моето куче кари
Публикувано: 26 June 2012 - 11:56 AM
ShiBumi_GirL, в 23 June 2012 - 07:36 PM, написа:
.Много ме съмнява дори да е дете.
Тук всички са равни.Престани да повтаряш че било на 8.Щом пише тук значи е достатъчно голяма да отговори на 2 прости въпроса.И ако знаеш колко мнения подобни срещам из форума на хора,които не са на 8,а на по 20 примерно написани по същия начин.
Много се съмнявам въобще потребителя да е дете,ама мноого.
Тук всички са равни.Престани да повтаряш че било на 8.Щом пише тук значи е достатъчно голяма да отговори на 2 прости въпроса.И ако знаеш колко мнения подобни срещам из форума на хора,които не са на 8,а на по 20 примерно написани по същия начин.
Много се съмнявам въобще потребителя да е дете,ама мноого.
Все още ли се съмняваш?Все още ли смяташ, че всички са равни, само поради факта, че пишат в интернет и едва ли не анонимността дава право да си правим каквото си искаме, независимо, че вътрешно може би знаем и усещаме...?
Днес всеки има достъп до интернет(дори и на по 6 години вярвай ми виждала съм го с очите си, при което съм гледала ей така точно

Мими...Кари е е една абсолютна и неповторимо красива кучинка

п.п.Navar...Комплименти за позицията и разбирането в тази тема

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 26 June 2012 - 09:34 PM
Григо аз пък не разбрах къде беше проблема?Че попитах дали има родословие и кой е развъдника?Че написах,че не ме интересува дали е дете или възрастен за да задам 2 прости въпроса?Какво толкова защитавате ''детето'' като никой нищо не е казал срещу него да го обиди или да обиди кучето му?
Чувала съм за кралски пудели стана ми интересно дали има кралски пинчер и реално дали съществува такава порода.
Както има спорове за канадска лисица и канадски вълк-няма такива породи.
Щом детето е достатъчно голямо да борави с интернет,да качи снимка и знае от родителите си или от някой друг ,че кучето му има родословие логично би било да знае и кой е развъдника или кои са родителите.
Нито някой се е подигравал,че кучето е мелез или грозно или друго.
Аз гледам 4 мелеза и не се срамувам да ги нарека породоподобни и да кажа НЕ нямат родословие.
Мразя някой да ми слага думи в устата или да ми преиначава думите-че видиш ли родословието било най-важно.Но пък за да се нарича едно куче порода знаеш какво е доказателството за това.
ПС:Не вече не се съмнявам,но какво значение има?
Чувала съм за кралски пудели стана ми интересно дали има кралски пинчер и реално дали съществува такава порода.
Както има спорове за канадска лисица и канадски вълк-няма такива породи.
Щом детето е достатъчно голямо да борави с интернет,да качи снимка и знае от родителите си или от някой друг ,че кучето му има родословие логично би било да знае и кой е развъдника или кои са родителите.
Нито някой се е подигравал,че кучето е мелез или грозно или друго.
Аз гледам 4 мелеза и не се срамувам да ги нарека породоподобни и да кажа НЕ нямат родословие.
Мразя някой да ми слага думи в устата или да ми преиначава думите-че видиш ли родословието било най-важно.Но пък за да се нарича едно куче порода знаеш какво е доказателството за това.
ПС:Не вече не се съмнявам,но какво значение има?
#47 Guest_navar_*
Публикувано: 26 June 2012 - 10:44 PM
моята позиция винаги е била една и съща-в подкрепа на кучетата,със или без родословия( давал съм примера за две кучила,от едни и същи родители -едното докато стопанина е членувал в клуб,с родословия,а другото след като е прекратил отношения с федерация и клуб-без родословия.според схващанията на повечето "кинолози" второто кучило са породоподобни и мелези,щот нямат заветната хартия..) а когато са намесени деца ,приемам нещата лично..
самия факт че потребителката ,не е разбрала че моите постове са в неин интерес може да ви говори достатъчно..а че порода "кралски пинчер" не съществува е ясно на всички,освен на нея самата...
всъщност има доста несъществуващи породи,които се рекламират наляво и надясно-има си тема във форума за тях...
п.п. има значение Шибуми,ще разбереш..
самия факт че потребителката ,не е разбрала че моите постове са в неин интерес може да ви говори достатъчно..а че порода "кралски пинчер" не съществува е ясно на всички,освен на нея самата...
всъщност има доста несъществуващи породи,които се рекламират наляво и надясно-има си тема във форума за тях...
п.п. има значение Шибуми,ще разбереш..
Публикувано: 19 July 2012 - 10:53 AM
Ами в нета е пълно с обяви за кралски пинчери. Явно е доста популярна порода в БГ ;)
mimi20 си има прекрасна принцеса - нека разкаже за нея - да не и убиваме радостта и желанието.
Не е ли най-важното за всяко мини кученце да е игриво, забавно и обичливо? Ако Сара е такава, значи е повод за гордост и перчене
mimi20 си има прекрасна принцеса - нека разкаже за нея - да не и убиваме радостта и желанието.
Не е ли най-важното за всяко мини кученце да е игриво, забавно и обичливо? Ако Сара е такава, значи е повод за гордост и перчене

#58 Guest_navar_*
Публикувано: 04 October 2012 - 07:52 AM
не само стандарат,и РОДОСЛОВИЯТААААААААААААААА.....
п.п. айде да се спрете вече..няма порода кралски пинчер-това го написах още в първия си пост..
но какво значи призната??от кого?? ми може да е призната от някоя федерация с 5 члена,и да е написан стандарт ,тогава какво правим?? породите ги има ,много преди да има федерции ,които да ги "признават"
п.п. айде да се спрете вече..няма порода кралски пинчер-това го написах още в първия си пост..
но какво значи призната??от кого?? ми може да е призната от някоя федерация с 5 члена,и да е написан стандарт ,тогава какво правим?? породите ги има ,много преди да има федерции ,които да ги "признават"
Публикувано: 20 October 2012 - 10:31 PM
Мето куче е немска овчака доста е умна като всички останали, гледам я от 6 месеца и много се привързах към нея :)
Публикувано: 20 October 2012 - 10:36 PM
И?