Моля за съвет!
Публикувано: 23 July 2006 - 08:52 AM
Живея в квартал с къщи където всеки си има малко или по-голямо дворче...За мое щастие има и доста зелени места в непосредствена близост до дома ми.
Едно от тези места е голяма поляна която е общинска собственност и едва от тази година се поддържа т.е. коси и почиства от боклуци от самата община.
Поляната не е обузначена като Детска площадка със знаци поставени от същата тази община която се грижи за нея.
От тук смятам,че поляната е за общо ползване от жителите на града,без ограничения.
На тази поляна и преди и сега НИКОГА не съм виждала да играят деца,макар в близост да има доста дечица.
Преди никога никой не е правил проблеми,но сега един новонанесъл се около 35 годишен мъж не се спира.
Не се спира с обидите,със заканите,с грубиянщината и цялата помия която можете да си представите!!!
Този същият всеки ден ме псува и засипва с един куп обиди,при положение,че аз се опитвам на ВИЕ да му обясня,че това е общинска собственност и НЕ е той човека който ще решава какво ще става върху нея!!!
Снощи този същият индивид(за да не казвам инвалид,защото според мен тежко им на децата и жена му с подобен обект) при 2-3 излайвания от кучетата ми започна да гърми с пистолет n)
Той може би очакваше,че ще се изплашат кучета и ще се разбягат в различни посоки,но уви това все пак са служебни кучета.Грешката е негова,че ги подценява.
Днес имахме отново "разговор" на тази тема...заяви,че жена му си беряла от тази поляна копър,а била бременна!
Опитах се да му обясня,че поляната се ползва предимно от уличните кучета които действително са опасни за здравето на всички живущи там.
Стигнахме до въпроса,че и неговто куче което е безпородно осакатено от самият него куче...той му е рязал ушите и опашката,а кучето е безпородно n)
Той отсече,че неговото куче си е негово куче и нямало проблем да се разхожда само по улиците и да опикава и осира всичко наоколо,защото то не било толкова голяма колкото моите НОК.
Е,това вече според е прекалено!
Всеки ден обиди,ругатни и псувни................еми писна ми вече!!!
Смятам да предприема нещо по съдебен път,моля посъветвайте ме какво точно да сторя!
Публикувано: 23 July 2006 - 11:12 PM
Да си призная обаче не знам дали ще се постигне нещо на практика. Да не стане само така, че да си изхабиш нервите съвсем... s)
Успех!

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 24 July 2006 - 11:05 AM
Ако си в Сф,пиши ми на ли4ни в кое РПУ си,ще опитам да помогна.

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 24 July 2006 - 11:26 AM
Цитат
Хареса ми полицая! bravoS mik, дано попаднеш на такива съмишленици и тоя грубиян /меко казано!/ да си го получи! bash

прочети правилата за подписите
Публикувано: 24 July 2006 - 05:59 PM
Ооооооо,няма да оставя нещата така.Вече разговарях с разни хора и всичко е задвижено.
След 1 седмица официално ще се заведе дело! 1super
Публикувано: 24 July 2006 - 07:00 PM
Цитат
Ооооооо,няма да оставя нещата така.Вече разговарях с разни хора и всичко е задвижено.
След 1 седмица официално ще се заведе дело! 1super
1super

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 July 2006 - 08:09 PM
Цитат
...
Здравей!
Първо и най важно нещо което трябва да направиш е да подадеш жалба в районото управление за заплаха с оръжие.Той ще има много проблеми.Ще има да пише доста.Кое РПУ в твоя район?
Избягвайте да цитирате големи постове.
bushkata
Публикувано: 24 July 2006 - 08:45 PM
Цитат
Цитат
...
Здравей!
Първо и най важно нещо което трябва да направиш е да подадеш жалба в районото управление за заплаха с оръжие.Той ще има много проблеми.Ще има да пише доста.Кое РПУ в твоя район?
Избягвайте да цитирате големи постове.
bushkata
Хех b) l) - мисля, че в нейния случай става въпрос за РПУ някъде в Германия... ако правилно помня къде живееше тя... И си мисля, че най-естественото беше да си потърси помощ от немски юристи.
Публикувано: 24 July 2006 - 08:58 PM
В мом съм в България,но вече незнам дали да се радвам или не bl)
Свидетели има що се отнася до ругатните,псувните,обидите и заканите!
За стрелбата незнам,беше тъмно...вероятно са чули,но аз не видях други хора навън s)
Публикувано: 02 October 2006 - 11:36 PM
Просто правилните хора проведоха правилният разговор с човечеца и от тогава ни стон,ни вопъл b)
Всичко е вече наред,макар да си отварям очите на 100 за отрова по поляната,да се надяваме,че няма да се подлъже да сложи отрова там,понеже и неговото куче се разхожда там.
Две къщи по-нагоре бе простреляна отново с въздушна пушка една Доберманка която също ползва поляната сутрин и вечер и НИКОГА не е реагирала агресивно.Семейството и има и две малки деца!Кучето е със счупени костици на скакателната става,свидети няма!!!Случило се е посред бял ден,когато по дворът си играе детето на стопаните и n) bash
Публикувано: 03 October 2006 - 06:34 AM
Цитат
Просто правилните хора проведоха правилният разговор с човечеца и от тогава ни стон,ни вопъл b)
Всичко е вече наред,макар да си отварям очите на 100 за отрова по поляната,да се надяваме,че няма да се подлъже да сложи отрова там,понеже и неговото куче се разхожда там.
Две къщи по-нагоре бе простреляна отново с въздушна пушка една Доберманка която също ползва поляната сутрин и вечер и НИКОГА не е реагирала агресивно.Семейството и има и две малки деца!Кучето е със счупени костици на скакателната става,свидети няма!!!Случило се е посред бял ден,когато по дворът си играе детето на стопаните и n) bash
Такива улигофрени само това ги оправя, чесно.
Публикувано: 05 October 2006 - 08:29 AM
1super

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 08 October 2006 - 10:53 PM