Danyto, не е въпросът коко човека са виновни, а това, виновните да си понасят някакви последици от действията. Може би като него има и други. За всеки от тях ако кажем, че 1 човек не е виновен...
Този симпатичен господин (от линка разбирам какъв е, и е ясно че пак от страх народа си трае), е подхранвал тази глутница, която е убила професора. Подхранвал е и други глутници, в други квартали. Имало е сигнали срещу него. Той не е член на никоя НПО, доколкото разбрах. Но не е давал да кастрират "неговите" кучета, а Екоравновесие не са ги и закачали поради причина, че са "неговите".
Лично аз разбрах за съществуването на този човек покрай последните събития. Просто прочетох това:
Цитат
А за цялата тази дандания там и Фандъкова знае кой е виновен - Янко с кокалите, който нито кастрира многото кучета, които храни, нито допуска Екото до "неговите" си райони. Случвало ми се е да се обаждам в Екото за кастрация точно на такива големи глутници /за да не станат по-големи/, но оттам ми отговарят - не можем да дойдем, това е район на Янко, искай първо разрешение от него. Представяте ли си? А когато попитам въпросния Янко, той пък категорично отказва. Ако искаш, казва, кастрирай ги ти, но Екото до моите кучета не пускам.
Ако бях се сблъскала с дейностите му, щях да се скъсам да подавам жалби и сигнали.
Но се чудя защо му се позволява това и никой не го закача, като тези действия са опасни за здравето и живота на хората? Защо го крият? Хаде стига с този страх, вижда се, че го отнасят пак невинните същества.