Публикувано: 22 June 2012 - 10:27 PM
до такава степен сме затънали в тесногръдието си,в измисления свят в който ни се натрапва,във фалшивите ценности че губим човешкото в себе си..така,както породите губят работните си качества заради наши,човешки болни амбиции,така както заради собствената си суета и стремеж към ненормално развиваме болести и дефекти в кучетата,така,както един лист хвърчаща хартия,с гръмкото название"родословие" е по ценно от животното ,на което е издадено..така малко по малко ставаме жертва на собствената си "псевдочовещина" ...днес са кучетата,играем си с техния живот ,а като чета постовете на Шибуми-утре такива като нея ще си играят със съдбата на децата си-там няма родословия,но има акт за раждане,може би той ще е най ценното нещо ,а не самото дете ...
извини ме Шибуми Гърл,публично заявявам че аз повече няма какво да коментирам с теб,нито в тази тема нито въобще-малко ми е под нивото..на всички стана ясно,че за теб детето не е нищо повече от...някой,който се мъчи да представи безпородното си куче за родословно,за теб факта че това е дете,което най вероятно още вярва в дядо коледа,и гледа клуб Уинкс,вярва в питър пан и алиса не е от значение-за теб е важно РОДОСЛОВИЕТО..ами ,напиши на потребителката истината-че няма дядо коледа,великденски заек,няма феи и вълшебства,нито фея на зъбките,убий всичко детско в нея ,в името на най важното нещо на света-РОДОСЛОВИЕТО и РАЗВЪДНИКА ...да ти пратя малко родословия ако те са най важното за теб,малко сертификати,дипломи други бумаги?? на мен не ми трябват,за мен ценни са кучетата-със или без документи..а децата ми са най ценното нещо..да ти пусна ли снимка да видиш как изглежда дете на 8 години,за да осъзнаеш колко се изложи всъщност ???
накъде отива този свят,Боже..да държат сметка на дете в първи,втори клас ,защо е казало че кучето му е чистокръвно..о суета,о снобария..да не казвам думите ,които наистина описват ситуацията..в стремежа си да блеснеш,се омаза..сори ,това дори аз не мога да го преглътна...успех с родословията,развъдниците ,"кинологията" и каквото там има значение за теб..дано някой ден ,да имаш деца -тогава ще разбереш за какво ти говоря ..
боже,прибери си вересиите от тази грешна земя ...