Dog.bg Форуми : Глутница кучета разкъса възрастен мъж

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (83 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Глутница кучета разкъса възрастен мъж Оцени темата: ***-- 4 Гласове

#981 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 April 2012 - 08:14 PM

напълно излишно да продължавам да се опитвам да убеждавам точно вашата "глутница"... Ясно е че всичко се прави за пари а не за горките животинки...Гледайте само да не ви приседнат... Еееехе,не мога да повярвам.Това като човек обичащ животните ли ни го казвате?Наричате ни "глутница"...?Странно е наистина.Трудно се променя такъв мироглед.Мислех ,че само Найденов ни обвинява безпочвено.Но той поне има защо-бъркаме му сметките.Пречим да крадат на спокойствие.Но вие защо?
User's Signature

Помощ за животните

#982 Guest_gorbyron_*

• Група: Гости

Публикувано: 12 April 2012 - 08:18 PM

Показване на мнениетоПинпонг, в 12 April 2012 - 08:03 PM, написа:

Показване на мнениетоelrisha, в 11 April 2012 - 05:11 PM, написа:

Пуснах ги във ФБ, пускам ги и тук - ЗА ВСИЧКИ , ЖАДУВАЩИ СМЪРТ :

Гледайте внимателно снимките и си пуснете хубаво звука - така звучи така копнеещата от вас евтаназия:

1

2

А знаеш ли как звучи гергьовското агне докато го колят?
Защо всички се правят че не ми виждат коментарите?
С какво кучетата са по-различни от горките агънца които ще бъдат изклани тези дни? :eg_033:

Ами прасенцата, които дори превъзхождат по интелигентност кучетата, и които някои попиляват от бой, преди да им разбият с чукове главите, за да им по-добра сланината...Но дори и само да им прережат шиите, си заслужа да се запише ревът им...

#983 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2012 - 08:54 PM

kiriaki, проблема го знам къде е. :ab_041: Много добре знам, че общините не работят. Та те не си знаят наредбите и занимават кмет на община с топките на един пинчер.. Не знаели, че бил освободен от данък и писахме до кмета.. :ab_041: Не разбрах призивите за 'спасяване" и затова се яодсах. След като bushkata писа нещата си дойдоха на мястото и в поста си съм отбелязал. Не искам повече да пиша и да се карам с който и да било. Държа да отбележа, че НЕ убивам кучета!!! Размяната на реплики допринесе за скандала..моята информация идва от медиите и това което чета тук.

Колкото до кастрацията и митовете около нея. Едното ми куче е на 3 години- мъжко е и го кастрирах, заради здравословен проблем. Промяна в характера няма и все още се бие, скача и бяга като луд. Кастрираха го с упойка и час след операцията го разхождах. Нито е спрял да маркира, нито се е превърнал в "послушник" или гей. Не ми е казал все още, че иска деца, а и аз не съм го закачал на тази тема. Кастрирах и един дакел, който е на 10-13 години(минимум) и пак не се променила. Така че хора може да бъдете спокойни, че кучето няма да се промени и да се превърне в евнух-гей и др. http://vbox7.com/play:5e0f4288 Хич не е заспал за кастрирано кученце.. :ea_103: Кастрацията може да помогне само ако се прилага по малките селца и градчета, наред с всичко останало. Иначе няма как да заработи тази прословута програма 'кастрирай и върни". Всяка пролет градовете се захранват с нови и нови, щото на "иван' кучката ражда за здраве.
Само данъка за некастрирани трябва да се вдигне и ако се приложи контрол протестиращите ще са много малко. Сега се говори, защото го няма закона и не се следи от никой. Много хора тръбяха, че няма да купуват винетки, ама сега всеки си лепи стикерчето.. :ab_041:

#984 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2012 - 08:55 PM

Показване на мнениетоgorbyron, в 12 April 2012 - 08:18 PM, написа:

Показване на мнениетоПинпонг, в 12 April 2012 - 08:03 PM, написа:

Показване на мнениетоelrisha, в 11 April 2012 - 05:11 PM, написа:

Пуснах ги във ФБ, пускам ги и тук - ЗА ВСИЧКИ , ЖАДУВАЩИ СМЪРТ :

Гледайте внимателно снимките и си пуснете хубаво звука - така звучи така копнеещата от вас евтаназия:

1

2

А знаеш ли как звучи гергьовското агне докато го колят?
Защо всички се правят че не ми виждат коментарите?
С какво кучетата са по-различни от горките агънца които ще бъдат изклани тези дни? :eg_033:

Ами прасенцата, които дори превъзхождат по интелигентност кучетата, и които някои попиляват от бой, преди да им разбият с чукове главите, за да им по-добра сланината...Но дори и само да им прережат шиите, си заслужа да се запише ревът им...

Абе защо говориш глупости, агнета и прасета с кучета ще ми сравнява!!!!!
Ти кучета ядеш ли ,че ги сравняваш!!!!????????????
И за твое сведение агента,прасета,крави и др. се отглеждат за месо в специални ферми за да може ти,баба ти, майка ти,и леля ти да ядете нещо !!!!!Аз не съм чувала освен виетнамци и китайци в друга държава да се отглеждат кучета за ядене и все пак кучета та, който ядът в тези държави са специално селекционирани за храна !!!!

ПС:Модераторът трябва да прейменува темата на "Прилики и различия на кучетата и селскостопанските животни както и тяхната експлоатация". Хииихихиихих

Вълна :Много се радвам на последния ти пост!Браво :ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES

#985 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 April 2012 - 09:47 PM

Irina Nikolova
ПРОТЕСТ СРЕЩУ ОПИТИТЕ ЗА РЕСТАВРАЦИЯ НА ТОТАЛИТАРНОТО УПРАВЛЕНИЕ И НЕЗАКОННИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИ ОРГАНИ: ОТНЕМАНЕТО НА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНСКИТЕ СДРУЖЕНИЯ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ЖЕСТОКОСТТА КЪМ ЖИВОТНИТЕ-ПОСТРОЯВАНЕТО НА КОНЦЛАГЕРИ ЗА КУЧЕТАТА И ТЯХНОТО ИЗБИВАНЕ!ПРОТЕСТЪТ ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 20.04. 2012ПЕТЪК ОТ 13часа ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ.ОЧАКВАМЕ ВСИЧКИ, КОИТО ДЪРЖАТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЖИВОТНИТЕ ДА УЧАСТВАТ В ПРОТЕСТА!!!
User's Signature

Помощ за животните

#986 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 April 2012 - 09:47 PM

Показване на мнениетоzangievkaa, в 12 April 2012 - 09:55 PM, написа:

Аз не съм чувала освен виетнамци и китайци в друга държава да се отглеждат кучета за ядене и все пак кучета та, който ядът в тези държави са специално селекционирани за храна !!!!

ПС:Модераторът трябва да прейменува темата на "Прилики и различия на кучетата и селскостопанските животни както и тяхната експлоатация". Хииихихиихих

Темата се казва "Глутница кучета разкъса възрастен мъж".
И в нашия форум обикновено се стараем да пишем подходящо по темата.
Поне до сега беше така.

#987 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2012 - 09:52 PM

Показване на мнениетоrimela, в 12 April 2012 - 09:47 PM, написа:

Аз не съм чувала освен виетнамци и китайци в друга държава да се отглеждат кучета за ядене и все пак кучета та, който ядът в тези държави са специално селекционирани за храна !!!!

Поне до сега беше така.

Не разбирам вашият упрек към мен!Защо не упрекнете предните 2-ма съфорумци ,който от 2 страници пишат за агнета и прасета.Или тези двама потребители пишат по-темата според вас???
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES

#988 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2012 - 11:43 PM

Това са истинските хора. Хора, които превъзмогват огромната болка, но не търсят мъст. Поклон! Прекланям се пред тях и пред паметта на загиналия им роднина.
User's Signature

Качена снимка

#989 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2012 - 11:53 PM

Абе тук някой ми даваше за пример британците, но те са най - ужасната нация на света. Те са оперирани от чувство за лоялност, отговорност, уважение, чистосърдечност, състрадание, даването на шанс и вземането на правилното решение. За тях само парите са от значение и интересите им, които защитават хладнокръвно и безскрупулно, а живота не струва нищо за тях, нито човешкия, нито кучешкия.
Ето как постъпват със своите герои, отстоявали интересите на Великобритания в далечни земи:
http://www.nemskaovc...&p=17115#p17115

#990 Guest_gorbyron_*

Публикувано: 13 April 2012 - 09:09 AM

Показване на мнениетоzangievkaa, в 12 April 2012 - 09:52 PM, написа:

Показване на мнениетоrimela, в 12 April 2012 - 09:47 PM, написа:

Поне до сега беше така.

Не разбирам вашият упрек към мен!Защо не упрекнете предните 2-ма съфорумци ,който от 2 страници пишат за агнета и прасета.Или тези двама потребители пишат по-темата според вас???

Абе, душице, какво пък толкова не разбираш,... трябва да ти закукуригат петли или да ти закукат кукувици, или пък и двете в синхрон, за да ти стане по-ясно...Не проумяваш ли, че издаваш истинската същност на повечето членове от групичката ви, заформила се тук...
Пък за адмирациите, какво да ти кажа...След 50 изписани страници, крайно време беше да се разбере, че този който адмирираш, е от основните типажи, населяващи милата ни родина...Най-точно би ги обрисувало понятието "мазохизъм"... Или казано по-различно, когато някой иска да ги накара да му "играят по свирката", започва да им блъска главите в железобетонна стена, докато не стане неговата... и след като спре да им блъска главите в стената, онези продължават сами да си ги блъскат в опитите си да разбият бетона...
Май, ще е по-добре да прекръстим държавата ни на Мазохистан... поне такива утописти като мен, изобщо да не си губят времето... :flagbg:

#991 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 April 2012 - 01:23 PM

Показване на мнениетоgorbyron, в 12 April 2012 - 07:51 PM, написа:

Всичко което съм предлагал е съобразено с реалността но не и с кастраторските ви мозъци така че е напълно излишно да продължавам да се опитвам да убеждавам точно вашата "глутница"... Ясно е че всичко се прави за пари а не за горките животинки...Гледайте само да не ви приседнат...Може да си отдъхнете...Лимитът ми от време за тук вече е изчерпан...Вихрете се на воля...заведенията с усмирителните ризи са претъпкани...

Горди, ако човек има теза, позиция, решения, си ги защитава, дори и ако трябва да повтаря едно и също нещо по различни начини и многократно.

Когато няма такива, или когато самият той осъзнава, че онова, което предлага, куца, започва да напада, обвинява и да се държи грубо. Защото атаката е най-добрата отбрана.

Много изтъркано, мой човек! И типично!

Едно единствено нещо излиза наяве от постовете ти - понеже не искаш никой да закача теб и твоето куче, защото си имаш лични причини да не го кастрираш, а и смяташ, че с нищо не водиш до увеличаване на популацията кучета, не искаш дори и да се разсъждава как може да се подходи към проблема с бездомните така, че да има ефективно решение. Не те интересува нищо друго освен това, да не би нещо да се приеме така, че да те принудят или да плащаш висок данък за некастрирано куче, или да те принудят да го кастрираш.

Само за протокола да вметна, че когато дойде време да се сдобиеш с ново кученце и понеже искаш то да е потомствен наследник на сегашното ти, когато го заплодиш, няма да се роди само едно. Ще се родят средно 5-6. Всичките ли ще ги гледаш? Или ще си оставиш едно? Дори и да са две, какво се случва с останалите? Ще им намериш домове, добре. А ще следиш ли какво се случва с тях през останалите 10-15 години? Ако сред тях има женски кучета, ще следиш ли какво става с поколенията на тези женски кучета? Сигурен ли си, че НИТО ЕДНО куче от поколението на твоя домашен любимец няма да е майка, баща, баба, прабаба и прочие на куче, което ще се озове по един или друг начин на улицата?

Така че позволиш ли дори един единствен път заплождане и раждане на кученца, ти със сигурност вече допринасяш за популацията на бездомни кучета в бъдеще, поне при условията в България в момента.

И после обидни прозвища към онези, които искат да предотвратят проблема още преди да се е появил :)
:db_046: :ab_041:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#992 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Икона

Публикувано: 13 April 2012 - 01:31 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 12 April 2012 - 08:54 PM, написа:

kiriaki, проблема го знам къде е. :ab_041: Много добре знам, че общините не работят. Та те не си знаят наредбите и занимават кмет на община с топките на един пинчер.. Не знаели, че бил освободен от данък и писахме до кмета.. :ab_041: Не разбрах призивите за 'спасяване" и затова се яодсах. След като bushkata писа нещата си дойдоха на мястото и в поста си съм отбелязал. Не искам повече да пиша и да се карам с който и да било. Държа да отбележа, че НЕ убивам кучета!!! Размяната на реплики допринесе за скандала..моята информация идва от медиите и това което чета тук.

Колкото до кастрацията и митовете около нея. Едното ми куче е на 3 години- мъжко е и го кастрирах, заради здравословен проблем. Промяна в характера няма и все още се бие, скача и бяга като луд. Кастрираха го с упойка и час след операцията го разхождах. Нито е спрял да маркира, нито се е превърнал в "послушник" или гей. Не ми е казал все още, че иска деца, а и аз не съм го закачал на тази тема. Кастрирах и един дакел, който е на 10-13 години(минимум) и пак не се променила. Така че хора може да бъдете спокойни, че кучето няма да се промени и да се превърне в евнух-гей и др. http://vbox7.com/play:5e0f4288 Хич не е заспал за кастрирано кученце.. :ea_103: Кастрацията може да помогне само ако се прилага по малките селца и градчета, наред с всичко останало. Иначе няма как да заработи тази прословута програма 'кастрирай и върни". Всяка пролет градовете се захранват с нови и нови, щото на "иван' кучката ражда за здраве.
Само данъка за некастрирани трябва да се вдигне и ако се приложи контрол протестиращите ще са много малко. Сега се говори, защото го няма закона и не се следи от никой. Много хора тръбяха, че няма да купуват винетки, ама сега всеки си лепи стикерчето.. :ab_041:
:ba_025:
User's Signature

#993 Guest_gorbyron_*

Публикувано: 13 April 2012 - 01:59 PM

Показване на мнениетоwind, в 13 April 2012 - 01:23 PM, написа:

Само за протокола да вметна, че когато дойде време да се сдобиеш с ново кученце и понеже искаш то да е потомствен наследник на сегашното ти, когато го заплодиш, няма да се роди само едно. Ще се родят средно 5-6. Всичките ли ще ги гледаш? Или ще си оставиш едно? Дори и да са две, какво се случва с останалите? Ще им намериш домове, добре. А ще следиш ли какво се случва с тях през останалите 10-15 години? Ако сред тях има женски кучета, ще следиш ли какво става с поколенията на тези женски кучета? Сигурен ли си, че НИТО ЕДНО куче от поколението на твоя домашен любимец няма да е майка, баща, баба, прабаба и прочие на куче, което ще се озове по един или друг начин на улицата?

Така че позволиш ли дори един единствен път заплождане и раждане на кученца, ти със сигурност вече допринасяш за популацията на бездомни кучета в бъдеще, поне при условията в България в момента.

И после обидни прозвища към онези, които искат да предотвратят проблема още преди да се е появил :)

Както каза Емо, някъде нагоре, много си умна, но някои нещица ти се губят тотално...Пропускаш, че съществува естествен (изкуствен) подбор, при който няма нищо противоестествено, ако оцелее само един...ОК?
П.П. И стига си ми губила времето, карайки ме да ти отговарям...

#994 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Икона

Публикувано: 13 April 2012 - 02:10 PM

Не ми отговоряй, щом това е загуба на времето ти :)

А на теб ти се губи момента, че благодарение на този естествен (изкуствен) подбор сега улиците ни са пълни с оцелели от подбора кучета :)

Защото в момента важи с пълна сила този подбор - има измежду какво да се подбира :)

Ако нямаше материал, който да се подбира естествено или изкуствено, нямаше да има и кучета по улиците :md_064:

Хайде със здраве и върви си прекарай времето някъде приятно, не го губи тук :)

ПП. Трудно вдянах (много далечна ми беше тази мисъл), може би искаш да кажеш, че изкуствено ще подбереш само едно, а другите ще бъдат умъртвени? (от евентуалното поколение на кучето ти). Дори и да е така, не забравяй, че не всички хора могат да стигнат толкова далеч в жестокостта си - явно и те имат праг, който не могат да прекрачат и предпочитат да ги изхвърлят живи, дори и да е в казан/кофа за боклук.

не ми отговаряй, да не се чувствам виновна, че губя нечие време :)
User's Signature

#995 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2012 - 02:18 PM

Показване на мнениетоgorbyron, в 13 April 2012 - 12:59 PM, написа:

Показване на мнениетоwind, в 13 April 2012 - 01:23 PM, написа:

Както каза Емо, някъде нагоре, много си умна, но някои нещица ти се губят тотално...Пропускаш, че съществува естествен (изкуствен) подбор, при който няма нищо противоестествено, ако оцелее само един...ОК?
П.П. И стига си ми губила времето, карайки ме да ти отговарям...

Eй тук вече ме заинтригува...Ся как разбра, че "някои нещица и се губят тотално", след като само преди няколко поста най отговорно заяви сам, че си "умствено ограничен" и упорито твърдеше, че "да си глупав имало повече плюсове"? :ud_009:
В този смисъл не ми става ясно естествения(изкуствен) подбор с упойка ли се случва или без?

п.п...Сега, ясно, че нямаш необходимия умствен багаж(твои твърдения), за да проумееш, че на никой не му дреме, к'во пишеш и к'во казваш...ама пробвай по някакъв начин да се усетиш, че се излагаш и си смешен в очите на хората.
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#996 Guest_gorbyron_*

Публикувано: 13 April 2012 - 02:48 PM

Показване на мнениетоwind, в 13 April 2012 - 02:10 PM, написа:

ПП. Трудно вдянах (много далечна ми беше тази мисъл), може би искаш да кажеш, че изкуствено ще подбереш само едно, а другите ще бъдат умъртвени? (от евентуалното поколение на кучето ти).

Абе, "природолюбителко", вземи се запознай по-добре с природните закони... и стига си ми афиширала псевдозагрижеността си за оцеляването на всяко живо същество... Пък подбора може и майката да си го направи сама, смачквайки, изяждайки, недопускайки някое от малките да бозае, поради липса на мляко, и така нататък, и така нататък...
Като искаш, отвори си нова тема за дискутиране по въпросът "кое е по-жестоко: да кастрираш още в началото му живота на любимото си същество, лишавайки го от всички незабравими моменти и чувства, свързани с възпроизводството му, ИЛИ да го оставиш да има пълноценен живот във всеки един смисъл и подобно на случващото се сред дивата природа, наследниците му да са не повече от един или двама"... Ай сиктир от тази ваша "загриженост"

#997 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 13 April 2012 - 03:03 PM

Показване на мнениетоgorbyron, в 13 April 2012 - 12:48 PM, написа:

Показване на мнениетоwind, в 13 April 2012 - 02:10 PM, написа:

ПП. Трудно вдянах (много далечна ми беше тази мисъл), може би искаш да кажеш, че изкуствено ще подбереш само едно, а другите ще бъдат умъртвени? (от евентуалното поколение на кучето ти).

да кастрираш любимото си същество, лишавайки го от всички незабравими моменти и чувства, свързани с възпроизводството му,

:ab_041: :ab_041:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#998 Guest_gorbyron_*

Публикувано: 13 April 2012 - 03:10 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 13 April 2012 - 02:18 PM, написа:

Eй тук вече ме заинтригува...Ся как разбра, че "някои нещица и се губят тотално", след като само преди няколко поста най отговорно заяви сам, че си "умствено ограничен" и упорито твърдеше, че "да си глупав имало повече плюсове"? :ud_009:
В този смисъл не ми става ясно естествения(изкуствен) подбор с упойка ли се случва или без?

п.п...Сега, ясно, че нямаш необходимия умствен багаж(твои твърдения), за да проумееш, че на никой не му дреме, к'во пишеш и к'во казваш...ама пробвай по някакъв начин да се усетиш, че се излагаш и си смешен в очите на хората.

Ооо, сеньорината, чувствителна, странно защо, по темите за кучешките донори на органи, и за непоставянето на скъпите упойки, отново се е заела да разяснява, че на никой не му дреме... :db_046:

#999 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2012 - 03:24 PM

Показване на мнениетоgorbyron, в 13 April 2012 - 02:10 PM, написа:

Показване на мнениетоgrigo009, в 13 April 2012 - 02:18 PM, написа:

Ооо, сеньорината, чувствителна, странно защо, по темите за кучешките донори на органи, и за непоставянето на скъпите упойки, отново се е заела да разяснява, че на никой не му дреме... :db_046:

Сега се присетих след естествено и лека помощ от твоя страна,за което ти благодаря...Ти си потребителя, който беше тръгнал да обяснява и то най сериозно преди време в една друга тема, че чужденците осиновявали бездомни български кучета, за да си имат сигурА донори, за тяхните породисти кучета :ud_009: .Тогава те попитах, дали случайно не гледаш прекалено много фантастични филми и дали не ти се отразяват зле...Ми явно продължаваш да си ги гледаш, а и компетентна помощ не си потърсил.Съжалявам за което. :dh_188:

п.п.Аз приключих по темата...Беше ми интересно да се присетя, кой е тоз потребител, но тъй като не ми се търсеше...така стана по бързо. :smile:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#1000 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Икона

Публикувано: 13 April 2012 - 04:19 PM

Показване на мнениетоgorbyron, в 13 April 2012 - 02:48 PM, написа:

Абе, "природолюбителко", вземи се запознай по-добре с природните закони... и стига си ми афиширала псевдозагрижеността си за оцеляването на всяко живо същество... Пък подбора може и майката да си го направи сама, смачквайки, изяждайки, недопускайки някое от малките да бозае, поради липса на мляко, и така нататък, и така нататък...
Като искаш, отвори си нова тема за дискутиране по въпросът "кое е по-жестоко: да кастрираш още в началото му живота на любимото си същество, лишавайки го от всички незабравими моменти и чувства, свързани с възпроизводството му, ИЛИ да го оставиш да има пълноценен живот във всеки един смисъл и подобно на случващото се сред дивата природа, наследниците му да са не повече от един или двама"... Ай сиктир от тази ваша "загриженост"

Горди, ти верно се вживяваш много в тази тема :) Споко, на твоите "незабравими моменти и чувства, свързани с възпроизводството" никой няма да посегне, не се идентифицирай с кучето си.

Вероятно ти имаш някакви особени умения и си говориш с кучетата и те са ти споделяли какво изпитват при половия акт. Със сигурност би помогнал много на онези, които трябва да решават дали дадено куче е агресивно и трябва да се приспи. Просто ще си поговорите и то ще ти каже защо е ухапало/убило, ще сподели всичките си чувства, които е изпитало тогава и ти ще прецениш безпогрешно.

А също така очевидно имаш и някакви по-особени наблюдения върху дивата природа и "изкуствената" природа в един човешки дом, по-специално върху оцеляването на малки кученца, родени в домашна обстановка :)

По-спокойно, приятел, аз рядко пиша, ако дадена тема не ме забавлява по някакъв начин :) А в момента ти си ми много забавен :)
User's Signature

• (83 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема