Animal Rescue Sofia - Приют "Богров"
Публикувано: 16 November 2010 - 03:33 PM
можете да помогнете на АРС и кучетата в приют Богров като си вземете тениска или други разни джунджурии от НАШИТЕ МЕСТА В СОФИЯ!

Публикувано: 16 November 2010 - 07:18 PM

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 19 November 2010 - 12:26 PM
Публикувано: 23 November 2010 - 01:52 PM
Искаме да изкажем огромните си благодарности на г-н Александър Илиев, собственик на "Нутрам БЪлгария", който направи страхотен жест към нас и ни даде една не малка отстъпка за храната!
Освен суха храна, вчера дарихме на приюта и един тон европалети, които ще са им от полза при обзавеждането и преобзавеждането на клетките на кучовците.
Публикувано: 06 December 2010 - 12:40 AM
никой не обича старите кучета

Тъй като виждам ,че никой не пише,имам една молба.Анук каза,че тук в България вече не стават чудеса,аз на пук на всичко смятам да направя чудо и този дедко да си намери дом на старини. Искам/и не само аз,след доста обяснения и показване на материал на съпружеското тяло/и двамата решихме ,че Дедко заслужава този шанс да се чувства сигурен и обичан на старини.Моля за помощ!Ако Дедко е все още в Богров,и мога да му помогна,нека ми пише на лични!Притеснявам се за транспорта евентуално, но повече ме притеснява това ,че няма никаква информация за него.В смисъл,колкото и гадно да звучи,изобщо се питам дали все още е жив!?!Моля конкретно Анук ,ако реши да се свърже с мен на тел 0896 618 221 или да остави тел на лични ,където мога аз да и звънна!Наближава Коледа,а по Коледа трябва да стават чудеса,нека това чудо да бъде за Дедко.Моля!
Публикувано: 06 December 2010 - 12:57 AM
Дедко си е наличен, не се радва особено на застудяването и влагата, но апетитът му е налице.
Безкрайно много се радваме и благодарим за жеста към този изстрадал пес, чийто живот наистина не трябва да зъвърши в клетка и самота. Още утре ви звъним най-нахално, за да обсъдим въпроса с осиновяването на Дедко.

Публикувано: 06 December 2010 - 02:02 AM
Този дядо ще изживее живота си прекрасно!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 December 2010 - 03:14 AM
Пишете ми на лични.

Публикувано: 06 December 2010 - 10:26 AM

тараТ...Комплименти от сърце за решението,което си взела.

Ееееи на това му се вика наистина хубаво и положително начало на тежката работна седмица...
Направо ми се стопли душичката,когато прочетох...
Дано и много други имат късмета на чаровния Дедко

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 06 December 2010 - 10:59 AM