Nicholay Atanassov, в 14 May 2012 - 05:04 PM, написа:
grigo009, в 14 May 2012 - 11:39 AM, написа:
Именно тези Ви думи са характеристика на целия, изпразнен от съдържание "спор".
Защото повечето сте на принципа "чул съм", "някой ми каза", "някъде прочетох" и т.н.
Докато не вникнете в същината на проблема, докато не попаднете на сериозни, научни източници, които не целят да рекламират и продават, а да изучават поведението на кучето, или мълчете, или прочетете достатъчно много, за да имате истинско (а не инфантилно) коментиране.
С последните си думи не визирам Вас! Говоря по принцип.
Благодаря за уточнението, но след като не сте успяли да вникнете в това, което наистина съм се опитала да кажа е безпредметно поне за мен, да правите анализ на кой, какво и защо трябвало или не трябвало, вследствие една неразбрана фраза.И "повечето" на какъв принцип били, по принцип
В нормалният живот и съществуване се случват малко по различно нещата, за съжаление.И Вие и аз го знаем(предполагам), но сега за да се продължат никому ненужните локуми, ще се наложи да си тренираме писателските умения.
п.п.Ама аз се отказвам без бой.Без капчица ирония или сарказъм признавам(Повярвайте наистина

), че сте по умен, по знаещ, с по голяма практика, по всичко...
Лека вечер от мен и с пожелание да се започне все някога да се обсъждат нормално дадени въпроси, без да се налага някой едва ли не да се срамува да пита нещо интересуващо го, просто, защото има голяма вероятност да бъде тотално заклеймен и отречен, още преди да си е поел дъх.