабите с лошите природозащитници!!! Демагози и лицемери !

Няма какво да се сърдим- 80% от пишещите тук са гласували за тях и са им дали тази възможност в ръчичките...
Не вярвям дя посмеят да го направят, защото Големият брат ще ги напляска по дупенцата и цяла Европа ще ги отсвири и тогава...чао парички от фондовете!!!

#577 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2012 - 09:23 AM

Протести.....аз така виждам нещата. Те са подготвени за протести, но нека не са подготвени за това което ще им се случи. Писма до всички възможни европейски институции, организации, частни лица. Стачка. Писма от български граждани в чужбина. Аз съм готова да пиша, но имам нужда от малко насоки, май съм прекалено емоционална, а това може да бъде в ущърб. Също така писма до европейската преса.
User's Signature

Качена снимка

#578 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2012 - 09:31 AM

Аз не мисля, че може нещо да се направи.
Очевидно е, че каквото и да се направи, те няма да приложат нищо нормално. Постараха се да зомбират хората. Ето, вече стопираха кастрациите в циганските квартали.
Какъв е смисълът да се прави нещо пред тези светнали от чудната перспектива очи?
Европа в момента не може да се меси, защото няма европейско законодателство за животни-компаньони, когато проима - тогава.
Както и досега ще прибираме и задомяваме каквото можем. Не знам как ще се оправяме с тези две бройки, щото те изключват приемната грижа. Значи можеш да задомиш 2 кучета и край. Поне по този въпрос нещо да се измисли. Ако докажеш, че си задомил едно куче, що да не можеш да вземеш друго?

#579 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 April 2012 - 09:31 AM

Да бе, само протести липсват - да им направите кефа ! И да се избием по улиците...

Еврофондове НЯМА за кучетата и никога не е имало.

И земете се спрете баш в тази тема да пишете такива неща - цинизъм е ! Ако искате да си пишете "Олеле" , напраите си друга тема.
User's Signature

#580 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2012 - 09:43 AM

Господи.....наистина ли само ще гледате?

Не казвам, че протестите са най-доброто, но все НЕЩО трябва да се направи! Да, бих била доволна ако агресивните "хора" престанат да съществуват....мисълта за убийството на толкова животи, макар и кучешки е по-приемлива ли? Колко кръв, колко страдание...от съществата, които ни обичат повече от себе си. Не, този свят трябва да спре да съществува и най- вече човекът - "венецът на природата"....
User's Signature

Качена снимка

• (83 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема