Признаци за раждане Последната седмица преди 60-тия ден
Публикувано: 03 July 2012 - 12:04 AM
Публикувано: 03 July 2012 - 09:42 AM
Публикувано: 03 July 2012 - 07:14 PM
Публикувано: 04 July 2012 - 05:59 AM

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 04 July 2012 - 10:34 PM
Публикувано: 09 July 2012 - 09:37 AM
Публикувано: 09 July 2012 - 09:56 AM
Видя ли къде и как ще се гледа кученцето след като го вземат, или кинтите са по-важни? И за това се досещаме...
Темата ти отдавна прилича на битак за продажба на кученца и всеки път се чудя защо не е затрита от форума...

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 09 July 2012 - 10:43 AM
Публикувано: 09 July 2012 - 12:19 PM
GAG, в 09 July 2012 - 09:56 AM, написа:
Видя ли къде и как ще се гледа кученцето след като го вземат, или кинтите са по-важни? И за това се досещаме...
Темата ти отдавна прилича на битак за продажба на кученца и всеки път се чудя защо не е затрита от форума...
Ами какво разбира оглеждащия според мен си разбира човека щом цял живот се е занимавал със такиви кучета значи трябва да разбира нали така ? Човека е на около 35-40 и си взе кучето за сина си.Намерихме се във фейсбук имаме си телефонните номера ще потдържаме връзка :) Съжелявам мнго оче отговора ми не ти е допаднал но уви аз знам че кучето ще порасне при стопани които го обичат :) Жалко че си уж толкова досетлив . Изследвания не са правени знам че е добре да има такиви изследвания но защо да ги правя то кой ги прави освен развъдчиците та даже и те кой знае дали ги правят :) Така че няма смисъл да ми държиш сметка :) А относно моята тема на какво прилича като не ти харесва ставаш и се махаш :)
Публикувано: 09 July 2012 - 12:23 PM
Vesela_5, в 09 July 2012 - 10:43 AM, написа:
Ами на моето куче което е дългокосместо в родословието също пише дългокосместа .... Та за хляба давам на 2 дни 2-3 филийки хляб защото после когато отидят при стопаните си и започнат да ядат постоянно хляб да не се продрискат :)
Публикувано: 09 July 2012 - 09:01 PM
Доказа какъв развъждач на килограм си.Кучета без изседвания,без родословия ,гледани в тая кочина и хранени с хляб и леща.

Повръща ми се от такива като теб тинейджърчета решили да изкарат 150 лв на гърба на животните.
За 300-400лв няма да намериш НОК с родословие.Виждам и какъв голям разбирач е бил новия стопанин щом си е взел кучето от теб няма що

пс:Весела дългокосмести НОК има с родословия погледни темата за Старонемска овчакрка в НОК форума.

Публикувано: 09 July 2012 - 10:13 PM
Victor_, в 09 July 2012 - 12:19 PM, написа:
Да се махна, ама ми писна като отворя форума все тази шитня тип селски битак да е сред непрочетените ми теми, та влизам и прочитам. Ако не ти харесва какво пиша - не чети

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 10 July 2012 - 01:14 AM
ShiBumi_GirL, в 09 July 2012 - 09:01 PM, написа:
Доказа какъв развъждач на килограм си.Кучета без изседвания,без родословия ,гледани в тая кочина и хранени с хляб и леща.

Повръща ми се от такива като теб тинейджърчета решили да изкарат 150 лв на гърба на животните.
За 300-400лв няма да намериш НОК с родословие.Виждам и какъв голям разбирач е бил новия стопанин щом си е взел кучето от теб няма що

пс:Весела дългокосмести НОК има с родословия погледни темата за Старонемска овчакрка в НОК форума.

Аз не съм искал да доказвам че съм развъждач пред кой да се докажа бе пред теб ли бе овцоо ХАХАХА кво има да доказвам на теб НИЩО . "Гледани в тая кочина" Еми съжелявам но не всички сме със перфектни дворове и къщи та да ги гледаме във стаите си .... за храненето да храня ги със хляб и със леща къв е проблема кучетата твои ли са ? да съм ти искал съвет как да ги храня ? Обясних защо давам и как давам хляб също ще ти кажа че тая леща се вари без никакви подправки защото съм чел че на малките ако им се дава нещо готвено то не трябва да има никакви подправки.Съжелявам че остана така разочеована но както ти казах не вски има твоите възможности .... Ти като имаш възможност що не си развъждаш ХАХА да земе да стане нещо и да се насереш нали така ;) Това за повръщането ще се направя че не съм го видял за да не ти кажа на мен какво ми се прави от такиви овци като теб решили да се направят на голями и да казват кое е правилно и кое не ..... За 300 - 400 лева няма да немря нок със родословие Я СТАВАЙ СЕ МАХАЙ ЩОТО СИ БАЯ СМЕШНА във Главиница има развъдници за НОК и преди 2 месеца един приятел си взе НОК със родословие паспорт за 250 лева кво ми говориш глупости ..... нали ти казах не всички сме като теб богаташи за да си купуваме кучета по 2000 лева и да имаме къщи за по 100 хиляди ..... А за човека който днес ми купи кучето - Какво виждаш много си ми интересна човека познаваш ли го кво ... ти видя ли го как оглеждаше кучетата или само по това че си е взел от мен го прави по-малко разбирач от теб която седи по ЦЯЛ ДЕН НА ЕДИН СТОЛ ГЪРБАВА ДО БЕЗОБРАЗИЕ И СЕ ЧУДИ С КОЙ ДА СЕ ЗАЯДЕ ЧЕ ОНОВА НЕ БИЛО ТАКА ЩОТО НЕ ГО ПРАВЯТ ПО НЕЙНИЯ НАЧИН ? Хаха момиченце ти не искаш ли да се срещнем да обменим малко опит очи в очи и да си поговорим по темата как ти виждаш един стопанин и ендо куче и аз как ги виждам ? Ти незнаеш аз колко не съм спал колко съм търчал нагоре надолу и кво ли не съм правил за моето куче и малките и единствено Ира може да ви го обясни защото тя през цялото време беше със мен но няма да се напъвам вие си мислете квото искате НО предложението ми затова да се видим и да поговорим важии ;)