Глутница кучета разкъса възрастен мъж
Публикувано: 10 April 2012 - 09:45 AM
Потресена съм както от коментарите на хората така и от отговорите, които се дават в общественото пространство.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 10 April 2012 - 09:49 AM
DessyD, в 10 April 2012 - 09:34 AM, написа:
Зададе го вчера Милен Цветков.
Точно той, който открито е твърдял, че не е фен на кучета.
Гледайте вчерашното му предаване, струва си.
Публикувано: 10 April 2012 - 09:50 AM
Е да де, ама трябва да има Журналисти насреща! А такива няма...
Те си задават въпросите, които преди това са им одобрили от пресслужбата на съответния интервюиран, а иначе само охкат и ахкат, гледат миловидно и повече от тъповато...
Като обясни милият министър, че централния регистър не функционира, защото малките общини не били готови, защото нямали средства за интерфейса (не, че повечето хора ще го разберат!!!), ЗАЩО не го попита "журналистката" насреща му - А какво пречи големите общини, които са готови - той самия каза, че Софийска община била готова в това отношение - да заработят с този Регистър???? Какво толкоз, че малките общини ще се включат по-късно?
А да не говорим, че е малоумно нещо, което си вменил като задължение на общината, да извиняваш с други аргументи.
За другите глупости, които изговори господин министъра, просто

Публикувано: 10 April 2012 - 09:51 AM
И да ми давате идеи от Англия какво било, аз знам какво е, то най - лесно да го кажеш, ама най - трудно да помогнеш с нещо по въпросът, всеки знае да дрънка!

Публикувано: 10 April 2012 - 10:02 AM
E как! Непрекъснато им се задава този въпрос, само дето вместо отговор получихме контра въпрос - какво правят НПО-тата с многото пари, които получават от чужбина. Безумие! А по-страшното безумие е, че масово народеца вярва, че кучкарите са се ояли покрай бездомните кучета.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 10 April 2012 - 10:12 AM
А и Фандъкова гледах и ми се додрайфа...нагла. Заля ме с простотии и глупости...изкараха (с госпоица Цоловата) сенчестия бизнес по осиновяването на кучета на светло и ...доволни...Малееее кокошки. Ужас. На мн простотии се наслушах тия дни...мн гадости. Какво да ги коментираме, какво да им искаме оставките, като те една на друга не си ги приемат и ей ти на чиста работа...Глас народен..глас нечут...
Публикувано: 10 April 2012 - 10:13 AM
DDG, в 10 April 2012 - 10:02 AM, написа:

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 10 April 2012 - 10:20 AM
Илюстрация на едно жестоко и безхаберно управление
http://www.24chasa.b...ticleId=1320539
Публикувано: 10 April 2012 - 10:33 AM
Да попитам така простичко още ли му вярвате на тоз човек, вие дето така много обвинявате тези, които сме против масовите кланета и концлагерите! Този човек явно е свикнал да лъже, защо трябва точно за кучетата да казва истината?!

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 10 April 2012 - 10:47 AM
dikari, в 10 April 2012 - 10:20 AM, написа:
Илюстрация на едно жестоко и безхаберно управление
http://www.24chasa.b...ticleId=1320539
А кой обърна внимание на това зверство? Аз не видях. Вместо това вечер лягаме и сутрин ставаме с темата за кучетата.

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 10 April 2012 - 11:24 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 10 April 2012 - 12:33 PM
shadow, в 10 April 2012 - 05:19 AM, написа:

Ха!
Ами той проблемът на София бил решен!
Само трябва Фъндъкова да поеме износа на кучета в свои ръце или да го възложи на ...когото иска.
10000 кучета по 300 лв. - ето ти 3 милиона!
София може много да направи с 3 милиона - може да ги даде за лечение на деца, за пенсии на стари хора, за каквото иска.
А като прибавим и другите градове - хоп, България се измъкнала от кризата.

Много ви моля, ако някои се окаже на интервю в ефир, нека пред всички да каже че от днес ( който и да е ден ) отстъпва / прехвърля износа на бездомни кучета на Фъндъкова и от нея очакваме самo да покаже прихода от 3 млн. лева постъпили от износ на бездомни
Даже да се явява всяка седмица да отчита колко точно е изнесла и спечелила за хазната на обшината.
. Щом носи приход , да го осъществи .
Представяте ли си да имаме 3 милиона лв. , кото просто лежат на улицата?
Защо общината не реализира печалбата, щом има печалба в тази работа? Да събират , да изнасят и да печелят
Или, дали да не съдим общината , че не изнася кучета? T.е. разхищава ресурси , оставяйки ги да гният по улици и приюти, или даже като ги унищожава/евтанизира?
Публикувано: 10 April 2012 - 12:53 PM
koniarska, в 10 April 2012 - 10:24 AM, написа:
Благодаря за видеото.
Гледах предаването и наистина си заслужава да се види от всички.Браво на Милен Цветков, Браво на приют "Богров" и "Четири лапи", освен за всичко казано по същество и за изключително здравите нерви.
Лошото е, че докато гледах и слушах онова тъпогледащо некомпетентно "нещо"(общинския съветник) и разбрах , че от 9 години изпълнявал тази длъжност, ме налегнаха много мрачни и песимистични мисли, по отношение бъдещето и решаването по адекватен начин на проблемите в страната.Не е на добре работата...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 10 April 2012 - 12:54 PM
greeneyed, в 10 April 2012 - 12:33 PM, написа:
По 300 ЕВРО, не лева. Значи милионите са 6. Тъкмо колкото казват, че щял да струва един "луксозен" приют.
Значи, изнасят 10 000 кучета от София, изкарват 6 милона лева, правят един лукс приют и всичките ни проблеми решени! Алелуйа!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 10 April 2012 - 01:18 PM
От ФБ:
Iliana Atanasova:
Цитат
В "Екоравновесие" всеки, които иска до осинови куче може да подаде молба и да получи входящ номер. За кучетата от Малинова долина не остана много време. То и няма законово основание директора да откаже осиновяване, дори и на доказано агресивно куче. Издаденото предписание № 256/29.03.2012 г. на д-р Г. Генадиев противоречи на ЗЗЖ. Същото няма нормативен характер и не може да отменя ЗЗЖ или да забранява осиновяване на куче. За кучетата от Малинова долина не остана много време. Само утре можете да подате молба и да си вземете номер. Направете го. Не се поддавайте на устните манипулации, че за тези кучета не е разрешено осиновяване. Пойскаите в молбата писмен мотивиран отказ.
Ето за това настръхват хората срещу вас. Това може да го каже и напише само болен мозък. На Нормално мислещ човек , не би му минало през ума ,.(съмнявам се ,че повечето ще го проумеете). Аз не знам , как такива хора спят. Кой им дава право да застрашават живота на детето ми и баба ми. Такива хора провокират да се изисват по- хард мерки.
Публикувано: 10 April 2012 - 01:21 PM
Моля, обяснете просто , какво ще ви застраши, ако кучетата не са в България, обяснете ми да разбера, не разбирам наистина.
Публикувано: 10 April 2012 - 01:30 PM
Искам да разбера на Мил мнението по този казус , моля.
Публикувано: 10 April 2012 - 01:32 PM
Приютите навън работят и за рехабилитацията на животните попаднали там.Агресивно куче с подходяща намеса на специалист може да бъде перфектния домашен любимец.Само дето прищтите там не са като тези тук нали?Да ви покажа ли снимка от Английски прищт в който ходих?Ей така да си ги сравните?
Публикувано: 10 April 2012 - 01:53 PM
koniarska, в 10 April 2012 - 09:24 AM, написа:
Браво на Стела и на д-рката от Четири лапи.Браво и на Милен Цветков въпреки,че не съм му фен.Направиха го толкова смешен опонента си,че няма накъде повече.То той сам си се направи де,то бива толкова некомпетентен да е....