Dog.bg Форуми : Признаци за раждане

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Признаци за раждане Последната седмица преди 60-тия ден

#181 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 July 2012 - 01:29 AM

Публикувано: 12 May 2012 - 10:55 PM
ShiBumi_GirL, в 12 May 2012 - 10:46 PM, написа:

Държа да подчертая,че съм ''за'',защото съм виждала резултата,но както споменах и по-горе не бих използвала върху моите кучета,затова и продадох такъв,който се оказа,че ми е ненужен.

Атанасов тук не съм МОД така,че ако МОД на този раздел прецени може да премахне темата-може да я докладваш знаеш къде

Ами щом нещата се свеждат само до ефикасността на резултата, то има и по-добър резултат - щом кучето е агресивно, неконтролируемо и т.н. плесни му една лопата по главата и ако не пукне, гарантирам ти, че ще те гледа в очите, както напиканото дете гледа майка си.

А дали тук си МОД или не си ми е все същата.
Въпросът е в друго - че след като си МОД и си затваряш очите за темите, в които се пише за боеве с кучета, няма по-логично нещо от това да ти допада и извратеността на силовата корекция на поведението.

На кого да те "докладвам", на другата нежелаеща да спазва общохуманни принципи, а и тя като теб да ръси "компетентности" наляво и надясно.

ВИЖТЕ САМО НЯКОЙ КОЙТО РАЗБИРА ПОВЕЧЕ МНОООГО ПОВЕЧЕ ОТ МЕН КАК НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ШИБУМИТО ДА СИ БАРА УШИТЕ ЗНАЧИ КАКЪВ ИЗВОД МОЖЕМ ДА СИ НАПРАВИМ ЧЕ ТЯ Е ГОЛЯМА САМО ТАМ КЪДЕТО И СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ А..... АХААА АЙДЕ ТУКА НЯМА ДА Е ЧАОО

#182 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2012 - 02:14 AM

Шибуми не пиши повече в моята тема нека оставим така .... слагай си токовия нашийник отивай да гледаш бой с кучета а мен и моите малки кученца остави на мира все ще се намери дом за 2-те а ако не се намери остават в къщи но поне нито ще се бият нито ще им се пуска ток :) Модератор номер 1 хаха смешнооо !!

#183 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2012 - 08:00 AM

Човече ти нещо не си в час с главния.....
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#184 Потребителят е офлайн   Мидрол Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2012 - 08:43 PM

Показване на мнениетоVesela_5, в 09 July 2012 - 10:43 AM, написа:

Дългокосместата овчарка се води брак при немски овчарки от доста време. Т.е. такива кученца не можеш да намериш с родословия.

Ами не е вярно! Сестра ми имаше дългокосместа немска овчарка с родословие, така наречената старонемска овчарка. Взета от официален развъдник.
User's Signature

#185 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 10 July 2012 - 08:51 PM

ХАХАХА искрено ме разсмя с глупостите си ,нещо много се разпени май ,а?
Като нямаш условия и пари не си взимаш куче!Ще ми обяснява как с хляб се хранили кутрета.
Зададе ми въпрос отговорих ти,ама нещо НЕ ти хареса отговора май ,а :ab_041:
За 250 лв НОК с родословие ще ти повярвам като го видя това въпросното родословие,както и на твоята кучка междувпрочем на която лъга ,маза и обещава да качиш родословие :dry:
Колкото до човека дето го е взел палето,ако цял живот се занимава с кучета и много разбира по твоите думи определено НЯМАШЕ да купи куче от теб,а щеще да си го купи от легитимен развъдник където кучетата са изследвани,а ти и това не направи.
Реши да припечелиш някое левче на гърба на кучката си :zz_020: Що ги продаваш,а що не ги подаряваш?
Не ми отговаряй,то е ясно.
Ми да се срещнем бе да видим какво имаш да ми казваш.То квото имаше да казваш и показваш се видя. :ab_041:

пс: и като цитираш нещо поне се запознай с детайлите!
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#186 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2012 - 08:54 PM

Показване на мнениетоМидрол, в 10 July 2012 - 06:43 PM, написа:

Показване на мнениетоVesela_5, в 09 July 2012 - 10:43 AM, написа:

Дългокосместата овчарка се води брак при немски овчарки от доста време. Т.е. такива кученца не можеш да намериш с родословия.

Ами не е вярно! Сестра ми имаше дългокосместа немска овчарка с родословие, така наречената старонемска овчарка. Взета от официален развъдник.

тОВА е така преди не се допускаха до изложби,но мисля,че вече допускат.
Фон Александър имат старонемци ако не се лъжа.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#187 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2012 - 10:09 PM

Старонемци се водят на изложба от тази година до преди това не допускаха защото ги смятаха за отклонение от породата !!! Първото което е не ти определяш дали аз ще имам бюджета да го издържам тва куче аз сметка съм си направил и съм преценил че ще мога !!! Що човека да вземе от развъдник бе след като за него това родословие за нищо не става той ми го каза ..... Това за препечелването ми е последното в главата преди това са : че такъв мъжкар не съм виждал никъде другаде другата причина е че поне веднъж кучето трябва да бъде заводено колкото и да не ти харесва тая идея аз мисля така и ти неможеш да ми промениш мнението !!!!!!!! Аз вече изгубих желание да се срещам със теб след като разбрах какъв изрод си спрямо животните и аз чак си мисля че споря със човек койро обича кучетата и обучава помага а то кво било ужс ужс ....... Родословието ще го кача след минута !!!

#188 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2012 - 10:12 PM

Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#189 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2012 - 10:13 PM

Пкне 6 човека ми писаха да не се занимавам със теб щото си била тъпа и да не пускам родословието НО трябваше да ти затворя устата с това родословие !!! И се надявам вече да я затвориш !

#190 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2012 - 11:16 PM

Аз не определям нищо ти сам ''изтъкна'' че не си имал възможност.Съответно като нямаш не си взимаш куче,още повече да го разплождаш.
Припечелването като ти е последно защо ги продаваш тогава?
Относно раждането веднъж за здраве явно не си се информирал достатъчно и това определено не е така.Не от всяко дърво става свирка и далеч не всяко родословно куче трябва да остави поколение.
Аз нямам за цел да променям мнението на когото и да било,камо ли на теб-това си пролича още и в другите 2 теми.
Последното ти изречение няма да го коментирам по по-горе посочената причина.
Жалко е че си избрал лесния начин-без изследвания,без кьорунг и тн.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#191 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2012 - 11:41 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 10 July 2012 - 11:16 PM, написа:

Аз не определям нищо ти сам ''изтъкна'' че не си имал възможност.Съответно като нямаш не си взимаш куче,още повече да го разплождаш.
Припечелването като ти е последно защо ги продаваш тогава?
Относно раждането веднъж за здраве явно не си се информирал достатъчно и това определено не е така.Не от всяко дърво става свирка и далеч не всяко родословно куче трябва да остави поколение.Не е важна хартийката просто да я има,а това което пише в нея.
Аз нямам за цел да променям мнението на когото и да било,камо ли на теб-това си пролича още и в другите 2 теми.
Последното ти изречение няма да го коментирам по по-горе посочената причина.
Жалко е че си избрал лесния начин-без изследвания,без кьорунг и тн.

Да раждането веднъж предотвратява образуването на ракови клетки ! Знам че тази хартийка нищо незначи и сега след като кученцата няма да са при нас започваме тренировки и ще пробваме да отидем на изложба ! А защо да не ги продам след като има кой да ми ги купи ? Избивам парите които съм вложил и ще ги вложа във майката сега трябва един специален шампоан за козината малко витамини ще и трябват всичко това е пари казах ти ипреди тва не вскеи е богат но и не това определя дали можем да си имаме куче ;) Нали знаеш че на кучето не ми пука колко пари имаш ти ! Ти не ме познаваш моите приятели са ми свидетели че аз САМ съм си отделял от джобните за да купувам храна на кучето и ваксини и нашийници поводи и всичко защото тва куче е мое и аз нося отговорността за него единствено поисках малко помощ наскоро и то със няколко пакета кайма и няколко ориз така че ...... Да ти кажа освен че утре ще дойдат да вземат и другото кученце и ми се обадиха 2-ма човека да ми искат оставащото 1 .... и започнах да си задавам следния въпрос дали толкова често се търсят кучета в развъдниците ..... Аз примерно не бих си дал парите за куче от развъдник и следващото ми куче няма да бъде от такъв !

#192 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2012 - 11:55 PM

Момче не е въпроса кой къде би си дал парите.Както ти казах и преди моите кучета са мелези на НОК(осиновени) сигурно това ме прави изрод както каза по-горе :ab_041: и съм най-гордия стопанин на света.Аз никога няма да си взема куче от развъдник не защото нямам пари,а защото има прекалено много животни по улиците и приютите,които се нуждаят от дом.Това е което ти не можа да разбереш и за което се борят хората от този форум.Тук сме за регламинтираното развъждане.За животни на които поне са им направени изследвания да се знае пренасят ли някакви ген.предавани заболявания.Животни ,които се знае къде отиват.Защо мислиш,че има толкова породоподобни по приютите-заради такива решили да заплодят родословната си кучка и да ги пуснат по 150 лв.
Похвално е,че се опитваш да бъдеш съвестен стопанин,но не мога да приема да се информираш за нещо толкова важно в движение,а без да потърсиш информация предварително.Търсиш съвети по форумите,а не си се допитал до човека,който най-много може да ти помогне-развъдчика на кучката!
Не мога да приема да захранваш бебета(а и на майката) с хляб и леща-недопустимо е.
Няма да ти казвам с какво да ги храниш-всеки избира дали да е висок клас гранула или домашна храна,но определено каймата не е най-добрия вариант.
Но за да ги захраниш качествено са необходими средства вярно е.
Не мога да приема да заплодя кучката си ида продавам бебета за да си избивам разходи.
Знаеш ли каква е таксата за участие в изложба и нея ли ще избиваш?

пс:ИНФОРМИРАЙ се относно''раждането предотвратява образуването на ракови клетки'' и какво е Пиометра!
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#193 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 09:57 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 10 July 2012 - 11:55 PM, написа:

Момче не е въпроса кой къде би си дал парите.Както ти казах и преди моите кучета са мелези на НОК(осиновени) сигурно това ме прави изрод както каза по-горе :ab_041: и съм най-гордия стопанин на света.Аз никога няма да си взема куче от развъдник не защото нямам пари,а защото има прекалено много животни по улиците и приютите,които се нуждаят от дом.Това е което ти не можа да разбереш и за което се борят хората от този форум.Тук сме за регламинтираното развъждане.За животни на които поне са им направени изследвания да се знае пренасят ли някакви ген.предавани заболявания.Животни ,които се знае къде отиват.Защо мислиш,че има толкова породоподобни по приютите-заради такива решили да заплодят родословната си кучка и да ги пуснат по 150 лв.
Похвално е,че се опитваш да бъдеш съвестен стопанин,но не мога да приема да се информираш за нещо толкова важно в движение,а без да потърсиш информация предварително.Търсиш съвети по форумите,а не си се допитал до човека,който най-много може да ти помогне-развъдчика на кучката!
Не мога да приема да захранваш бебета(а и на майката) с хляб и леща-недопустимо е.
Няма да ти казвам с какво да ги храниш-всеки избира дали да е висок клас гранула или домашна храна,но определено каймата не е най-добрия вариант.
Не мога да приема да заплодя кучката си ида продавам бебета за да си избивам разходи.

пс:ИНФОРМИРАЙ се относно''раждането предотвратява образуването на ракови клетки'' и какво е Пиометра!

Определено тона и подхода ти в последния отговор ми допада повече отколкото в предишния така вече може да си говорим ! Така за проблема с кучетата по улицата си мнного права .... браво на теб че си прибрала такиви кучета но всъщност това че аз не съм прибрал такова не означава че и мен това не ме мъчи или не ми пука за тях даже напротив аз съм ти казвал че съм намирал дом на много кучета така бездомни и колко други съм хранил от гранулата и храната на моето куче !! Даже тук в града са се оформили знаеш ли какви групички със по 10 кучета точно снощи видях такава пред вкъщи но са много страхливи и рамжът няма как дори да се приближа ! Хората които са прибрали такви икучета говори много добре за тях но също така добре говори и за тези които са помогнали такиви кучета да си намерят дом нищо че не са ги прибрали в тяхните къщи защото примерно у нас баба ми просто не обича кучета и едвам съм я навил за овчарката ...... Ами незнам защо има толкова породоподобни причината не е в мен нито в моето куче това ми за пръв път да имам малки кученца и ВСИЧКИ вече си имат дом днес чакам да дойдат да вземат още едно и през уикенда да вземат и другото и това е всички си имат дом нитоедно няма да позволя да бъде на улицата и със трмата стопани ще подържам връзка но на улицата нямаше как да позволя да отидат !!! Имаше на кой да ги подаря веднага ако нямаше кой да ги купи но щом се намери ,,,,,, Защо да немога да давам хляб и леща ??? Аз обясних че в лещата няма подправки а хляб давам през 2-3 дни и то по 2-3 филийки за да може когато започнат да ядат постоянно хляб да не се продрискат давам още ориз бяло месо кайма кисело мляко прясно мляко даже баба специлно им прави мляко с ориз ядат настъргани моркови и ябълки също така натрошвам гранулки и ги смесвам със киселото мляко.Добре след като има хора които се интересуват и искат да ги купят защо да не ги продам ако нямаше такиви щях да ги подаря имаше веднага на кой но защо след като мога да ги продам ? Колкото до изложбата 1-во незнам дали допускат непълнолетни да водят кучето и общо взето много малко знам за изложбите и ще се наложи да чета доста ..... сега знам много малки неща за тея изложби но ще се ограмотя малко по темата и ще се опитам да се явя нали няма нищо лошо човек особено толкова млад и амбициозен като мен да пробва и да иска да се научи ?

#194 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip
  • Interests:Ветеринарна медицина!

Публикувано: 11 July 2012 - 02:44 PM

Показване на мнениетоVictor_, в 10 July 2012 - 11:41 PM, написа:

Да раждането веднъж предотвратява образуването на ракови клетки !

Това е пълна глупост!!!

#195 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2012 - 02:53 PM

Хляб, прясно мляко? Хляба няма никаква хранителна стойност. Искаш да кажеш, че от сега нататък кучетата ще ядат "постоянно" хляб? От прясното мляко най-малко да се "продрискат" :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#196 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 03:00 PM

Показване на мнениетоLetty, в 11 July 2012 - 02:53 PM, написа:

Хляб, прясно мляко? Хляба няма никаква хранителна стойност. Искаш да кажеш, че от сега нататък кучетата ще ядат "постоянно" хляб? От прясното мляко най-малко да се "продрискат" :ea_103:

Можеш ли да ми посочиш КЪДЕ казвам че кучетата ще ядат постоянно хляб ?? Казвам че аз давам хляб пред 2-3 защото отивайки при новия си стопанин от къде да знам че те няма да започнат да му дават хляб и ако започнат да не се продриска .... аз съм им казал че хляб не е хубаво да се дава до 9-тия месец но те ми казаха че тв аса глупости и до сега винаги са си давали хляб на кучетата аз им казах че аз направих същото с моето но давах Калций и витамини ! Знам как действа хляба на костите на кучето и затова им казах и да се консултират със вета да им препоръча калций. Прясно мляко давах поне 2 пъти в седмицата и незнам но само едно куче ми е получавало диария от млякото !!!

#197 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 03:01 PM

Показване на мнениетоtedito, в 11 July 2012 - 02:44 PM, написа:

Показване на мнениетоVictor_, в 10 July 2012 - 11:41 PM, написа:

Да раждането веднъж предотвратява образуването на ракови клетки !

Това е пълна глупост!!!

Добре щом за теб е за мен не е .Човек който се е занимавал със кучета 30 години ми го каза айде ти си направи извода дали въобще ще се замисля кой да послушам :)

#198 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2012 - 03:09 PM

Показване на мнениетоVictor_, в 11 July 2012 - 07:57 AM, написа:

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 10 July 2012 - 11:55 PM, написа:

Определено тона и подхода ти в последния отговор ми допада повече отколкото в предишния така вече може да си говорим ! Така за проблема с кучетата по улицата си мнного права .... браво на теб че си прибрала такиви кучета но всъщност това че аз не съм прибрал такова не означава че и мен това не ме мъчи или не ми пука за тях даже напротив аз съм ти казвал че съм намирал дом на много кучета така бездомни и колко други съм хранил от гранулата и храната на моето куче !! Даже тук в града са се оформили знаеш ли какви групички със по 10 кучета точно снощи видях такава пред вкъщи но са много страхливи и рамжът няма как дори да се приближа ! Хората които са прибрали такви икучета говори много добре за тях но също така добре говори и за тези които са помогнали такиви кучета да си намерят дом нищо че не са ги прибрали в тяхните къщи защото примерно у нас баба ми просто не обича кучета и едвам съм я навил за овчарката ...... Ами незнам защо има толкова породоподобни причината не е в мен нито в моето куче това ми за пръв път да имам малки кученца и ВСИЧКИ вече си имат дом днес чакам да дойдат да вземат още едно и през уикенда да вземат и другото и това е всички си имат дом нитоедно няма да позволя да бъде на улицата и със трмата стопани ще подържам връзка но на улицата нямаше как да позволя да отидат !!! Имаше на кой да ги подаря веднага ако нямаше кой да ги купи но щом се намери ,,,,,, Защо да немога да давам хляб и леща ??? Аз обясних че в лещата няма подправки а хляб давам през 2-3 дни и то по 2-3 филийки за да може когато започнат да ядат постоянно хляб да не се продрискат давам още ориз бяло месо кайма кисело мляко прясно мляко даже баба специлно им прави мляко с ориз ядат настъргани моркови и ябълки също така натрошвам гранулки и ги смесвам със киселото мляко.Добре след като има хора които се интересуват и искат да ги купят защо да не ги продам ако нямаше такиви щях да ги подаря имаше веднага на кой но защо след като мога да ги продам ? Колкото до изложбата 1-во незнам дали допускат непълнолетни да водят кучето и общо взето много малко знам за изложбите и ще се наложи да чета доста ..... сега знам много малки неща за тея изложби но ще се ограмотя малко по темата и ще се опитам да се явя нали няма нищо лошо човек особено толкова млад и амбициозен като мен да пробва и да иска да се научи ?

Например! Нещо друго?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#199 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2012 - 03:12 PM

Показване на мнениетоVictor_, в 11 July 2012 - 01:00 PM, написа:

Можеш ли да ми посочиш КЪДЕ казвам че кучетата ще ядат постоянно хляб ?? Казвам че аз давам хляб пред 2-3 защото отивайки при новия си стопанин от къде да знам че те няма да започнат да му дават хляб и ако започнат да не се продриска .... аз съм им казал че хляб не е хубаво да се дава до 9-тия месец но те ми казаха че тв аса глупости и до сега винаги са си давали хляб на кучетата аз им казах че аз направих същото с моето но давах Калций и витамини ! Знам как действа хляба на костите на кучето и затова им казах и да се консултират със вета да им препоръча калций. Прясно мляко давах поне 2 пъти в седмицата и незнам но само едно куче ми е получавало диария от млякото !!!

Ако това е същия човек с 30-те години опит в отглеждането на кучета - ми да, кво ти пречи да го слушаш.... :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#200 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 03:52 PM

Показване на мнениетоLetty, в 11 July 2012 - 03:12 PM, написа:

Показване на мнениетоVictor_, в 11 July 2012 - 01:00 PM, написа:

Ако това е същия човек с 30-те години опит в отглеждането на кучета - ми да, кво ти пречи да го слушаш.... :tb_195:

Доста не разбрала оставаш ми се струва ...... хората които ми взеха 2-те кученца ми казаха че ще си дават хляб ! А човека разбиращ много повече от мен и теб със 30-годишния опит е Ира67 ( не съм сигурен за цифрите) тя е писала по-назад във темата

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни