- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
моето куче кари
Публикувано: 19 June 2012 - 07:05 PM
Публикувано: 20 June 2012 - 02:25 PM
#8 Guest_navar_*
Публикувано: 21 June 2012 - 10:26 PM
ставате смешни със псевдокиноложките си излияния..
самото наименование"кралски пинчер" трябва да ви говори достатъчно,нали сте "кинолози" и разбирате от родословия и пр.модерни нещица,ама нали трябва да блеснем като "кинолози" и да споменем заветните думи "родословие","развъдник",макар и когато става дума за несъществтуваща порода....а дали има тест за тазобедрена и лакетна дисплазия?? а ВН ?? IPO??
еееех,пази боже сляпо да прогледа,кога станахме кучкари,кога кинолози,че кога и почнахме да съдим хората ..в случая децата....
хубаво не бях влизал повече от година във форума...
п.п. всъщност авторката на темата е на 8(осем) години,ама кой да гледа-трябва да покажем колко сме навътре в материята,дали и говорят нещо понятията "родословие" "развъдник" и пр.тежки,авторитетни думички,владеенето на които показва "високата ни киноложка култура"???
Публикувано: 21 June 2012 - 11:40 PM
Именно щото е форум се задават въпроси.Като твърди,че има родословие искам да знам развъдник и родители.
Нали все пак пише чистокръвен?
Форума не е само за чистокръвни кучета,а за всякакви кучета,но е нелепо да се лъже така.Пък било и дете.
Нищо лично иначе куч е дребен и симпатичен.
#10 Guest_navar_*
Публикувано: 22 June 2012 - 08:34 AM
децата лъжат,фантазират,за тях тяхното куче е по- по -най-,те са ДЕЦА ...тя е радостна и горда от това че има куче,че има ТОВА,показва го ,като надали очаква това отношение от някого...напротив..очаква одобрение ,от възрастните..а те на своя страна,избивайки собствените си комплекси ,я нападат-отвращаваш ме мила,сори че ти го казвам,но в стремежа си да бъдеш "някоя" или"кинолог" си забравила че си човек...
всъщност ,защо ли въобще се мъча да ти променя мисленето,като насреща явно е поредния "кинолог" -и кавичките са съвсем умишлени,щото в БГ кинолозите са малко ,но "кинолог" е всеки ,който има куче с РОДОСЛОВИЕ и пише по форумите..
въпреки че думата кинология въобще,ама въобще не е свързана с родословията ама,хайде ...
постовете ти по тази тема ,съвсем ама съвсем затвърдиха мнението ми по ред въпроси...живей си в "киноложкия" свят и продължавай да питаш деца в първи клас ,има ли родословие кучето им,от кой развъдник е и дали е чистокръвно...бахти и скапания свят в който живеем-родословието е най важното нещо -по важно от самото куче,по важно от децата ...майната ви дами и господа "кинолози"
Публикувано: 22 June 2012 - 09:47 AM
Публикувано: 22 June 2012 - 02:08 PM
navar, в 22 June 2012 - 06:34 AM, написа:
децата лъжат,фантазират,за тях тяхното куче е по- по -най-,те са ДЕЦА ...тя е радостна и горда от това че има куче,че има ТОВА,показва го ,като надали очаква това отношение от някого...напротив..очаква одобрение ,от възрастните..а те на своя страна,избивайки собствените си комплекси ,я нападат-отвращаваш ме мила,сори че ти го казвам,но в стремежа си да бъдеш "някоя" или"кинолог" си забравила че си човек...
всъщност ,защо ли въобще се мъча да ти променя мисленето,като насреща явно е поредния "кинолог" -и кавичките са съвсем умишлени,щото в БГ кинолозите са малко ,но "кинолог" е всеки ,който има куче с РОДОСЛОВИЕ и пише по форумите..
въпреки че думата кинология въобще,ама въобще не е свързана с родословията ама,хайде ...
постовете ти по тази тема ,съвсем ама съвсем затвърдиха мнението ми по ред въпроси...живей си в "киноложкия" свят и продължавай да питаш деца в първи клас ,има ли родословие кучето им,от кой развъдник е и дали е чистокръвно...бахти и скапания свят в който живеем-родословието е най важното нещо -по важно от самото куче,по важно от децата ...майната ви дами и господа "кинолози"
Виж сега навар въобще не се драпам да съм кинолог.Не се ровя да гледам в профилите на потребителите кой дете и кой не.Прав си,че не можеш да ми промениш мисленето.Както казах не смятам за редно да се представя куче по този начин.Видях и другата тема на потребителката,така не се представя порода каквато и да била.
Като имам деца някой ден може и да разбера за какво ми говориш
#13 Guest_navar_*
Публикувано: 22 June 2012 - 03:11 PM
Публикувано: 22 June 2012 - 03:56 PM
ShiBumi_GirL, в 21 June 2012 - 10:40 PM, написа:
А би трябвало принципно...Много е важно повярвай ми...
Navar

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
#15 Guest_navar_*
Публикувано: 22 June 2012 - 10:27 PM
извини ме Шибуми Гърл,публично заявявам че аз повече няма какво да коментирам с теб,нито в тази тема нито въобще-малко ми е под нивото..на всички стана ясно,че за теб детето не е нищо повече от...някой,който се мъчи да представи безпородното си куче за родословно,за теб факта че това е дете,което най вероятно още вярва в дядо коледа,и гледа клуб Уинкс,вярва в питър пан и алиса не е от значение-за теб е важно РОДОСЛОВИЕТО..ами ,напиши на потребителката истината-че няма дядо коледа,великденски заек,няма феи и вълшебства,нито фея на зъбките,убий всичко детско в нея ,в името на най важното нещо на света-РОДОСЛОВИЕТО и РАЗВЪДНИКА ...да ти пратя малко родословия ако те са най важното за теб,малко сертификати,дипломи други бумаги?? на мен не ми трябват,за мен ценни са кучетата-със или без документи..а децата ми са най ценното нещо..да ти пусна ли снимка да видиш как изглежда дете на 8 години,за да осъзнаеш колко се изложи всъщност ???
накъде отива този свят,Боже..да държат сметка на дете в първи,втори клас ,защо е казало че кучето му е чистокръвно..о суета,о снобария..да не казвам думите ,които наистина описват ситуацията..в стремежа си да блеснеш,се омаза..сори ,това дори аз не мога да го преглътна...успех с родословията,развъдниците ,"кинологията" и каквото там има значение за теб..дано някой ден ,да имаш деца -тогава ще разбереш за какво ти говоря ..
боже,прибери си вересиите от тази грешна земя ...
Публикувано: 23 June 2012 - 12:00 AM
За мен родословието е важно когато тук се казва,че има чистокръвно куче.Не ми излизай с тия кучето не било важно колкото родословието.Ако беше така нямаше да гледам 4 ''помяра''
Не виждам някъде да съм обидила нито потребителката нито кучето й.
И както споменах по-горе не съм се ровила да гледам кой е дете и кой не.
Публикувано: 23 June 2012 - 12:58 AM
"Къде са ми детските книжки,
кажи ми мой прашен сандък ....
А детето (ако вярно е попълнило рожд. дата), автор на темата, ще научи супер много неща сега!!!
П.п. Помните ли Алиса? И тя бе дете и всички бяха безкрайно толерантни към нея, точно заради чистата й невинност, докато в един момент не стана ясно защо използва сайта.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 23 June 2012 - 01:04 AM
Ако някой се е почувствал засегнат то поднасям извинения не е била такава целта ми.Попитах чисто информативно без желание за караници.
#19 Guest_navar_*
Публикувано: 23 June 2012 - 08:29 AM
dmm, в 23 June 2012 - 12:58 AM, написа:
"Къде са ми детските книжки,
кажи ми мой прашен сандък ....
А детето (ако вярно е попълнило рожд. дата), автор на темата, ще научи супер много неща сега!!!
П.п. Помните ли Алиса? И тя бе дете и всички бяха безкрайно толерантни към нея, точно заради чистата й невинност, докато в един момент не стана ясно защо използва сайта.
Дмм,алиса беше на 14 ,а и имаше "подкрепата" на мама и тати ,за това което прави..тук говорим за дете на осем години...погледнете начина на изразяване в поста в който е представила кучето си ,и няма нужда дори да гледаш профила и ...
а крайното изказване "не искам да общувам" е за репликата " не ме интересува на колко години е" което за мен значи- не ми пука че е дете ,не може да представя кучето си за чистокръвно...
аз го написах,претендирате че поназнайвате тва онва-порода "кралски пинчер" няма...това е измислица на търговците,самата "порода" обезсмисля въпроси за родословие и развъдник..
и да,всеки може да прави тема и да представя кучето,развъдника си ,котката и баба си ако иска-затова е форум..сигурен съм че ако някой беш епредставил клубно куче,щеше да има 20 поста с възклицания ,похвали и лизане на з#дника на стопанина,особено ако е някой "по така" във форума..но щото е дете,и щото кучето е мелезче-дай да го "сложим на място "...и репликата " не ми пука че е дете"..а мерси,но не искам да комуникорам с хора слагащи родословия и развъдници на везната с децата,че и накланящи везните в полза на бумагите ...
Публикувано: 23 June 2012 - 08:43 AM
Да... Не може нашето куче да е най-обикновен пинчер... Нашето е породисто, расово, класово...
Предполагам, че това е подразнило Shibumi_Girl.
Хубаво е усещането, че детето си харесва кучето. Лошото е, ако го използва само като повод за перчене, заради "кралската" му порода.

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход

Горе
Цитиране +