Dog.bg Форуми : моето куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

моето куче кари

#1 Потребителят е офлайн   mimi20 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:кучета рисуване животни

Публикувано: 19 June 2012 - 06:52 AM

това е кариПрикачена снимкатя е кралски пинчер и много обича да прави бели взехме я когато беше на 3 месеца и е чистокръвен пинчер :ba_025: :ba_025:
User's Signature

кучето-най-добър приятел

#2 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 19 June 2012 - 10:03 AM

И?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 19 June 2012 - 07:05 PM

Родословие има ли този кралски пинчер?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#4 Потребителят е офлайн   mimi20 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:кучета рисуване животни

Публикувано: 20 June 2012 - 10:17 AM

има родословие
User's Signature

кучето-най-добър приятел

#5 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2012 - 11:05 AM

:ab_041: Всеки си има родословие.. Това изобщо не е пинчер, вие кралете намесихте.. :ab_041:

#6 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2012 - 02:25 PM

Показване на мнениетоmimi20, в 20 June 2012 - 08:17 AM, написа:

има родословие

и кои са родителите,кой е развъдника?
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   Коди Мартин Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Медицина, Животни, Книги, Телевизия и др.

Публикувано: 21 June 2012 - 08:24 PM

Няма значение дали има родословие. Много е сладурскоо .. :wub:
User's Signature

[Качена снимка

Аз съм против насилието над животните, а ти?

#8 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 21 June 2012 - 10:26 PM

айде спрете се с тези родословия-квото и да стане"има ли родословие"-..не,няма,и какво от това-може би не е куче,и не заслужава да бъде представена в този форум..аз ли не съм разбрал,или форума е станал само за кучета с родословия,не виждам абревиатура www.forum.pedigreedog.bg ..и авторката на темата,според стила на писане е на не повече от 10 години-дай да убием всичко детско у нея,щото видиш ли кучето и няма родословив..това е форум за кучета,не за родословията им..и след като не е обявена за продажба,или разплод няма никакво значение има ли няма ли родословие..
ставате смешни със псевдокиноложките си излияния..
самото наименование"кралски пинчер" трябва да ви говори достатъчно,нали сте "кинолози" и разбирате от родословия и пр.модерни нещица,ама нали трябва да блеснем като "кинолози" и да споменем заветните думи "родословие","развъдник",макар и когато става дума за несъществтуваща порода....а дали има тест за тазобедрена и лакетна дисплазия?? а ВН ?? IPO??
еееех,пази боже сляпо да прогледа,кога станахме кучкари,кога кинолози,че кога и почнахме да съдим хората ..в случая децата....
хубаво не бях влизал повече от година във форума...
п.п. всъщност авторката на темата е на 8(осем) години,ама кой да гледа-трябва да покажем колко сме навътре в материята,дали и говорят нещо понятията "родословие" "развъдник" и пр.тежки,авторитетни думички,владеенето на които показва "високата ни киноложка култура"???

#9 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2012 - 11:40 PM

Не ме интересува на колко години е потребителя.
Именно щото е форум се задават въпроси.Като твърди,че има родословие искам да знам развъдник и родители. :dry:
Нали все пак пише чистокръвен? :tb_195:Редно е да се представи подобаващо.
Форума не е само за чистокръвни кучета,а за всякакви кучета,но е нелепо да се лъже така.Пък било и дете.
Нищо лично иначе куч е дребен и симпатичен.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#10 Guest_navar_*

Публикувано: 22 June 2012 - 08:34 AM

мила ,ти май си се взела съвсем насериозно "киноложки" я пак помисли малко какво значи 8( осем) години,първи за втори клас..върни се назад във времето и помисли ти какво си правела на 8 години,какви си ги дрънкала,и как си се държала,хващам се на бас че и ти си фантазирала ,само дето не е имало форуми като този ...
децата лъжат,фантазират,за тях тяхното куче е по- по -най-,те са ДЕЦА ...тя е радостна и горда от това че има куче,че има ТОВА,показва го ,като надали очаква това отношение от някого...напротив..очаква одобрение ,от възрастните..а те на своя страна,избивайки собствените си комплекси ,я нападат-отвращаваш ме мила,сори че ти го казвам,но в стремежа си да бъдеш "някоя" или"кинолог" си забравила че си човек...
всъщност ,защо ли въобще се мъча да ти променя мисленето,като насреща явно е поредния "кинолог" -и кавичките са съвсем умишлени,щото в БГ кинолозите са малко ,но "кинолог" е всеки ,който има куче с РОДОСЛОВИЕ и пише по форумите..
въпреки че думата кинология въобще,ама въобще не е свързана с родословията ама,хайде ...
постовете ти по тази тема ,съвсем ама съвсем затвърдиха мнението ми по ред въпроси...живей си в "киноложкия" свят и продължавай да питаш деца в първи клас ,има ли родословие кучето им,от кой развъдник е и дали е чистокръвно...бахти и скапания свят в който живеем-родословието е най важното нещо -по важно от самото куче,по важно от децата ...майната ви дами и господа "кинолози"

#11 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2012 - 09:47 AM

:ab_041: Заглавието говори повече от ясно, няма нужда да се разпитва за родители, родословия, титли и др.. :ud_009: На мен повече ми прилича на "сърнист"(са мо че кафява линия) а не на кралски модел, ама аз не разбирам много. :rc_036: Щото моя се води "сърнист пинчер"(черна линия) и така е отбелязан в педигрито. :ba_025:

#12 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2012 - 02:08 PM

Показване на мнениетоnavar, в 22 June 2012 - 06:34 AM, написа:

мила ,ти май си се взела съвсем насериозно "киноложки" я пак помисли малко какво значи 8( осем) години,първи за втори клас..върни се назад във времето и помисли ти какво си правела на 8 години,какви си ги дрънкала,и как си се държала,хващам се на бас че и ти си фантазирала ,само дето не е имало форуми като този ...
децата лъжат,фантазират,за тях тяхното куче е по- по -най-,те са ДЕЦА ...тя е радостна и горда от това че има куче,че има ТОВА,показва го ,като надали очаква това отношение от някого...напротив..очаква одобрение ,от възрастните..а те на своя страна,избивайки собствените си комплекси ,я нападат-отвращаваш ме мила,сори че ти го казвам,но в стремежа си да бъдеш "някоя" или"кинолог" си забравила че си човек...
всъщност ,защо ли въобще се мъча да ти променя мисленето,като насреща явно е поредния "кинолог" -и кавичките са съвсем умишлени,щото в БГ кинолозите са малко ,но "кинолог" е всеки ,който има куче с РОДОСЛОВИЕ и пише по форумите..
въпреки че думата кинология въобще,ама въобще не е свързана с родословията ама,хайде ...
постовете ти по тази тема ,съвсем ама съвсем затвърдиха мнението ми по ред въпроси...живей си в "киноложкия" свят и продължавай да питаш деца в първи клас ,има ли родословие кучето им,от кой развъдник е и дали е чистокръвно...бахти и скапания свят в който живеем-родословието е най важното нещо -по важно от самото куче,по важно от децата ...майната ви дами и господа "кинолози"

Виж сега навар въобще не се драпам да съм кинолог.Не се ровя да гледам в профилите на потребителите кой дете и кой не.Прав си,че не можеш да ми промениш мисленето.Както казах не смятам за редно да се представя куче по този начин.Видях и другата тема на потребителката,така не се представя порода каквато и да била.
Като имам деца някой ден може и да разбера за какво ми говориш :md_064:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#13 Guest_navar_*

Публикувано: 22 June 2012 - 03:11 PM

пак казвам-първи за втори клас...май повече няма какво да добавя...и след като не си кинолог,откъде си компетентна да съдиш как се представя порода и как не( това е в твой стил на мислене,сигурен съм че няма да ти хареса)и няма нужда да имаш деца,за да прецениш детското мислене и поведение..просто си спомни ти каква си била на тази възраст...

#14 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2012 - 03:56 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 21 June 2012 - 10:40 PM, написа:

Не ме интересува на колко години е потребителя.

А би трябвало принципно...Много е важно повярвай ми...

Navar :ba_025:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#15 Guest_navar_*

Публикувано: 22 June 2012 - 10:27 PM

до такава степен сме затънали в тесногръдието си,в измисления свят в който ни се натрапва,във фалшивите ценности че губим човешкото в себе си..така,както породите губят работните си качества заради наши,човешки болни амбиции,така както заради собствената си суета и стремеж към ненормално развиваме болести и дефекти в кучетата,така,както един лист хвърчаща хартия,с гръмкото название"родословие" е по ценно от животното ,на което е издадено..така малко по малко ставаме жертва на собствената си "псевдочовещина" ...днес са кучетата,играем си с техния живот ,а като чета постовете на Шибуми-утре такива като нея ще си играят със съдбата на децата си-там няма родословия,но има акт за раждане,може би той ще е най ценното нещо ,а не самото дете ...
извини ме Шибуми Гърл,публично заявявам че аз повече няма какво да коментирам с теб,нито в тази тема нито въобще-малко ми е под нивото..на всички стана ясно,че за теб детето не е нищо повече от...някой,който се мъчи да представи безпородното си куче за родословно,за теб факта че това е дете,което най вероятно още вярва в дядо коледа,и гледа клуб Уинкс,вярва в питър пан и алиса не е от значение-за теб е важно РОДОСЛОВИЕТО..ами ,напиши на потребителката истината-че няма дядо коледа,великденски заек,няма феи и вълшебства,нито фея на зъбките,убий всичко детско в нея ,в името на най важното нещо на света-РОДОСЛОВИЕТО и РАЗВЪДНИКА ...да ти пратя малко родословия ако те са най важното за теб,малко сертификати,дипломи други бумаги?? на мен не ми трябват,за мен ценни са кучетата-със или без документи..а децата ми са най ценното нещо..да ти пусна ли снимка да видиш как изглежда дете на 8 години,за да осъзнаеш колко се изложи всъщност ???
накъде отива този свят,Боже..да държат сметка на дете в първи,втори клас ,защо е казало че кучето му е чистокръвно..о суета,о снобария..да не казвам думите ,които наистина описват ситуацията..в стремежа си да блеснеш,се омаза..сори ,това дори аз не мога да го преглътна...успех с родословията,развъдниците ,"кинологията" и каквото там има значение за теб..дано някой ден ,да имаш деца -тогава ще разбереш за какво ти говоря ..
боже,прибери си вересиите от тази грешна земя ...

#16 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2012 - 12:00 AM

Всъщност попитах от чисто любопитство,защото ми беше интересно има ли или няма такава порода-съответно развъдник.Но вие пак видяхте някъде конспирацията.
За мен родословието е важно когато тук се казва,че има чистокръвно куче.Не ми излизай с тия кучето не било важно колкото родословието.Ако беше така нямаше да гледам 4 ''помяра'' :tb_195: Има си теми за фотогалерия.Дай сега всеки да си прави тема с неговия домашен любимец.Всеки е горд с кучето си независимо какво е то.
Не виждам някъде да съм обидила нито потребителката нито кучето й.
И както споменах по-горе не съм се ровила да гледам кой е дете и кой не.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#17 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 June 2012 - 12:58 AM

Наистина става досадно след всеки представил кучето си, да се пита има ли родословие, но не разбирам агресията тук... чак пък публични заявления на аз повече нИща да си общуваме ??? :ud_009:
"Къде са ми детските книжки,
кажи ми мой прашен сандък ....

А детето (ако вярно е попълнило рожд. дата), автор на темата, ще научи супер много неща сега!!!

П.п. Помните ли Алиса? И тя бе дете и всички бяха безкрайно толерантни към нея, точно заради чистата й невинност, докато в един момент не стана ясно защо използва сайта.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#18 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2012 - 01:04 AM

не знам може би покрай онзи трол с измислените истории вече взехме да се втелясваме.
Ако някой се е почувствал засегнат то поднасям извинения не е била такава целта ми.Попитах чисто информативно без желание за караници. :ae_085:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#19 Guest_navar_*

Публикувано: 23 June 2012 - 08:29 AM

Показване на мнениетоdmm, в 23 June 2012 - 12:58 AM, написа:

Наистина става досадно след всеки представил кучето си, да се пита има ли родословие, но не разбирам агресията тук... чак пък публични заявления на аз повече нИща да си общуваме ??? :ud_009:
"Къде са ми детските книжки,
кажи ми мой прашен сандък ....

А детето (ако вярно е попълнило рожд. дата), автор на темата, ще научи супер много неща сега!!!

П.п. Помните ли Алиса? И тя бе дете и всички бяха безкрайно толерантни към нея, точно заради чистата й невинност, докато в един момент не стана ясно защо използва сайта.

Дмм,алиса беше на 14 ,а и имаше "подкрепата" на мама и тати ,за това което прави..тук говорим за дете на осем години...погледнете начина на изразяване в поста в който е представила кучето си ,и няма нужда дори да гледаш профила и ...
а крайното изказване "не искам да общувам" е за репликата " не ме интересува на колко години е" което за мен значи- не ми пука че е дете ,не може да представя кучето си за чистокръвно...
аз го написах,претендирате че поназнайвате тва онва-порода "кралски пинчер" няма...това е измислица на търговците,самата "порода" обезсмисля въпроси за родословие и развъдник..
и да,всеки може да прави тема и да представя кучето,развъдника си ,котката и баба си ако иска-затова е форум..сигурен съм че ако някой беш епредставил клубно куче,щеше да има 20 поста с възклицания ,похвали и лизане на з#дника на стопанина,особено ако е някой "по така" във форума..но щото е дете,и щото кучето е мелезче-дай да го "сложим на място "...и репликата " не ми пука че е дете"..а мерси,но не искам да комуникорам с хора слагащи родословия и развъдници на везната с децата,че и накланящи везните в полза на бумагите ...

#20 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2012 - 08:43 AM

"Кралски пинчер", "чистокръвен пинчер" - поредното дете, възпитавано в снобария.
Да... Не може нашето куче да е най-обикновен пинчер... Нашето е породисто, расово, класово...
Предполагам, че това е подразнило Shibumi_Girl.
Хубаво е усещането, че детето си харесва кучето. Лошото е, ако го използва само като повод за перчене, заради "кралската" му порода.
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни